Η Αθηνά εκφράζει έντονα την δυσαρέσκεια της για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα των κόκκινων




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Αθηνα αντιδρα ετσι γιατι δεν φερνει νικες.Οσο για τον ισχυρισμο της οτι ντρεπεται γιατι την βλεπει η κορη της ,δεν επρεπε να παει στο παιχνδι αυτο.Αλλα την θελουμε την δημοσιοτητα και τα χρηματα?

  2. Αθήνα έχεις πάρα πολύ καλό χαρακτήρα!!! Αν σε είχες απέναντι απλά δε θα σε αντεχες!!! Και το παίζεις και ηθική!!!!

  3. Αυτή τα 500 εγκεφαλικά τα επαθε εδώ και καιρό. Από την μία ή Ασημινα την έχει ισοπεδώσει από την άλλη ζηλεύει αφάνταστα την Μυριελλα και για τις νίκες που φέρνει αλλά και για το ενδιαφέρον που προκαλεί. Κομπλεξικη κουραστικη και ζηλιαρα.

  4. Η Αθηνα ειναι χαρακτηριστικο δειγμα οσων θεωρουν τον εαυτο τους "ιερο",ανωτερο και αξιοσεβαστο επειδη…κανανε παιδια!!!!
    Οι αλλοι,οι ατεκνοι,τουμπεκί !
    Μπηκε κανεις στο προφιλ της να δει σεξινες και χαριεντισματα με μαγιο με το boyfriend ;Η μητροτητα δεν επηρεαζει το show off μας λιγο;;;;

  5. ? Αυτή θέλει μόνο οι γυναίκες καταλαβαίνετε τι εννοώ θα φτιάξουμε ένα survivor Μόνο με γυναίκες για να μπορεί να κάνει τις δουλειές της?

  6. Καλα λεσ Αθηνα αυτο να κανης και μη βλεπης τους αλουσ να φερνις νυκες για να δοσεις καλο παραδηγμα για το κοριτση οταν λες κυβεντες και δεν σε περνει σταματα και δοσε καλο παραδηγμα για τον εαφτοσου μην κολασ αικει που δεν σε περνη οσα το λεσ δυνης θαροσ και το κανουν επειτηδες αστοσ ?

  7. Έτσι είναι παιδιά, όταν μια θεατρίνα κερδίζει συνέχεια και μία επαγγελματίας αθλήτρια χάνει και από τα φύλλα που πέφτουν απο τα δέντρα, αυτό δημιουργεί νεύρα, να ευχηθούμε τα φύλλα των δέντρων να πέφτουν πιο αργά μπας κ σταυρώσει νίκη η σούπερ αθλήτρια.

  8. Εγω συμφωνω με την Αθηνα στην προκειμενη περιπτωση, ηρεμα το λεω. Ολη η ομαδα ηταν στεναχωρημενη, «ξεκληρησμενη», και η Μυριελλα σε πελαγη ευτυχιας σαν να μην συμβαινει τιποτα. Αυτο που θεωρω πως δεν καταλαβαν η Μυριελλα και ο Κατσαουνης, ειναι οτι δεν ενοχλησε το φιλι καθ´αυτο, αλλα η χαρα που διακατειχε την Μυριελλα και εβλεπαν οι συμπαικτες της. Οποιες και να ηταν οι περιστασεις υπο τις οποιες ηταν χαρουμενη, πχ της ειπαν ανεκδοτο, φιλιοταν, εκανε μπανιο κτλ, ηταν λιγο αβολο αυτη να χαιρεται ενω η ομαδα ειχε χασει. Δεν θεωρω οτι φταιει ο Κατσαουνη, αυτουνου η ομαδα κερδισε και δικαιουνταν να το γιορτασει, και να νιωσει χαρα και πανηγυρι (με οποιδηποτε τροπο, δεν μας νοιαζει το φιλι). Τωρα, γι αυτους που λενε πως η Αθηνα δεν πρεπει να μιλαει γιατι εχασε, ενω η Μυριελλα εφερε δυο νικες, πρωτον, η Αθηνα παιζει με Ασημινα και οχι με Σοφιανα, Ασπα κτλ, και δευτερον, δεν εχει σημασια ποσες νικες εφερε ο καθενας, Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΣΕ, και οφειλε η Μυριελλα να συμμεριστει τον πονο της δικης της ομαδας και οχι την χαρα των αντιπαλων. Οπως ειπε και ο Βισκαδουρακης, δεν τα κανεις αυτα σε μια ομαδα που ξερεις οτι σιγουρα θα σε παρεξηγησει, και απο την οποια εχεις ηδη στοχοποιηθει ως υποψηφια.

