Η εξωπραγματική άνοδος του MONSTER ENERGY – BigBusiness #27 | Powered by Freedom24




#Investing #Freedom24
| Επενδύστε με το link μου και κερδίστε επιτόκιο 2,5%.

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό στη Freedom24 και αποκτήστε πρόσβαση σε:
– 2,5% επιτόκιο ετησίως σε ευρώ και 3% ετησίως σε καταθέσεις σε δολάρια.
– 1.000.000 μετοχές, ETF, stock options και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα.
– Προ-αγοραιες προσφορές νέων μετοχών στην αγορά.
– Καλύτερες τιμές αγοράς και δίκαιες προμήθειες.
– Η χαμηλότερη τιμή σε stock-options στην Ευρώπη: 0,65$ ανά παραγγελία.
– Προσωπική υποστήριξη.
Η Freedom24 είναι 100% θυγατρική της FRHC εισηγμένης εταιρείας NASDAQ . Είναι αξιόπιστη και διαφανής. Αναφέρεται στην CySec, την Bafin και την SEC.
Ανοίξτε λογαριασμό μέσω του συνδέσμου και κερδίστε 30 ημέρες με 0% προμήθεια:

* Κεφαλαίο σε κίνδυνο. Οι προβλέψεις και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν είναι αξιόπιστοι δείκτες μελλοντικών επιδόσεων. Είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας ανάλυση πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση.
Εάν χρειάζεται, θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή από πιστοποιημένο επαγγελματία.
Σε συνεργασία με τους

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Respect για το τελευταίο φίλε δεν έχει νόημα τι άθλημα και αν μας αρέσει, όταν φεύγει ένας τέτοιος άνθρωπος που άφησε πίσω του ιστορία πρέπει να αναφέρεται

  2. υποστιριζει φερραρι λογικα ο ανθρωπος ρε παιδια γι αυτο η μη αναφορα στον χαμιλτον! ωραιος μαικ

  3. Επίσης η red bull δεν μπαίνει σπόνσορας σε αθλήματα που περιλαμβάνουν βία. Έτσι η monster βρήκε αυτό το πεδίο κενό, με ευκαιρίες ανοικτές όπως το UFC

  4. Δηλαδή να μην σταθώ στο γεγονός ότι ξέχασε i guess να αναφέρει τον Hamilton στο επεισόδιο.Τον άνθρωπο που η Monster έχει χαρίσει το όνομά του σε 2 ενεργειακά ποτά της.

  5. Τέρας και κόκκινε ταύρε. Hold my beer. Πάω να πάρω ένα φτηνιάρικο ενεργειακό πράμα από το σκλαβενιτη ή το Lidl ή το ΑΒ και εσας (τερας και κοκκινε ταύρε) σας αφήνω να κουτουλιέστε μεταξύ σας. 😛

  6. Να πινης με το μετρο εγω πινω monster στα ιδια λεφτα με το red bull με περισοτερη δοση απο ρω πως η red δεν εχει αλλαξη κουτι

  7. Μόνο που οι νυχιές που σχηματίζουν το m δεν είναι νυχιές αλλά το έκτο γράμμα του εβραϊκού αλφαβήτου ή ο αριθμός 6. Όποτε έχουν το 666 στο κουτάκι και το Monster που παραπέμπει στο Θηρίο της Αποκάλυψης .

  8. Νομίζω έχει να κάνει και με το ότι έχει αρκετές γεύσεις σε σχέση με τη red bull που είναι πάντα το ίδιο..

  9. επειδη τα ξενα καναλια ειναι γεματα απο βιντεο σχετικα με ονοματα οπως η Vanguard,Blackrock κλπ κανε για μια Ελληνικα εταιρεια/ομιλο. Οποια θες απλα μια Ελληνικη.

  10. Οσον αφορά το cult culture αλλα και οοοολο το vibe που ειχε δημιουργηθεί οπως ακριβος το περιεργραψες ήταν και η πρωτη μου επαφή με το monster. Στη καλλιθεα που μένω ηταν σχεδόν αποκλειστικά σε ενα NET και λεω σχεδόν, επειδη νομίζω στα χαζα μπορεί να έβρισκες σε άλλο ΝΕΤ η κανενα ψαγμένο κατάστημα.
    Μου το "εμαθε" ο κολητος μου και πέρα απο το πόσο cool ηταν, επαιζε και το value for money ( όπως τα ε'ιπες ). Ενιωθα τοσο cool και ψαγμένος που έπεφταν βλέματα πάνω μας χαχαχα
    και αργότερα τοσο γαματος που "επινα before it was cool" οταν αρχησε να γινεται mainstream. 😛

  11. το logo της monster δεν ειναι γρατσουνια θυριου ειναι το νουμερο 666 στα ευραικα

  12. η νονα σου πηρε δωρο το ρολοι? ενα παρόμοιο μου ειχε παρει κ εμενα και μου το εβαζε η μανα μ με το ζόρι για να βλέπει η νονα οτι το φοραω. φυσικα εγω ηθελα να το….. χασω…..

  13. Μου την έχει χαλάσει τώρα τελευταία που η εταιρεία κάνει αβάσιμες μυνήσεις για copyright (πχ. σε video games) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή ο τίτλος του game έχει την λέξη monster μέσα… Κατά τ'άλλα ΑΞΙΑ!