Ηλίας: Ο Τριαντάφυλλος μου είπε ρουφιάνε Μπόγδανε να δω μόλις βγεις από εδώ τι καριέρα θα κάνεις




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπογδανε πήγαινε για κανένα κοιλιακό και άσε το τραγούδι για κανέναν άλλο …Μακράν ο πιο σιχαμένος παίχτης μαζί με Ασημακόπουλο τον τρύπα …

  2. Ο Λιανός από όλα αυτά που ακούει στον ύπνο του ρίχνει πολύ γέλιο στο ξύπνιο του δεν φτάνει

  3. Το ξέραμε και γι' αυτό το λέμε από την αρχή.
    Δεν ξαφνιαστήκαμε. Ο τούρ κος πάντα παρακολουθεί στενά τα παιχνίδια του, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και κινεί τα νήματα. Μαγειρεύει, μαγειρεύει, μαγειρεύει, και μαγειρεύει ασταμάτητα. Είναι αυτός ΠΑΝΩ από στρατηγικές, σχέδια και τακτικές παικτών. Αυτός ορίζει.
    Το παιχνίδι κυλάει σύμφωνα με τις επιταγές του.

  4. Βάλτε μέσα την Α. Μ. από το big bro για καμιά βδομάδα να σας πάει τρένο…. Να μιλάτε με τις καρύδες σαν τον Tom στο έργο ο ναυαγός…. Γατακια

  5. Ρουφιάνε ρουφιανακο μπογδανε, να δω τι καριέρα θα κάνεις, όταν φύγεις από δω.
    Πωωωπωω λες και το έγραψε ο όμηρος…

  6. Καλά σας κάνει, μόνο με το Τριανδαφυλλοσ καί με τιν Μαριάνθη ασκολ,,,,,, τα χάλια σασ δεν βλέπετε,

  7. Δεν απορώ καθόλου που έχει τέτοια φανατική στήριξη από τον κόσμο ο Τριαντάφυλλος, είμαι σίγουρος πως αρκετοί Έλληνες βλέπουν τον εαυτό τους στον χαρακτήρα του.
    Γιατί μη μου πείτε ότι πολλοί από εσάς δεν έχετε συνύπαρξει/συναναστραφεί/δουλέψει με κάποιον παρόμοιο τύπο σε στρατό ή δουλειά. Τύποι που προσπαθούν πάντα να δημιουργούν εντυπώσεις, ενώ παράλληλα λουφάρουν και χώνουν άλλους.

    Και όταν φυσικά δουν τα δύσκολα, πέρα ότι σπανίως κάνουν αυτοκριτική, πάντα καταφεύγουν σε:
    – Μεγαλοστομίες για "παντελόνια" και "αντρικές τιμές".
    – Κλάψες του στυλ "εγώ είμαι καλός χριστιανός/άνθρωπος/πατριώτης/έχω οικογένεια".
    – Απειλές και φανφάρες του τύπου "όλη η πιάτσα ξέρει ποιος είμαι και τι".
    – Γλειψίματα σ' όποιον πάει με τα νερά τους, και θάψιμο σ' όποιον τους ξεμπροστιάζει.
    – Και φυσικά δεν κάνουν ποτέ διάλογο, διακόπτουν συνέχεια τον συνομιλητή τους, ανεβάζουν επίτηδες τις εντάσεις, και ποντάρουν κυρίως είτε στο φιλότιμο του άλλου, είτε στην υπομονή του, που κάποια στιγμή θα βαρεθεί/κουραστεί να ασχολείται και θα πάει πάσο.

    Όλα αυτά για έναν τηλεθεατή που απλά βλέπει ένα ριάλιτι για χαβαλέ, είναι πολύ λογικό να φαίνονται αστεία (και καλά κάνουν), απλά στα δικά μου μάτια δικαιολογούνται σε μεγάλο βαθμό οι αντιδράσεις πολλών συμπαικτών του (οι οποίοι σε γενικές γραμμές μου είναι αρκετά αντιπαθητικοί/αδιάφοροι) απέναντι του.

  8. Προσεχε ηλια γατακι τι λες για την Κυπρο γτ αν ηξερες ποσοι ελληνες μεγαλωνουν στην Κυπρο θα σεβοσουν λιγο και τις ειρωνειες αλλου!

  9. Ο Τριαντάφυλλος έκανε καριέρα εσείς παιδάκια δεν ξέρετε από αυτά πρέπει να φάτε ακόμα πολύ ψωμί

  10. Κόκκινη ομάδα πρέπει πρέπει να φάτε ακόμα πάρα πολύ ψωμί να φτάσετε εκεί που έφτασε ο ο Τριαντάφυλλος αυτό σας λέω μόνο εσείς δεν ξέρετε καλά το όνομά σας το βγάζω το καπέλο του Τριαντάφυλλου είναι κυρίως με κεφάλαια και θα μείνει εσείς όμως τίποτα

  11. Όλοι όμως δεν συμπαθούν το 30νταφυλο και όλοι κάτι στα σχολεία Λένας κακά πράγματα γιατρό τριαντάφυλλο

  12. Από την μια αδύνατοι παίκτες που σαλιαρίζουν και θέλουν γαντζωμένοι να μην φύγουν από την άλλη κατινιές και κακίες, κάρα κιτσαριό με βαριά αλυσίδα στο λαιμό, σε αθλητικό παιχνίδι, όσο προχωρά ο καιρός το αγωνιστικό μέρος πάει περίπατο. Τελικά λέτε να βλέπουμε παρατράγουδα σε τρόπικαλ εκδοχή ; Φυσικά γούστα είναι αυτά και πρέπει να τα σεβόμαστε, δεν κατακρίνω όσους θέλουν να το βλέπουν, αλλά εγώ κουραστικά πριν πάω για ύπνο να ακούω μλκιες και κακίες του κάθε παπά άρα και δεν το ξαναβλέπω.

  13. Ο Τριαντάφυλλος ρωταη την Μαριάνθη, ισουν εκ το άκουσες, κε αβτη δεν μιλάει, δεν απαντάει τίποτα, κε ψέμα έχει καρφωμένο στα μάτια τις, αλί μια φορά. Μετά λένε έινε ιό καίρια ιό κοπέλα, τι να πο, αν έτσι είναι ιο καίριες; ?? Βαρέθηκα από τόση υποκρισία. Μπράβο Τριαντάφυλλε, Μαριάνθη, είστε απέχει. ????

  14. Ο Καλίδης μόλις είδε πως αρχίζει να χάνει την αξιοπρέπεια του τα παράτησε και έφυγε,ο άλλος δεν έχει κάποιον να τον ενημερώσει ότι κάθε μέρα γελοιοποιείται όλο και περισσότερο φτάνει,τους τα πήρε χοντρά(80 ) άντε στο καλό επιτέλους……..