Η Άννα ενοχλείται από τα όσα της λέει ο Νάσος | Big Brother | 15/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Naso your a tragic man your spreading your venom just like a cobra ? snake – your probably very dizzy going from one group to the other – your like a merry go round Lol ? po po naso ese Enas ???

  2. Ο Νάσος ήθελα απλά να ψαρέψει κάτι "δυνατο" από την μια κλίκα για να πάει στην άλλη κλίκα Να το δώσει στεγνά…και δεν του έκατσε το σκηνικό και τα έχει κάνει μαντάρα τώρα! Γελοίος και καταχαζος !!???

  3. Παμπονηρος ! Προσπαθει συνεχεια να βγαζει κουβεντες απο την αντιθετη παρεα … τι εμμονη ειναι αυτη …?

  4. Πολύ μου αρέσει η Άννα. Μόνο στο σέξ δεν ξέρω αν είναι καλή επειδή δεν τα πάει καλά στα αθλήματα και αυτό κάποιες (όχι όλες) τις φορές δείχνει μπλοκαρισμένη σχέση με το σώμα, αλλά σε όλα της τα άλλα μου αρέσει. Ακόμα και στα ξεσπάσματα της που δείχνουν πως είναι παθιάρα, πράγμα που αναιρεί το επιχείρημα περί ενδεχόμενης μέτριας σεξουαλικότητας, οπότε είναι στα ίσα κι εγώ θέλω τον αριθμό της να βρεθούμε για πάστα στο Ζάππειο. Ευχαριστώ για την κατανόηση και περαστικά μου. Λάβ γιου Αννούλα! Αν ποτέ διαβάσεις αυτό το μήνυμα να ξέρεις πως γοητεύεις πολλούς!

  5. Η ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΗ ΖΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΥΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΖΥΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑ ΝΑ ΔΕΙ ΒΑΖΙ ΤΗΝ ΜΎΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΗ ΤΟ ΣΤΑΗΛ ΤΟΥ ΙΣΗΔΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟ ΙΣΗΔΟΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ Η ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΗΖΥΛΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΡΩΣΤΙΑ Η ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΓΥΝΗ ΞΥΛΑΓΓΟΥΡΟ

  6. Η αννουλα γιατι με το που μπηκε κολλησε με το παρεακι και υπερασπιζοταν την Ευδοκια; μηπως για να παρει την εύνοια του κοινου; λέω εγώ τώρα ??

  7. Τον πετσοκοψε η Αννουλα…και σημερα μαθαμε οτι η προγραμματισμενη ρουφιανια, δεν ειναι υποκρισια! Ειναι στρατηγικη δικαιοσυνης ????????

  8. Νασο παψε να ρεζιλευεσαι,παψε να λες ψεματα….υπαρχει κατι που λεγεται φιλοτιμο,ψαξε να το βρεις!!….μια χαρα τοποθετηθηκε η Αννα….