Ηλίας σε Σάκη: Πιέστηκα που μου το ζήτησες σαν χάρη




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο καθένας λέει τις μαλακιες του εδώ μπέσα ο Ηλίας πολύ απλά ψηφίσε την Μαριαλένα για να αποχωρήσει έτσι ώστε να αποδυναμώσει ψυχολογικά τον κυριότερο τ αντίπαλο τον Σακη (Τιμή του και καμάρι του κιολας που το έκανε απλά έπρεπε να το παραδεχτεί) ενώ ο Σάκης ηθελε να πάρει την θέση της Μαριαλένας καθώς ήξερε ότι υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες να αποχωρήσει η γκομενα του και θέτοντας τον εαυτό προς αποχώρηση ήξερε πως ο κόσμος δεν θα τον ψηφίζε επουδενί καθώς είναι ο καλύτερος αγωνιστικά

  2. Η φάση που η παρέα αμιγκος,είναι φτιαγμένη όχι γιατί είναι φίλοι αλλά γιατί θέλουν να παρατείνουν την παραμονή τους όσο περισσότερο γίνεται και μερικοί νομίζετε το αντίθετο,με ξεπερνάει ..

  3. Γιαυτο Μαριαλένα μου οι τότε φίλοι σου Τζειμς και οι υπόλοιποι σου είχαν πει ότι αφου είσαι σε αυτή την κατάσταση που ήσουν όταν μπήκε ο Σάκης να τον δώσουν στην κάλπη!!!!Τι τους σταυρώσατε ρε παιδιά μαζί μετά;Γιατί από κει και περα τους κάνατε έναν ατελείωτο πόλεμο!Ηταν όντως κακοί άνθρωποι η απλα σε νιώθανε όντως φίλη τους και ήθελαν να την βοηθήσουν όταν βρισκόσουν σε τραγική κατάσταση ψυχολογική.Εγώ ξέρω ότι με τον ένα η με το άλλον τρόπο την πλήρωσαν Τζειμς και Νίκος.

  4. Άσε τα θέατρα Λιάκο. Πριν πας εκεί μιλούσες με τους ''κολλητούς'' σου κ κατηγορούσες τον Σάκη ότι παίζει θέατρο… Ο Σάκης ποτέ δεν μίλησε άσχημα για εσάς, ούτε πίσω σας ούτε μπροστά σας. Ούτε είπε ποτέ ότι είστε δήθεν. Ενώ εσύ/εσείς??? Κ τώρα πας κ του λες για αλληλοεκτίμηση κ αλληλοσεβασμό?????? Από πλευράς σου δε νομίζω. Κ αυτό το ύφος της αθώας περιστεράς κόφτο γιατι εμείς βλέπουμε τι λές κ κάνεις!

  5. Ρε ζώα του είπε τι τον πείραξε και είναι αντρικιο
    Βλέπω κάτι ζωντοβολα εδώ κράζετε τον Ηλία ακόμα και για αυτό . Ούτως η άλλως είστε τόσο haters που και να μην το έκανε θα τον κραζατε που δεν το έκανε.
    Ο μόνος λόγος να είσαι hater είναι ότι στ αλήθεια φοβάσαι μη φάει την θέση του παίκτη που θες να κερδίσει
    Άρα, φιλάκια

  6. Πολύ κρύος ο κλαρίνογαμπρος αν πούμε για την βατραχα γάμησέ τα πολύ θέατρο
    Ντροπή που το βλέπουμε τόσο χύμα δεν αξίζουν αυτά τα παιδιά να βρίσκονται εκεί μέσα

  7. Ποιος ενημερωσε την Μαριαλενα τι λεγεται εξω , οτι δηλαδη τον ελεγε καραγκιοζη ;Την εβαλε η παραγωγη να φτιαξει το love story και τωρα να εξηγησει πως σε 2 μερες γυρισε την μπιφτεκα και προδωσε τους φιλους της για τον πρωην ?

  8. Παιδιά ο Ηλίας μεταλλάσσετε σοβαρά τώρα κόκκινα μάτια, 5 λεπτά να ηρεμήσει μετά από αγώνες, δεν μπορεί να σταυρώσει λέξη, πλέον πάει κ πιάνει τα δυο αυτά παιδιά τόσο ήρεμος κ λέει θέλω να το βγάλω από μέσα μου , λέτε να μεταμορφωθεί σε werewolf?

  9. Ωραιο θεατρο , απο το ζευγαρακι , που προσππαθει να παρει ψηφους απο τα 12χρονα που πιστευουν στον ερωτα τους ?

  10. Καλε ηλια τη λες παλι εχεις καταλαβη οτι ο σακης ειναι νικητης κ πονας πολυ μαριαλεννα παμε τελικο η θεατρικες παραστασεις ενας ενας εξω βαρεθηκαμε θελουμε αγωνισματα να βλεπουμε

  11. Εγώ σας το είπα ότι ο Λιακος είναι η μεγαλύτερη μουχριτσα εκεί μέσα και δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκεται όλοι και τον λέτε νικητή

  12. οτι και να ελεγε ο ηλιας κατακριτεο θα ταν..αν τον εδινε τον σακη θα λεγατε …α το κανει για να διευκολυνει τη θεση του για τον τελικΟ..ΖΗΜΙΑΑΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ

  13. Καμμιά φορά το επίπεδο των υποστηριχτών σου δείχνει και τι είναι και αυτοί που υποστηρίζουν, Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από τους οπαδούς του ζεύγους είναι φανατικοί, υβριστικοί, ρατσιστές σε σημείο που ψάχνουν τρόπους να διαστρεβλώσουν ότι συμβαίνει με μοναδικό στόχο να κατηγορήσουν. Παράδειγμα η ντόμπρα πράξη του Ηλία που ούτε ο Σάκης δεν αμφισβήτησε.