  9. Όταν η μισοί και παραπάνω συμπαίχτες σου δεν νιώθουν καλά με αυτό που κάνεις, ασχέτως αν έχουν άδικο η δίκιο οφείλεις να τους σεβαστείς και όχι να βάζεις το εγώ σου πάνω απ΄την ομάδα. Δεν το κάνουν επειδή έδωσες ένα φιλί, αν τους άκουγες για λίγο θα καταλάβαινες…

  10. Συμφωνω με το γεγονος οτι η ήττα δεν προήλθε εξαιτίας του ότι η Μυριέλλα "ερωτοτροπούσε" με τον Γιώργο μετα τον αγώνα όμως αυτό ακριβώς έκανε μέσα στην πισίνα και ας μήν παίζουμε με τις λέξεις. Στην τελική δεν ενδιαφέρει και κανένα όμως έχει δηλώσει ότι έχει σύντροφο έξω από το παιγνίδι.. Και αν αυτή η συμπεριφορά σε άλλες δεκαετίες ( π.χ του 50 του 60 κλτ.) θα είχε θεωρηθεί ως ανήθικη τότε χιλιες φορές να ζούσαμε σε αυτές τις δεκαετιες γιατι από ότι βλέπω έχουν χαθεί αξίες, ηθος και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο. Οσον για την Ναυσικά μέχρι στιγμής δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα όμως ο τρόπος που τοποθετήθηκε εντελώς ΑΚΥΡΟΣ και πραγματικά αυτές οι απόψεις για προηγούμενες δεκαετιες τι να πω…. δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γίνεται στις επόμενες δεκαετιες!!! (στα δικα σας μπουτια μπαίνει ??? αν είναι δυνατόν να ξεστομιζεις τετοια λογια!!!!!!

  11. Διαβάζω όλα τα σχόλια κ πραγματικά απορώ!! Δεν έχετε καν καταλάβει τι πραγματικά τους ενοχλεί , κ ας μη το λενε για να μην την εκθέσουν περισσότερο.! Πως γίνεται από τη μια να λέει το κάθε κοριτσάκι , «δεν θέλω να ακούγονται τέτοια ψέματα , εχω σχέση έξω από εδώ» κ σε 3 μέρες να τα έχει ξεχάσει ολα κ να φιλιέται κ να κουτουπωνεται μπροστα στα μάτια μας δημοσίως ;;; Αυτό εσάς σας φαίνεται νορμαλ ;; Μπήκατε στη θέση της σχέσης της ; Κ όσες γυναίκες παίρνουν το μέρος της , προφανώς θα κανατε τα ίδια η τα κάνετε ηδη..! Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη περίπτωση για να παίρνετε όλοι τόσο φανερά το μέρος του άδικου . Προφανώς την έχουν βαρεθεί να λέει αλλά τώρα κ αλλά μετά !! Στο σημερινό επεισόδιο θα κατάλαβετε ποσό ψεύτικη κ υποκρίτρια είναι η τυπισσα κ ποσα γιαούρτια θέλει να φάει μόλις ξεκουμπιστει. Ελεος πια !! Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει!!! Δεν το έχει καταλάβει ακόμα, αλλά τον εαυτό της εξέθεσε πρώτα από όλους. Επίσης βαρέθηκα να ακούω τις ελληνικουρες της , δεν πηγές καν δημοτικό ;;;

  12. athina an efernes kamia niki ta pragmata tha itan alios gia tin omada sou …ayti oli i kakia pou vgazis ine dioti nomizes tha itan pexnidaki o agonas gia sena ta vrikes dyskola ke xsespas asxima

  13. Το χειρότερο που κάνει η Αθήνα, δεν είναι αυτά που λέει..αλλά που προσπαθεί, να πείσει όλους τους υπόλοιπους, να συμφωνήσουν με την άποψη τους..

