Κακή Πίστη / Προεφηβεία – Μιχάλης Μαθιουδάκης




Απόσπασμα από τον Stand up comedy μονόλογο του Μιχάλη Μαθιουδάκη ΚΑΚΗ ΠΙΣΤΗ όπως κινηματογραφήθηκε στο θέατρο Άβατον.

Δείτε την καινούρια παράσταση “ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ”, κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 1 Φλεβάρη στο Six Dogs, event εδώ:

Αγορά εισιτηρίων:
και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload & Media Markt

Και κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Comedy Club “Μαιευτήριο” event εδώ:

Αγορά εισιτηρίων:

Σύλληψη/Ερμηνεία: Μιχάλης Μαθιουδάκης

Παραγωγή: Alaska

Σκηνοθεσία/μοντάζ: Λεωνίδας Κωνστανταράκος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Κανάκης
Οπερατέρ: Ιάσονας Αρβανιτάκης, Γιώργος Δανόπουλος, Γιάννης Κανάκης, Βαγγέλης Λαϊνάς
Ηχοληψία: Ιάσονας Θεοφάνου

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αγαπώ το χιούμορ του Μαλιάτση, είναι αυτό που με κάνει να γελάω και να ξεφεύγω… Αλλά αυτό που είδα σε αυτό το βίντεο δεν ήταν μόνο ότι με έκανε και γέλασα… είχε ποιότητα, ήταν αληθινό και φάνηκε πως τελικά αστείοι μπορούμε να γίνουμε πολλοί (όπως και γελοίοι) αλλά ο κωμικός είναι άλλο πράγμα που πολλοί μπερδέυουν!!!!

  2. Τρομερος κωμικος, αλλα ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν επιανα το σοβαρα κομματια στον μονολογο του. Μπορει να φταει που ειμαι 20 και δεν εχω φτασει ακομα σε αυτην την φαση της ζωης μου, μπορει απλα να ειμαι ενας αναισθητος μαλακας αλλα παντα μου φαινονταν γενικουρες και αερολογιες. Οπως και να εχει ομως γελαω απιστευτα με ταα αστεια του.

  3. Λένε ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπους διαμορφώνεται τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Αυτά που ζει όμως στην παιδική και προ εφηβική ηλικία του θα τα κουβαλάει για ΠΑΝΤΑ μαζί του ως Πυρηνικές Πεποιθήσεις. Όση ψυχοθεραπεία και να έχεις κάνει ακόμα τις Κυριακές θα αγχώνεσαι για το αν έχεις διαβάσει για αύριο στο σχολείο, θα ζηλεύεις τα μεγαλύτερα αδέλφια σου θα ακούς την φωνή της μάνα σου να φωνάζει για τα άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη και ακόμα θα περιμένεις πότε θα δεις τους φίλους να "παίξετε" Υπέροχος Μαθιουδάκης !

  4. ρε μαλακα μαθιουδακη αει στο διαολο παιδακι μου. εκει που γελαγα σαν μαλακας εφτασε το τελος του βιντεο και κλαιω σαν κοριτσακι κοτζαμ μαντραχαλος.

  5. Θέλω αυτόν σε παραστάσεις κωμοδίας μαζί με Φουντούλη Μαλιάτση Jeremy και Μικεκακίκιους ΧΘΕΣ. Επίσης θέλω να κάνετε ένα gaming κανάλι στον Νάσκαρη

  6. Μαλιατση, Mikeus και λοιπά "αστερια" του lab, πάρτε δωρεαν μαθήματα πώς είναι να είσαι πραγματικα αστείος, να προσφέρεις γέλιο, διασκέδαση, χωρίς έναν χαμό από βωμολοχίες, gay,ρατσιστικά αστειάκια για 12χρονα και λοιπές παπαριες…και να παίρνουν μαθήματα και αυτοί που τους ακολουθουν και τους έχουν κάνει τζάμπα μάγκες.
    Σπουδαίος καλλιτέχνης, ο άνθρωπος ζει για το stand up και αυτό φαίνεται.