Ηλίας: Οι Μπλε δεν είχαν ψυχή, ήταν διαλυμμένοι




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Χα χα ο τριαντάφυλλο τα οικονομίες κανει ολο τον αρρωστο να σηκωθεί και να φυγει κανει την γλαστρα

  2. Aei paratate mas ….sourgela…e sourgela…i dialysi tis mple omadas proilthe meta tis yposkapseis pou eginan..a po kati lamogeia tis red team ki apo tin idia tin paragwgi…ein alitheia oti akyrwsan nikitirio agwna tis mple omadas prin apo pasha..yia na min sterithei to fai i red team..?..ty!

  3. Όλο τό κοχινο πρέπει νά φιγουν..κανένας δεν πρέπει νά πάει στο τελικό.. μόνο Τζέιμς με τόν Νίκο . τόρα πού εφιγε ο Τζέιμς το πεκνιδι ινε ??..

  4. Εδω βλεπουμε το playmobil που διεκδικει τον τιτλο του survivor. Τον μεγαλυτερο μπιφτεκα κωλοτουμπα και ανισορροπο ανθρωπο ever!

  5. Και γιατί χαίρεσαι ρε Ηλία που κέρδισες ρημάδια και διαλυμένους; Να χαίρεσαι όταν κερδίζεις παληκάρια! Τόσες βλακείες μαζεμένες ποιος να αντέξει; Η ανόητη μπεμπέκα που μυρίζεται τις νίκες , έχει καβαλήσει όχι καλάμι αλλά δοκάρι!

  6. Αλαζουμε καναλι…….
    Τζειμς…..χορεις Εσενα δεν υπαρχει σαρβαιβορ….. ο καλητερος απ ολους..
    Φαγοθητετωρα μ……..ς…..
    Το πεδιο ειναι ελευρερο…..

  7. Αφού έβλεπαν πεσμένα τα παιδιά δεν πήγαν να ρωτήσουν τι έχουν αν είναι καλά μόνο να βρίζουν πίσω από την πλάτη τους και να κάνουν σαν κατινες ξέρουν!

  8. Ηλια μουλωχτε…Πονηραδεςς σαν εσας δεν κανουν..βγαζεται εξω ροουζ για να κερδιζεται και να τον αγαπατε!!!!

  9. παιδια εμενα ο ηλιας μου θυμιζει μπεκρη πειρατη απο προ χριστου. κατι σαν τσακ σπαροου αλλα κακομοιρο και σακατη

  10. Κοκκινη ο δρόμος ανοιχτως ο φόβο σας ο Νζεημ εδώ που τα λέμε τώρα φαγωθητε μονη σας τώρα αρχίζουν τα γλεντια για εσας τώρα να δούμε της φιλιε σας γιατί μέχρι τώρα ασχολιωσασταν με Νζεημ και Νίκο δεν ειμουν με τα παιδιά αλλά φευγη ένας από τους καλύτερους παιχτες

  11. Εντάξει παιδιά από αύριο θα είστε η ψυχή του Survivor. Συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια σε όλους με όλη αυτή τη παρωδία.