ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 13 – Ο μαχητής




Το σημερινό Θάψε κάνει βουτιά στην 80’s βιντεοκασέτα και ανακαλύπτει το Καράτε Κιντ της Ελλάδας. Κρις Σφέτας, ο Μαχητής.
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πατάω dislike γιατί είστε μπουνταλαδες αν ήσασταν στην εποχή που γυρίστηκε η ταινία ούτε 30 δευτερόλεπτα σωστό βίντεο δεν θα κάνατε 2020 και ακόμα να φτιάξετε τον ήχο στα βίντεο σας τιποταδες πιάνετε στο στόμα σας τους παλιούς που άρχισαν αυτό που πήρατε εσείς

  2. Εχουνε περασει τοσα χρονια αλλα πειτε μου οτι δεν ειμαι ο μονος που παρατηργσε πως οταν ο ραφτης και η γυναικα του κανανε τα μαθηματικα για τα λυτρα και ειπε ο ραφτης εχουμε 22000 και τα λυτρα ειναι 10μυρια σκεφτηκε οκευ λειπουνε 9μυρια και 978000 και γυρισε η βαρελο και ειπε 988000 δεν ειπε γαμω το συμπαν μου

  3. κ μετα απο ολα αυτα ο οδηγος λεωφορειου οχι απλα εζησε αλλα εγινε πτεραρχος στης ελλαδος τα παιδια….(κωστας μπακαλης)

  4. Πωωωω ρε μαλακά το αστυνομικό είναι ένα Toyota Corolla AE85 levin eudm 16v sohc μόνο 90 άλογα lol
    Και γαμω. Πάντως αυτά έχουν σκουριάσει εδώ και καιρώ

  5. Μήπως θα έπρεπε να αναλάβετε να γυρίσετε εσείς την ταινία "Ο μαχητής 2: Η εκδίκηση";

  6. Παιδιά. Αυτός. Ο Γ. Σουξες που αναφέρατε στους τίτλους αρχής, είναι με το άσπρο t-shirt στη σκηνή στη χωματερή. Τον είχε καλεσμένο ο αρναουτογλου στο 2night.παιζει σε σαπουνόπερες και λοιπές σειρές του σήμερα. Νομίζω δηλαδή.