Η Ανχελίτα καθοδηγεί τον Παναγιώτη για το πως πρέπει να συμπεριφερθεί στη Μαίρη




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. KATA TA AΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΥΔΟΚΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ Η ΑΓΓΕΛΩ "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ".

  2. Αυτό πάλι που η ανχελιτα εξακολουθεί να θελει να τους θυματοποιησει οτι ναναι, λες και δε βλέπουμε

  3. Της είπε κανένας ότι σε εκείνο το σημείο δεν πιάνει το μικρόφωνο; Γτ αν όχι τότε η κοπέλα είναι ηλίθια δεν εξηγείται διαφορετικά! Λέει μπροστά στον κόσμο τον Παναγιώτη πως να ξεγελάσει τον κοσμο! Απίστευτο!

  4. Ακομα και το πανοφωρι της ειναι κοντο για να σκυβει και να βλεπουμε τις σαμπρελες που κουβαλαει απο πισω.θα κρυωσεις μαρηηη

  5. Ο κόσμος βλέπει ότι αυτή τη στιγμή μας έχουν βάλει στο τοίχο λέει η Ανχελιτα!!!! Ποιος το λέει αυτό η ΑΝΧΕΛΙΤΑ!!! Κλαίω πραγματικά!!! Κοριτσάκι μου μόνη σου μπαίνεις στον τοίχο γτ θες να το παίξεις θύμα εσύ και η παρέα σου αλλά δεν!! Θέλει η κακομοίρα να κρυφτεί και η κάμερα δε την αφήνει!!!! Ελεοςςςςς, με νύχια και με δόντια κρατιεστε να μην κράξετε ειδικά ο Παναγιώτης για αυτό κοκκινίζει συνέχεια θα σκάσει!!και επειδή βλέπετε δε σας παίρνει πια το κράξιμο το πάτε στη θυματοποιηση, ξερνάω πεταλούδες!!!

  6. Χουανιτα … εχεις μπερδευτεί… αυτη νομιζει οτι ειναι το θύμα εκει μεσα?? όταν βγεις και μαθεις τη γνώμη του κόσμου θα μπεις στο καβούκι σου…

  7. Πωπωπωπω…., η πεμπτουσία του manipulation (χειραγώγησης), από την Master of Puppet της χειραγώγησης, κα Σαυρουλίτα Πιερίδη!!! Παραδίδει μαθήματα το κορίτσι! Έτοιμη για σειρά σεμιναρίων χειραγώγησης είναι. Χαραμίζεσαι κορίτσι μου με τα ριάλιτι κ το τραγούδι – αλλού είσαι ταλεντάρα! Υποκλίνομαι!!!!

  8. Το νινι σέρνει καράβι.Βεβαια,μονο κατι σαπιοκαραβα σα τον Πετσα γιατι ενας αντρας με αυτοεκτίμηση δε θα γινόταν πιονι μιας ξετσιπωτης αταλαντης τραγουδιαρας!!!!!!!
    ?????????

  9. είναι τόσο ηλίθια η ανχελίτα που ενώ αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος βλέπει, λέει στον παναγιώτη να κάνει ένα δύο τρία για να φανεί καλύτερος. από την άλλη βέβαια, ο νίκος συμβουλεύει την ευδοκία να κάνει ένα δύο τρία για να νιώθει καλά εκείνη με τον εαυτό της. θέλω να πω, ακόμα κι αν αυτό είναι η στρατηγική του νίκου, το αγοράζω πιο εύκολα γιατί έτσι θα μπορούσε να μιλήσει οποιοσδήποτε εκτός παιχνιδιού σε έναν φίλο του, στην κοπέλα του

  10. Τι προβατα ειναι αυτα ρε εσυ ιδίως ο Ευριπιωτης και Παναγιωτης . Αντε να βγουν απο το ΒΒ η κλικα της αηδιας

  11. Του λέει να πάει να την ειρωνευτεί στα μούτρα της για να την προκαλέσει τη Μαίρη, αν αυτή θεωρεί ότι θα κάνει καριέρα έτσι.