ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 9 – Scream




Ο δάσκαλος των slasher movies. Κάποιοι το αγάπησαν κάποιοι το μίσησαν. Εσυ που ανήκεις?

Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παιδιά λυπάμαι κάνατε ενα λάθος το scream δεν είναι ο πρωτοπόρος των slasher. Είχανε βγει πολύ πιο νωρίς slasher ταινίες texas chainsaw massacre 1974, halloween 1978, friday the 13th 1980. Ο leatherface, o michael myers και ο jason είναι πολύ πιο καλοί απο το scream αν και στο friday the 13th ειναι η Πάμελα και όχι ο jason. Πάντως παιδιά πολύ καλό βίντεο Πέθανα στα γέλια είστε παρα πολύ καλοί όπως και η κριτική σας????. Θα ήθελα να κάνετε και ενα βίντεο halloween θαψε το σενάριο. Θα κάνατε και σε αυτό όπως και σε όλα τα βίντεο σας τέλεια κριτική και θα ηταν γαματο????

  2. μαλακες ο μουφα Jim Carrey ειναι ο Shaggy, προσεχτε τι λετε μην κανει powerup στο 3% (ναι το ξερω οτι το meme εχει πεθανει, αλλα επρεπε)

  3. 19:10 Ο Shaggy γελάει νομίζωντας ότι πάει για πλοοπερς και ξαναμπαίνει σε χαρακτήρα μόλις συνειδητοποιεί – έναυσμα η τυρομουνέκφραση της Γνάθου – ότι γυρίζουν σοβαρά.

  4. το οτι ο Wes είναι ντυμένος σαν Φρέντυ Κρούγκερ απο το εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες δέν έπρεπε να μείνει ασχολιαστο ! :)))