Η Μαίρη είναι πολύ στεναχωρημένη και ξεσπά σε κλάματα | Big Brother | 15/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κι εγώ κάθε φορά που κάποιος μου κάνει φραστική επίθεση, κλαίω! Γιατί ταράζομαι! Το κλάμα ελέγχεται από το αυτόνομο νευρικό σύστημα, δεν το κοντρολάρει κανείς!! Όπως το λοξυγκα.. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κλάψει επίτηδες, ας προσπαθήσει να κλάψει τώρα, μέσα στο επόμενο λεπτό! Θα δει ότι δε θα ρίξει ούτε ένα δακρυ, δε θα βγάλει ούτε ένα λυγμό!

  2. Εγώ πάντως δεν θα έκλαιγα στην θέση της Μαιρης,το πιθανότερο θα ήταν να χαστουκιζα τον Παναγιώτη που με χαρακτήρισε έτσι,την ευδοκια θα την έφτυνα κ θα τις έλεγα πως όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες κ επισης ότι γίνεσαι ένα με τα σκατα που σε πείραζαν άρα είσαι ίδια κ συ, και στην ανχελιτα θα έλεγα πως δεύτερη επιλογή θα είναι εκείνη σε όλη της την ζωή με το σκεπτικό που έχει γτ δεν αρκεί ο λόγος αλλά κ η σκέψη κ η κακία θα φωλιάζει πάντα μέσα της εξαιτιας απωθημένων

  3. Καλά τόσο περίεργο σας φαίνεται το ότι κλαίει ; Κάποιοι άνθρωποι κρατάνε πολλά μέσα τους κ βγαίνει αυτό σε καθημερινό κλάμα…φαντασου να έχεις κλειστεί και ένα σπίτι με άτομα που μιλάνε τόσο άσχημα για εσένα κλπ! Δεν το κάνει για μα χρησιμοποιήσει κανέναν, της βγαίνει και είναι απόλυτα ψυχολογικό

  4. Το ότι κάποιοι συμφωνούν με όλα αυτά που είπε ο Πετσάς για Μαίρη κ το ότι είναι θέατρο κ όλα αυτά τα καλά, ειλικρινά λέω, υπάρχουν κ άλλοι τύπου Πετσά εκεί έξω….Ρε πιο μεγάλο θέατρο από τον Πετσά δεν υπάρχει….

  5. Μαιρουλα μη κλαις για τον Κωστή γιατί όπου μπορούσε στο έριχνε το μπινελίκι καλός ρουφιανος είναι κ αυτός

  6. Ένα σπίτι κατηγορεί την Μαίρη χωρίς λόγο. Είδαν έναν παίκτη με προσωπικότητα και έπεσαν να τον φάνε. Μαίρη, Μαρία, Νίκος τελικό.

  7. Μαιρη be like "τωρα θα ριξω κλαμα, αλλα επειδη ξερω οτι καποιοι εξω θα με κραξουν θα πω και ενα μη το δειξετε, μετα θα γυρισω στο πλαι να μη φαινεται η μουρη μου για λιγο μπας και πεισω, και μολις γυρισω παλι μπροστα θα ριξω το πιο ειρωνικο manipulative mastermind χαμογελο που μου βγαινει"

    Απλα mastermind

  8. Felt sorry for Mary. Panayodis Angerlita Naso. Continually slagging Mary off criticising her age and basically talk nasty about her. All three have the looks BUT nasty and no personality ??