Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (1453)| History Puns




Η εκπομπή του Κώστα Κρύου #HistoryPuns είναι αγνή “κωμωδία” και ιστορικά γεγονότα.
Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 δεν ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη στον Βυζαντινό πολιτισμό μετά από αυτό το βίντεο.

——————————————————————————————————————————————————-
Βρες τον Κώστα Κρύο εδώ:

——————————————————————————————————————————————————-
Δες τα υπόλοιπα επεισόδια στο κανάλι του:

——————————————————————————————————————————————————-
Δες φωτολογοπαίγνια που δεν ήξερες ότι ήθελες
στο Instagram της εκπομπής:

#HistoryPuns #Puns #Άλωση

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Για όσους κάνατε dislike, απλά να πω ότι ο Κρύος εκτιμάει και την Ιστορία, από όσο ξέρω, απλά τη ξεχωρίζει κάπως από την κωμωδία. Κι εγώ όπως ίσως θα γνωρίζει κι ο ίδιος από προηγούμενο σχόλιό μου στο βίντεο αγαπώ την Ιστορία και το Βυζάντιο, αλλά αράξτε λίγο. Όποιος θέλει να μελετήσει Βυζαντινή Ιστορία ας διαβάσει Σφρατζή, Καραγιαννόπουλο, Magdalino, Nicol, Runciman κ.ά. Μη μπερδεύουμε όμως την ιστορική μελέτη με την κωμωδία. Μια χαρά ευχάριστα είναι τα λογοπαίγνια του Κρύου κατ'εμέ, που προσπαθώ να τα διαχωρίσω τουλάχιστον το κωμικό από το ιστορικό στοιχείο.

  2. Υποθέτω ως κρύος τα αστεία σου είναι σίγουρα κρύα!!!! Μην σου πω παγωμένα σαν τάφος ……Μου άρεσε η αναφορά σου στην μεγαλοπρεπή Κωνσταντινούπολη….αλλά μου φάνηκε ότι το ξεφτιλησες λίγο το θέμα .

  3. Λατρεύω Κρύο! Δροσερή βραδιά η αποψινή… (Το είχα δει πρώτη φορά στο κανάλι του αλλά…ξαναβλέπω το 90% αυτών που έχει κάνει. Μόνο το 10% δεν θα μπορούσα να ξαναδώ. Είναι το ποσοστό εκείνο των βίντεο που δεν θά 'πρεπε να υπογράφει ως «Κρύος» αλλά ως «Υγράζωτος».)

  4. Άλλο 'γω, άλωση. Μεγαλειώδες! Yπέρτατο!! Υπέρμαχο!!! (Τι; Δε βγάζει νόημα το «Υπέρμαχο»; Μα τι λες! «Τη υπερμάχω» ψέλνανε μεσ' στην Αγιασοφιά πριν την άλωση!…) Κρίμα που στο τελευταίο λογοπαίγνιο θα έπρεπε να μπει το εφέ από τις '"Βeerατάκες": «ice-ice baby»… Ή μήπως όχι, αφού μιλάμε για βίντεο του Κρύου…;

  5. η φράση "Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 δεν ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη στον Βυζαντινό πολιτισμό μετά από αυτό το βίντεο." που υπάρχει στην περιγραφή με υπενθύμησε πόσο κακός είμουν στην ιστορία… Τι χειρότερο συνέβει στην Βυζαντινή αυτοκρατορία;;

  6. Δε θέλω να στο χαλάσω αλλα η επέτειος της άλωσης εχει περάσει εδω δύο μήνες