ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 34 – Ένας Άλλος Κόσμος




Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξαναχτυπά με το νέο του χιπστερο-μελόδραμα “Ένας άλλος κόσμος”. Σιγά μην το αφήναμε.
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Το πρώτο Παπακαλιάτικο επεισόδιο του Θάψε:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 36 – X-Men: Dark Phoenix
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 37 – Avatar
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 38 – Thor: The Dark World
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 39 – Captain America: Civil War
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 40 – The Nun
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 41 – It (2017)
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 42 – Jason X
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 43 – The Beyond (1981)
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 44 – Pet Sematary (1989)
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 45 – Troy
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 46 – Fantastic 4 (2015)
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 47 – The Amityville Asylum
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 48 – Rambo: Last Blood
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 49 – Terminator: Dark Fate
    ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 50 – A Nightmare On Elm Street (2010)
    (αυτα εχω για αρχη που ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ, για εσας δουλευω!)

  2. Έσπασε το laptop κ χρειάστηκαν σχεδόν 2 χρόνια για να αγοράσουν καινούργιο να κάνουν επισοδειο

  3. Αν ο Παπακαλιάτης ήθελε να γράψει καλύτερο σενάριο κατα την γνώμη μου πάντα θα έπρεπε να βάλει τον πατέρα να παίρνει το κουμπούρι απ τον φίλο του και στην σκηνή με το ντου στο αεροδρόμιο ενώ τρέχει με το γκάνι στα χέρια να αντικρίζει την κόρη του με τον Φαρχάτ να τρώει το φλας μπακ απ την γυναίκα του και το τραπέζι με την οικογένειά του,να πετάει το σιδερικό καταλαβαίνοντας πως το πακιστάνι όχι μόνο αγαπάει την κόρη του,αλλά έχει τα κάκαλα να θυσιαστεί για αυτήν και εκεί που τρέχει να αγκαλιάσει τα παιδιά του ο κολλητός του τον πυροβολεί ως προδότη μιας και αυτός υπήρξε φανατίλα και εμπνευστής των ντου και να κασώσει λέγοντας ΄΄Συγνώμη ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!Τρέξτε και κουβέντα στην μάνα σου!΄΄και καλά ότι ήξερε ότι την έχασε οπότε μην ξεφτιλιστεί κι άλλο.Ας τον θυμάται ως ο κωλοφασίστας για να φτιάξει και την ζωή της γρηγορότερα.Λέγετε κάθαρση και υπάρχει από π.Χ. με τις αρχαίες τραγωδίες…
    Ο Παπακαλιάτης μπορείς να πεις ότι εξιλεώθηκε κάπως μιας και έμεινε άνεργος και έφυγε απ την εταιρεία φονιά του ’’φίλου’’ και έστειλε πακέτο και την ηθική αυτουργό πακέτο στην Σουηδία της η οποία όντως τον γούσταρε και έφαγε πίκρα γιατί έκανε απλά την δουλεία της.
    Μετά ας το έκλεινε με το βιβλίο…έμεινε η άλλη χήρα ο Γερμανός την γουστάρει,η κόρη τρώει κάρυ και ο Παπακαλιάτης αφιερώνει πλέον χρόνο στον γιο του….
    Να μαλάκα Παπακαλιάτη!!!!
    Άλλο ένα σενάριο καλύτερο απ το δικό σου και το χαραμίζω σε ένα comment στο youtube αντί να μου δώσουν εκατομμύρια να το κάνω ταινία!!!

  4. Το κλιπάκι Μητσικώστα που σατυρίζει Παπακαλιάτη και το σκετσάκι στο γραφείο, όσες φορές και να τα δω θα με γονατίζουν ΠΑΝΤΑ!

  5. Όντως η ταινία ήταν χάλια. Θεωρώ πως μάλλον κακό έκανε παρά καλό. Θα έπρεπε να δείξει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και να αντιμετωπίσει και τις δύο απόψεις ισοδύναμα, ώστε ο κόσμος τελικά να κρίνει και να μην χρειαστεί να του πει ο Παπακαλιάτης της γνώμη του. Χριστόφορε δεν χρειαζόμαστε τη γνώμη σου. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και μπορούμε να σχηματίσουμε την δική μας.

  6. Βασικά τον φίλο του Παπακαλιάτη τον λένε όντως Οδυσσέα οπότε απλά κράτησαν το κανονικό του όνομα? αλλά ναι αν εξαιρέσουμε το τελευταίο κομμάτι ( που με άλλο ηθοποιό ίσως ήταν σκουπίδι) η ταινία είναι όντως για το πουτσο