Η Μισή Αρχοντιά – What the Fact?! #62




Όπως όλες οι σελίδες στην ιστορία της καθαριότητας, έτσι και η τελευταία κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σήμερα θα μάθουμε πώς η υγιεινή μπήκε σε κάθε νοικοκυριό και ταυτόχρονα μας έφερε τα μικροτσίπ και το σύγχρονο μάρκετινγκ.

Ευχαριστούμε την TwelveSec που στηρίζει το What the Fact και μας βοηθάει να φέρουμε την επιστήμη κοντά σας. Γιατί στην TwelveSec αναγνωρίζουν ότι χωρίς την επιστημονική πρόοδο, θα στέλναμε ακόμα γράμματα σφραγισμένα με βουλοκέρι και πολύ απλά, σήμερα, δεν θα είχαν δουλειά τα παιδιά.

Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Pedram Voss
Παρουσίαση/Σενάριο: Mikeius
Εικόνες/Assistant: Artemis
Επεξεργασία ήχου: Miltos
Μουσική: Thanasimos

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αντίστοιχα καθαρά είναι τα εργοστάσια φαρμάκων και ειδικά των εμβολίων. Και μετά έχεις τον κόσμο να γκρινιάζει γιατί το κάθε φάρμακο είναι ακριβό. Για να κατασκευαστουν όλα αυτά απαιτείται έρευνα και δουλειά δισεκατομμυρίων. Το ένα κουτάκι παυσίπονα που κοστίζει μόλις 2 ευρώ είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ !!!

  2. Anne Murray: Η πρώτη business woman.
    Επίσης Anne Murray: Εφευρίσκει πρωτοπόρο προϊόν για να πλένεις πιάτα και να βλέπεις σαπουνόπερες.

  3. Μιχάλη, είσαι υπέροχος τα βιντεο σου, έργα τέχνης με μεράκι και μεγάλη διεισδυτικότητα στο μυαλό του καθενός ,δεν βαριέμαι να σε συγχαίρω , αν ποτέ διαβάσεις το μήνυμα μου (υπέργηρος θαυμαστής σου, παραμονές στο να γίνει αστερόσκονη) λύσε μου την απορία .γιατί νοιώθεις την ανάγκη στα βίντεο του Μπραφ να γίνεσαι τόσο χυδαίος , πιστεύεις ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να έχεις ακροαματικότητα , έχεις πλήθος χαρισμάτων που σε κάνουν αστέρι ,γίνε παράδειγμα και κράτα επίπεδο είσαι αστέρας μην γίνεσαι μαύρη τρύπα.

  4. Αν ακούγαμε τους οικολογους του 1800 δεν θα υπηρχαν πόλεις μαλάκα. Τελικά για να βρεις μια λύση πρέπει να εντείνεις το πρόβλημα,όχι να το αναχαιτήσεις ώστε να σκεφτεί κάποιος (συνήθως άσχετος) μια οικονομική και διαθέσιμη λύση.

  5. Τέτοια έρευνα κάνεις σε όλα τα βίντεο σου; Όπως το story για τον κορονοϊο; Απεγγραφη η μόνη φυσική επιλογή!

  6. Αυτό που αναφέρεις για την πινακίδα στο Hollywood, είναι ΛΑΘΟΣ. Από την επίσημη σελίδα clorox: "Three years before Los Angeles developers erected the famous HOLLYWOOD sign, a giant CLOROX billboard greeted thousands of BAY AREA ferry riders". Bay Area εννοείται το San Francisco

  7. Οταν ειδα το βιντεο πραγματικα εβαλα νερο και χλωρινη στον κουβα και απο τον ενθουσιασμο μου παραλιγο να καθαρισω και το ταβανι.

  8. Μιχάλη κάνε επεισόδιο για το πείραμα: Σύμπαν 25, αν κατα την γνώμη σου ισχύει και στην δική μας κοινωνία

  9. Άχρηστη λεπτομέρεια: Η λέξη "χλωρίνη" είναι κατοχυρωμένη απ'την Unilever που φτιάχνει την Klinex και απαγορεύεται να την χρησιμοποιεί οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Αν προσέξεις όλες οι άλλες γράφουν "χλώριο"

  10. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! Τα εργοστάσια "μικροτσίπ" αντιμετωπίζουν ως βρωμιά το ΣΑΠΟΥΝΙ…χαχαχαχαχα!!