ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ COVID #1




Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, κόλλησε covid.

Social Media:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν μπορούσα να ξηθω λέει,πωωω μια κουτουλια που χρειάζεστε,όλο το βίντεο απλά είναι μια απόδειξη ότι η μάσκα δεν προστατεύει κανέναν,και λογικά να ξες το τεστ ισχύει όντως δεν κοροϊδεύουν κανέναν ??

  2. Βάλε Πρέκα να παίζει στο βίνδεο και όταν έρθει ο ντελιβεράς πάτα το πλάη! Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή του στο "Ελάτε να τα πάρετε"!!!

  3. Πρώτα από όλα εύχομαι περαστικά! λέγαμε με τους φίλους μου τις προάλλες πως ένας τόσο θανατηφόρος ιός όπως το περιγράφουν έχει ασυμπτωματικους ασθενεις αυτός ο ιός δεν υποτίθεται ότι είναι τριπλάσια δυνατός από κάθε ίωση εκεί έξω? Άρα αφού μπορώ να κολλήσω μια απλή ίωση και να την περάσω από ήπια μέχρι πολυ βαριά γιατί αυτός ο ιός που είναι 3 φορές πιο δυνατός να περάσει και να μη. Μου αφήσει τπτ…. Και πριν με κάψετε στην πυρά να πω ότι φυσικά υπάρχει ο ιός καθώς υπάρχουν και πολύ άλλοι ακόμη και επίσης το ότι αν είσαι ευπαθή ομάδα μπορείς να πεθάνεις και από ένα απλό κρυολόγημα τα ξέρουμε αυτά έτσι δεν χρειάζεσαι έναν κορονοιο… Οπότε το ερώτημα παραμένει γιατί τόσο χάος πράγματικα γιατί …..

  4. Θα είσαι και εσύ σαν αυτούς που γράφτηκαν για rapid test και επειδή αργούσαν έφυγαν και την επόμενη μέρα τους πήραν τηλέφωνο ότι είναι θετικοί ???????

  5. Από ''Μαύρος στα Κανάλια'', ''Θετικός στον COVID'' ;
    Επίσης άλλο ένα αρνητικό θα έλεγα ότι για να κάνω like σε βίντεο ComedyLab έπρεπε να διαγνωσθεί κάποιος με Covid. Αν και ο συγκεκριμένος είναι καλός για να κάνει κάποιος like.

  6. Efood αν ειχες χιουμορ θα εβαζες διαφήμιση στο δευτερο επ
    ειναι πολυ καλο target group

  7. Χαχαχαχαχα!!!Τι ειναι αυτος ο μαλακας ρε φιλε!!!(God level)!!!!Βασικα αμα ειχε φατσα ο covid σιγουρα καπως ετσι θα ηταν!!!

  8. Ο covid δεν είναι απάτη.Από rapid test??? Ομως????? εγώ το έζησα και ξέρω ότι πολλές φορές κάνουν λαθος. Κάνε το μοριακό