  14. Αθήνα έχεις κόμπλεξ απαγορεύεις να φιληθεί συγκεντρώσου στο παιχνίδι κι όχι στο φιλί της συμπαίκτρια σου γι αυτό χάνετε νίκες κουτσομποληδες ???

  15. Δεν τη συμπαθώ αλλά ένα δίκαιο το έχει.Φυσικα δεν ευθύνεται η Μυριελλα για το ότι έχασαν οι διάσημοι (ίσα ίσα έφερε 2 νίκες)αλλά το ξεφτιλισε η άλλη με τον Κατσαούνη .αηδιες και είμαστε 3 εβδομάδα μόλις ,να φανταστώ 6 μήνες μετά θα τους δούμε να κάνουν και παιδί ;

  16. ποσο παιζει να γουσταρει και αυτη τον παιδαρο και να ζηλευει χαχαχαχαχα! ουτε την αλλη συμπαθω βεβαια αλλα τεσπα. τον γιωργο τον παω απειρα!

  17. Η Αθηνά είναι λάθοs η Μυριέλλα έφερε νίκεs πωs το εννοεί αυτό που λέει αυτό έπρεπε να το λέει αν δεν έφερνε νίκεs.

  18. Το χειρότερο που βγάζει η Μυριελλα είναι η μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό της. Νομίζει ότι είναι γκομεναρα , παιχταρου κτλ. Το τραγικό είναι ότι στο σερεμονι μετά το τέλος τού αγώνα αυτό που είπε είναι : χάρηκα για τις δύο μου νίκες. Ούτε η μεγάλη Δαλακα δεν είπε τέτοιο πράγμα , όταν έχανε η ομάδα , και 3/3 να είχε δεν το ανέφερε κάν.

  19. Πολύ ωραία μίλησε η Αθηνά κ είπε για αξίες ,για ήθος κ μπλα μπλα μπλα ,αλλά δεν μας είπε που ήταν όλα αυτά όταν η ίδια μιλούσε πισώπλατα για κάποιους? Κ αφού διαθέτει τις αρχές κ το ήθος γιατί στην καλύβα δεν είπε τίποτα στην Μυριέλλα ευθέως κ την ξεμπροστιάζει στο συμβούλιο ? Αυτό είναι το ήθος ? Άσε κοπέλα μου ,τέτοιο ήθος κ τέτοιες αρχές δεν τις θέλουμε ,έχουμε καλύτερες .Θα σου έβγαζα το καπέλο αν έλεγες ευθέως ότι σκας από το κακό σου που η κοπέλα είναι τραυματισμένη κ φέρνει νίκες κ εσύ τίποτα .Κ ο αγρότης μια χαρά στην είπε ότι όλοι έχουν έξω οικογένειες κ για όλους είναι ιερές ,δεν είναι μόνο η δικιά σου ,άντε με τους θεατρινισμούς κάποιων εκεί μέσα.

  20. Re pai kala i gineka ginaka na tin kani o theos fere kamia niki k meta mila tis sas ftene ta pedia den kanoun tipota kako eleos pia ziliara kakia valantis to idia kakos exo reeeee k i dio ese pou i euridiki idi exifugi k den to xeri

  21. ο μονος λογος που η Αθηνα αντιδρα ετσι ειναι γιατι θελει να καλυψει τις ηττες της και καλα δεν ειναι δυνατον μια πρωταθλητρια να μην φερνει νικες και μια ηθοποιος να φερνει καπου πρεπει να αποδωσει ευθυνες

