ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 27 – Mortal Kombat: Annihilation




ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ! Και φέραμε το Mortal Kombat Anhiliation, τη χειρότερη ταινία που βασίζεται σε video game. Και πιθανότατα τη χειρότερη ταινία που έχουμε δει μέχρι στιγμής για το Θάψε. Δείτε και πονέστε μαζί μας.
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 13:00 – Το τέστ εδώ ήτανε από την Κιτάνα. Η Τζέιντ είναι κολλητή της και την έστειλε να του την πέσει για να δει αν είναι loyal. Το κάνουν αυτό όποτε μια από τις δύο βρίσκει γκόμενο.

  2. μονο εγω ακουω mortal kombaCt οταν το λεει ο Μαλιατσης??..α και btw ο ναος της πετρας στη ταινια βρισκεται στην Ιορδανια δεν εχει καμια σχεση με τους τζιχαντιστες και υπαρχει μια χαρα δεν καταστραφηκε ποτε…

  3. Ε μαλάκες, 'νταξ', υπερβάλλετε λίγο, κόφ'τε κάτι! Η Ταινία μπορεί να έχει σχετικά κακά CGIs, και ιδιαίτερα μη-ρεαλιστικές σκηνές μάχης, όμως, αν παρατηρήσετε καλύτερα, υπάρχουν και αρκετές σκηνές μάχης (και CGI), και ειδικά στολές/αμφίεση χαρακτήρων που αξίζουν, και με το παραπάνω! Μην ξεχνάτε πως τότε ήταν 97, έτσι;;; Τα εφέ ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους!

  4. Μια διόρθωση όντως δεν ανατινάξανε την Πέτρα (διότι βρίσκεται στην ιορδανία) αλλά την Παλμύρα, οι τζιχαντιστές… θαύματα παρόμοιας εμβέλειας… επίσης με τους υπόλοιπους που διορθωσαν το λάθος αυτό… τι παίζει? δημοτικό ακόμα? σιγα το λαθος… και πετάτε βρισιές και τι λες ρε άσχετε κτλ… ψυχολογικά πολλα τελικά… νταξ παιδια τι κόμπλεξ με την γνώση?…μαθετε απλα αν ξερετε κάτι να το μοιραζεστε… οχι να το παιζετε έξυπνοι…