ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 14 – Πολίτικη Κουζίνα




Επιτέλους. Ήρθε ο καιρός να θαφτεί η πιο υπερτιμημένη ελληνική ταινία των τελευταίων χρόνων. Ζωρζ Χωραφέις και Πολίτικη Κουζίνα.
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια θα κοτσαρω την σχολιαρα μου… Ανεφερομαι φυσικά στους social justice warriors του καναπέ που έσπευσαν να δείξουν πόσο Έλληνες η φασίστες η αντιφασιστες είναι.. Και φυσικά οοοοολα αυτά σε βίντεο με τίτλο θαψε το ΣΕΝΆΡΙΟ…. Και ακόμα μιλάτε για μεγάλες ιδέες και χίλιες δύο πιπες… Ναι είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας αλλά calm your tits ρε μαλακές απολαύστε το γαμω βίντεο κωμικού περιεχομένου…. Ξέρω θέλετε να δείξετε όλοι σας πόσες γνώσεις έχετε για να κερδίστε την προσοχή αλλα κάντε το σε άλλο βίντεο…. Bitch

  2. γιατί ο χωραφάς μιλάει λές κ μόλις έκανε ρουφοκώλι σε αθίγκανο που μόλις τον έχεσε στο στόμα ενώ είχε κόψιμο επειδή έφαγε 2 κιλά φασολάδα; τόσο πλιτς πλιτς και σαλούρα που ακούγεται απ'το σκατόστομά του,δεν ακούγεται ούτε από πούτσο που έχει να πλυθεί δύο μήνες και έχει λασπώσει.

  3. Κι ομως καποιοι συγκινηθηκαν τελικα ? Ιδιαιτερα με την σχεση του πρωταγωνιστη με τον《 παιδικο του ερωτα 》!!!

  4. 19:20 – Δηλαδή ο τύπος τους έδωσε όλους τροφική δηλητηρίαση γιατί η γκόμενα του θείου του δεν είχε το ίδιο χόμπι μ'αυτόν.

    Φαντάσου να πας να παντρευτείς και ο αδελφός σου που ξημερωβραδιάζεται στα internet cafe ξέρω'γω να βάζει laxative στο φαΐ και να ΧΕΖΟΝΤΑΙ όλοι στα βρακιά τους και μετά να γυρνάει ο τυπάκος και να λέει, "ε για'σένα το έκανα ρε μπρο, η γκόμενα δεν ήξερε να παίζει league of legends".

  5. Μαλιατση ανθελληνικό σκουπιδι δεν πουλάει η φτηνή προπαγάνδα σου όσο κι αν προσπαθείς. Τώρα που θα γίνει το μπαμ με τους δίπλα μην κρυφτείς πίσω από τα φουστάνια της μάνας σου

  6. Ρε μάγκες ξέρω αυτά που λέει ο παππούς είναι λίγο nonsense ΑλΛα αΝ ΕχεΙΣ εΣτΩ κΑι λιΓο εΓκεΦαλο καΤαλΑΒαΝνεις τα μηνΥμαΤα πΟυ πΕρνΑει γαμω το σπίτι!!!??

  7. Το γεγονός ότι το 64 που είναι στην Ελλάδα ο πατέρας λέει ότι ο μικρός corraface είναι 7 κ τα γεγονότα πιο πριν σύμφωνα με την ταινία στην Τουρκία γίνονται το 59…ο τυπάς για 2 χρονών είναι λίγο μεγάλος..