  22. Η Αθηνά,ο Θανάσης, ο Μπελλος κλπ.που λένε ότι δεν είναι ωραίο όταν η ομάδα σου χάνει, εσυ να χαίρεσαι, έχουν δίκιο. Όσο ωραίο δεν ήταν αυτό που έκανε η Μυριελλα άλλο τόσο άσχημο φάνηκε κι αυτό που έκανε ο Βαλάντης στην πισίνα. Όσο για τους άλλους των κόκκινων φάνηκε στην κάμερα πως όντως απλά ευχαριστιόντουσαν το νερό.
    Το σχόλιο της Ναυσικάς περί οπισθιων, τραγικό αλλά οκ το κατάλαβε και είπε συγγνώμη.
    Οι περισσότεροι ως συνήθως είναι στη μούγκα και λίγοι λένε αυτά που συζητάνε όλοι μαζί πίσω από την πλάτη των άλλων.
    Όσο για τη Βρισηιδα, ειχε δικιο ότι η ομάδα δεν επιβραβεύει όποιον φέρνει ποντο. Φαίνεται μεγάλη διαφορά το πως αντιμετωπίζουν τις νίκες οι μαχητές και πως οι διάσημοι.Και ένας λόγος που δεν είναι ενωμενοι είναι και αυτός.
    Απο εκεί και πέρα και που τα συζητάνε, τζάμπα χαλάνε χρόνο και ενέργεια γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν ακούνε και απλά θέλουν να πουν τη γνώμη τους και να κάνουν έναν μονόλογο ?

  23. Λέει ο Γιώργος στην Αθήνα δεν σε ενοχλεί η σχέση μας σε ενοχλεί που η Μυριέλλα φέρνει νίκες στην ομάδα και εσύ όχι! Και απαντάει η Αθήνα σε παρακαλώ πρόσεχε πως μου Μήλας βλέπει το παιδί μου σε παρακαλώ πολύ! Άσχετο τελείως που κολλάει το παιδί της και το επικαλέστηκε στην συζήτηση από μόνη της χωρίς να της πει κανείς κάτι από εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει απόψει με επιχειρήματα και προσπαθεί να το παίξει και θύμα, απλά φαίνεται ότι το πρόβλημα της είναι ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η ίδια στο παιχνίδι και όχι τι κάνει ένας συμπλέκτη της που της φέρνει νίκες δεν την ενοχλεί πουθενά! αυτό λέγεται κόμπλεξ!!

  24. Εκτός από τον Ρουβά την μυριελα και λίγο τον Λάμπρο όλοι οι άλλοι είστε ένας και ένας μέχρι σήμερα είχα σε εκτίμηση και τον βισκαδουρακη αλλά το χάσε λίγο κ αυτός καλά για Πηλείδη Αθηνά Βαλάντη ξανθοψυρα δεν το συζητώ είστε οικτροι αλλά εσύ βρε κοπέλα μου βρε Ναυσικα και σε πηγενα τι κοτσανες πέταξες σήμερα τι μπενει και βγενει τι άκυρα υπονοούμενα και αισχρά κιόλας τι δεκαετία του 50 που μακάρι να ήμασταν γιατί τότε υπήρχαν και ηθικές αξίες ενώ τώρα η μία κοιμάται με τον άλλο σαν να μην τρέχει τίποτα και αντιστρόφως για να μην ακούσω καμιά μπούρδα για τους άντρες κλπ βρε κορίτσι μου τα δικαιώματα των μαύρων ποιος τα έθιξε είτε απ την δική σου ομάδα είτε απ την αντίπαλη κάνεις λες και μόνο τη δεκαετία του 50 υπήρχε ρατσισμός καί υποδούλωση τώρα δεν υπάρχει ή πχ πού στο τέλος του παραλήρηματος σου είπες με ύφος είμαστε στο τώρα σιγά την πρόοδο ο μισος πλανήτης έχει γίνει γκει αισχως και τουλάχιστον σε τέσσερα κρατοι οι γυναίκες κυκλοφορούν με μπουργκα Τουρκία Πακιστάν Αφγανιστάν Κατάρ Αίγυπτο Ινδία και Σαουδική Αραβία πού την είδες την πρόοδο να καταλάβω και τα βάζεις με μια όμορφη εποχή ΕΛΕΟΟΟΟΣ

  25. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ …….ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΝΙΚΕΣ ΣΟΥ …….. ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