Η Ευδοκία μιλάει για την σχέση της με τον Νίκο | Big Brother | 15/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αν βγει ο Νίκος νικητής ,κατα 80% θα το χρωστάει στην Ευδοκία πάντως..
    Χωρίς εκείνη το πολύ μέχρι την 3-4 εβδομάδα θα έμενε.

  2. Από την εβδομάδα της αρχηγία της αρχισε να πέφτει. Ήθελε να ελέγχει ακόμα και τα στομάχια τους. Εκνευριστικη … μακριά

  3. Τον χρησιμοποιεί δεν το βλέπει κανείς αυτό;Την συμπαθουσα στες αρχές αλλά καμία σχέση πλέον. Μιλάει,μιλάει για την τάχα φιλικη τους σχέση γεμάτη υπονοούμενα,(επειδή γνωρίζει οτι όλα αυτά πουλάνε)αλλά στο βλέμμα της το απόλυτο κενό. Μονο τα μάτια της να δείτε που έχουν πλήρες απάθεια όταν μιλα για αυτόν θα καταλάβετε. Τον εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Σε αντίθεση με τον τον ίδιο που δεν λέει πολλά μα με ενα χαμόγελο δηλώνει τα πάντα.Δεν αμφισβητώ καθόλου τα αισθήματα του Νίκου και αμφισβητώ πλέον τα πάντα από όσα λέει η Ευδοκία.Τον σκοπό της μπήκε να πετύχει και με το που θα τελιωσει το παιχνίδι,ούτε που θα ξέρει κανένα. Αυτό το παιδί 100%δεν έχει καμία σχέση με τον τύπο του άντρα που θα έκανε το οτιδήποτε. Στην έξω ζωή ούτε καν παρέα.

  4. Ο Νίκος θα είναι ο νικητής παιδιά και η Ευδοκία κοντά του έχει όλα τα προσόντα για την δεύτερη θέση

  5. Ποσο ψηλα την ειχα, και ποσο χαμηλα πεφτει με αυτα που κανει. Κριμα την υποστηριξη που σου εδωσα Ευδοκια. Εχω φτασει σε σημειο να την βλεπω και να με εκνευριζει.

  6. Μπράβο Ευδοκία μου, ξεκαθάρισε τα πράγματα, γιατί τα 15χρονα απ' έξω νομίζουν ότι τα έχετε. Αν δεν πέσει φιλί δεν υπάρχει σχέση. Το οτι συμπαθιέστε το έχουμε καταλάβει όλοι αλλά το κάτι παραπάνω δεν έχει γίνει ακόμα για να υπάρχει σχέση, και αμφιβάλλω αν γίνει ποτέ έτσι που κοιμάται όρθιος ο Νίκος. Εν τω μεταξύ τώρα που σοκαρίστηκαν τα 15χρονα με αυτά που είπες, θα νομίσουν οτι τον χρησιμοποιείς και θα σε βάλουν στη μαύρη λίστα. Είναι για γέλια η κατάσταση.