Κάτω η τυραννία! Ας στηρίξουμε τις γυναίκες που θέλουν να φάνε σαν να μην υπάρχει αύριο!




#netwix #problemsolvednetwix

Θέλεις κι εσύ να φας σαν κανονικός άνθρωπος; Βαρέθηκες να βλέπεις τους πάντες γύρω σου να τρώνε σαν γουρούνια κι εσύ να τρως σαλάτες και βραστά λαχανικά; ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ! Τα κορίτσια του Problem Solved, Μαίρη Ρετσίνα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ελισάβετ Σπανού και Χρυσαλένα Χριστοπούλου είναι εδώ με νέο επεισόδιο! Μαζί τους, ο Νικόλας Ράπτης και ο Δημήτρης Θεοδωράκογλου.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ ΣΑΣ ΛΈΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΑΔΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΊΣΤΕ ΠΡΌΒΑΤΑ???

  2. Το να τρως σα γουρούνι δεν είναι ότι σας κάνει πιο άνδρες αλλά το ότι είστε πιο φτιστές στο ειδος των προγόνων τους

    Άντε εκεί που θα πείτε τους άντρες γουρούνια*Ξεφτίλες

  3. Μαλακες έλεος μια χαρά βίντεο είναι και πολύ καλογυρισμένα, δε θελουμε μόνο Παρασκευα κ Τσουβ…Carry on netwix ????

  4. Πο ρε 10 χρονα τι κανετε hate στο βιντεο επειδη δεν ειναι κωμικο το καναλι δεν ειναι μονο για να πετανε οι χοντροι μαλακιες πιαστε σοβαρευτειτε και δισβαστε κανα κοινωνικο μυνημα γιατι τα χρειαζεστε!

  5. Αυτη η κατάσταση που παρουσίασε το βίντεο είναι κάτι σαν <<ψυχολογική αυτοκτονία>> για τις γυναίκες.Θέλοντας να μοιάσουν σε άλλες γυναίκες π.χ. insta-models,υιοθετούν τις συνήθειες τους χωρις να ξέρουν αν είναι ικανές να ανταπεξέλθουν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα όπως κατάθλιψη.

  6. Ρε μαλακες Πότε θα καταλάβατε ότι δεν έχει σημασία τι τρως αλλά πόσο τρως … Ο αλλος έκανε δίαιτα μόνο με σοκολάτες και έχασε 14 κιλά σε 10 εβδομάδες.

  7. Όλος ο μισογυνισμός στα σχόλια από κάτω… αλλά φαντάζομαι όσα απαντάνε πρέπει να είναι το πολύ κάτω από 15….ηλικιακά….γιατί νοητικά ούτε έμβρυα….

  8. "ΟΥΥΥΥΥΥΥ εχω προβληματα που δε θα χα αν απλα ημουν ειλικρινης με τον εαυτο μου και δεν ειχα ανασφαλειες για το πως θα με κρινει ο καθε καραγκιοζης που ουτε καν ξερω ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
    οριστε η λυση σας"
    Αυτο ηταν κοπι πειστ του σχολιου μου στο βιντεο με τις εξοδους. Κολλαει κι εδω απιστευτα ε? Κοριτσια βλεπετε ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα? Παρακαλω πειτε μου ναι.
    Κλειστε το γαμημενο ινσταγκραμ, φατε δεκα κιλα σουβλακια με κρεμυδι, γελαστε σα γουρουνια, να ειστε ο εαυτος σας, κι ελατε να περασουμε γαματα
    Με εκτιμηση, οι ανδρες

  9. Σε μερικούς και μερικές απο κάτω χρειάζεται μπόλικο ξυδάκι γιατί δεν τους ρωτάμε πως να τρώμε και αν γουστάρουμε να γυμναστούμε. Έεεελα με τις υγείες σααααας ?

  10. Αυτές οι γυναίκες θέλουν την στήριξη μας άλλα αγαπητή μου συνάνθρωποι περισσότεροι στήριξη θέλουν οι άντρες που ανεχοντε αυτές τις γυναίκες

  11. ρε και 300 κιλα να γινει να μην μπορει να περπατησει να την τρεχεις στα νοσοκομεια μονο και μονο επειδη ετρωγε διχως αυριο