Η επιστροφή των νικητών από το Μαϊάμι




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. μια χαρα ηταν ρε παιδια καποιος πεταξε μαλακια και ολη την πηραν στραφι, ελεος. Τι να κανουν οι ανθρωποι; Να ριξουν ζεμπεκι και να τους ετοιμασουν κανα beach party; Εχασαν, δεν πειραζει, καθησαν, τα ειπαν και ολα καλα. Τι ξεφτιλιο ειναι πια αυτος ο Νταφυ… Φαινεται πως επηρεασε την Ελενη στον τροπο σκεψης

  2. Μονο η ελενη ειναι ανθρωπος,και ο κορο νταξει οκ…εσεις οι 3αδα φωτια,παιζει να ειστε οτι χειροτερο εχει προβαλει ριαλιτυ

  3. Καρολίνα στρίγγλα κανονικά!!Θέλει την προσοχή όλων πάνω της όπως τότε που τα πέταξε όλα έξω..Λέει για το ζευγάρι ότι κάνουν πράγματα για την κάμερα λες και αυτή δεν κάνει..

  4. Δηλαδή οι άλλοι είχαν και την απαίτηση να χαίρονται οι άλλοι με τις περιγραφές λογικό είναι να ζηλέψουν

  5. 0:16 Φαινεται στο πρίσωπό σου πόσο ενεργειακά super είαι?Ασε μας Καρολάιν.Το μόνο που φαίνεται είναι super ζήλεια

  6. Όταν μήλα Ασημακόπουλους μού έρχετε να τον δώσω χαστούκι πολύ βλάκας..Καρολινα είσα και έσει τι να πω πολύ φιδάκι

  7. Πόση κακία Καρολίνα και Ασημακοπουλε. Απίστευτα αρνητικοί και κομπλεξικοι. Άντε να βγείτε στον τάκο να φεύγετε σιγά σιγά…..