Ισίδωρος σε Ανχελίτα: Ο Νίκος σε περιμένει στη γωνία




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εντωμεταξύ ο Νίκος είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο κάθε μέρα , και ο άλλος λέει σε περιμένει στην γωνία 😂😂

  2. Ο πιο τίμιος παίχτης είναι ο Νίκος και πιο αξιόλογος… Όλοι οι άλλοι είναι για κλάματα ειδικά το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής Στιβ, Σαμανθα και ο άλλος ο μπετοβλακας ο κριτικός..

  3. 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆ΕΥΔΟΚΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ2021

  4. ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΟΝΟ💋💋💋💋💋💋💌💌💌💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

  5. ΤΟ πηρε το επαθλο των 100.000 ευρω Η ΕΥΔΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ?🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🎋🏆🏆🏆💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💓💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💯💯💯💯💯💗💗💗💗💗😽😽😽

  6. Ποσο αστειο κ υποκριτικο να κραζουν τον νικο γιατι διαλεγει να παιζει οποτε θελει ενω αυτοι κανουν το ιδιο ..επισης ποσο αστειο να λες γιατι με εβαλες με την γκομενα μου ενω κ μετα θα παιξουν στον επομενο γυρο για το ποιος θα βγει πρωτος κ εστ ταυτοχρονα να μην μπορεις να επιλεγεις πως θα βαλεις τους φιλους σου να παιξουν.αλλα ειπαμε τα αισθηματα που εχει ο πετσας για την ανχελιτα ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που εχει ο νικος για ευγενια η η μαιρη για τον ισιδωρο..δεν τους εφτασε μια φορα που κερδισαν ετσι την αρχηγια πρεπει να γινεται συνεχεια ..πως γινεται μοντελα.τραγουδιστες να μπηκαν σε ενα παιχνιδι κ μεσα σε μια εβδοναδα να ερωτευτηκαν ολοι δεν ξερω..ο στιβ ερωτευρηκε δυο φορες σε μια εβδομαδα μην πω σε λιγες μερες κ κ πετσας απο την πρωτη εβδομαδα..

  7. Η πιο ηλίθια και χαζή εκπομπή που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση που δείχνει πως ο ένας σκάβει τον λακο του άλλου και κερδίζει χωρίς να ισχύει στην πραγματικοτητα πάντα αυτό.

  8. Ανχελιτα οταν σε επλαθε ο θεος εριξε τοση δουλεια στον πατο σου που κουραστηκε να συνεχισει στο μυαλο

  9. Μου αρέσει που η Μαίρη ήθελε να τον βοηθήσει στο αγώνισμα του βέτο, για να πάρει αυτός την ασυλία..

  10. Πω πω πληρωμένοι παπαγάλοι εδώ μέσα…Όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία συνεννοημενοι να γράφουν τα ίδια σχόλια και υποστηρίζουν τα ίδια άτομα …χαχαχαχαχαχα α

  11. Παιδιά ο Ισίδωρος ξέρει πολύ καλά τι κάνει… Μπορεί να μην τον συμπαθούμε αλλά με τον τρόπο του τους τα χώνει… Μια χαρά της τα έχωσε τώρα..

  12. Ο Ισίδωρος τώρα ξεδιπλώνεται απόλυτα … Μα να μην αξίζει κανείς;;;; Πάντως αν δεν νικήσει ο Νίκος εγώ δεν ξαναβλεπω big brother γιατί σημαίνει ότι όλο είναι ψέμα….

  13. Αυτή η Ανχελίτα πόσο fake… δεν μπορώ να την βλέπω. Έχει και το μαλλί από την μια πλευρά λες και έχει την αξιοθαύμαστη πυκνή μαλλουρα ξέρω γω.😂

  14. Μαλλον οπου φυσαει ο ανεμος ειναι αυτος ο Ισιδωρος ε ? Και κανει και αυτη την χαλαρη ηρεμη φωνη οταν μιλαει στην καμερα και με εκεινο το χαμογελακι τελικα τιποτα δεν αλλαξε κριμα κ ειχα αρχησει σιγα σιγα να τον στηριζω στα τελευταια επεισοδια

  15. O Iσίδωροs το παίζει σε διπλό ταμπλό τι πάει και μιλάει με την Ανχελίτα αφού είναι στην απεναντι παρέα απορώ η Μαίρη,ο Νίκοs την Ευδοκία την πάει έτσι και έτσι δεν τον έχουν καταλάβει.

  16. Ποιος πήγε να εξαφανίσει ποιον.. Κάποιος να πει στην Ανχελιτα πως όταν σκάβεις τον λακο του άλλου πέφτεις ο ίδιος μέσα… Φιλουμπες!