Ηλίας: Αν φύγει ο Τριαντάφυλλος και έρθει ο Νίκος και ο James θα είναι καλύτερα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τιμάει λέει την.μπαντανα ο.τριανταφυλλος.!! Σταματά κλείσε το στόμα σου !!!! Πήγαινε σπίτι σου επιτέλους !!!

  2. ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΟΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΝΤΑΦΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ

  3. Η μια κοροϊδευει την Μαριανθη για την προφορα της αλλά είναι ντόμπρα κατά τα αλλά. Φευγει η Μαριανθη δεν της στέκεται κανεις εκτός του Τριαντάφυλλου. Ο άλλος αποκαλεί συμπαίκτη του καραγκιόζη ενώ ο τυπος ειναι ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης. Η άλλη κλαίει σήμερα έκλαιγε κ η άλλη προχτες, αμέσως αγκαλιά όλοι. Ρε σκουπίδια. Δεν τον πηγαινα τον νταφυ και τον παππα λόγω επιδόσεων αλλά, πλεον χαίρομαι που θα σας σπάσουν τα νευρα

  4. τελευταία μιλάει πολύ ο Ηλίας. αγωνιστικά καλός αλλά όχι ο καλύτερος … επηρεάζεται πολύ από την κλίκα του Κόρο ..μάλλον θα του κάνει καλό η μίξη των νέων ομάδων … να προσέχει λίγο γιατί ο δρόμος για τον τελικό είναι ορθάνοιχτος για τον Ηλία και θα είναι κρίμα να αδικήσει τον εαυτό του … η συμπεριφορά του στην αποχώρηση της Μαριάνθης ήταν το πρώτο μεγάλο φάουλ … εμένα πάντως θα μου μείνει αξέχαστο ..

  5. Το φρούτο είσαι εσύ Αλέξη που θα πρέπει να σε φάει στη μάπα η κόκκινη ομάδα μαζί με το 30φυλλο και τη τάπα Ελευθερία. Πραγματικά τους λυπάμαι.

  6. Ηλία κρατά γερά. Μην σε ρίξει ψυχολογικά η τετράδα της συμφοράς(τελεφερίκ,Σάκης,Πάππας,Ντάφυ). Δωστα όλα. Θα σε πάμε τελικό.

  7. Μολις φαει την πρωτη μπατσα ο Παππας να δεις πως στρωνει ο χαρακτηρας…

  8. πραγματικα απορω πως ψηφιζουν μερικοι τον τριανταφυλλο και μενει στο παιχνιδι.δεν τους εχει κουρασει?δεν βλεπουν τι κανει? ακομα και τωρα λεει προηγουμενα πραγματα για να δημιουργησει ενταση και να τραβηξει τη προσοχη .πραγματικα ο ηλιας ειναι καλοκαρδο και γλυκο παιδι και τον εχει φτασει στα ορια του .οπως και ολους τουσ υπολοιπους

  9. Άκου η άλλη έχει λυγίσει Καρολίνα θεία δίκη Νικολέτα όταν η Μαριάνθη έχει λυγίσει τί κάνατε?