ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ επ. 2: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τέλεια selfie




#netwix #kremaseto

Σε αυτό το επεισόδιο ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ, η Δώρα Λιάπατα, σχολιάζει και αναλύει τις πιο διάσημες selfies που έχουν περάσει ποτέ από το Instagram. Παράλληλα, δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της σχετικά με τις selfies και πώς να τις βγάλετε!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μου θυμίζει τη Στικούδη που θέλει να γίνει τραγουδίστρια και νομίζει πως την αδικούν επειδή την βλέπουν μόνο σαν ομορφιά.

  2. Μη την ενθαρρύνουμε κι ολας. Ωπα πια με αυτό το αμερικανιζέ χιούμορ made in Λιοσια. ΕΔΏ ο κόσμος χάνεται από όλες τις απόψεις, εκτός κοροιδαϊού. Κι έχουμε και τα τρόλ να μας αποσιντονίζουν βλέποντας τα. Είναι σαν τα ναρκωτικά, την αρχή μην κάνεις. Ή τα πατατάκια LA…

  3. Λαμπρό πούλο, Ράπτη, και τον κάθε παπάρα και την κοπελιά τώρα. Κοπελιά; θα γυρίσω εγώ το ξημέρωμα από κωλόμπαρο και θα δω βυζι τηγάνι, την έκανα και θα προσπαθώ να θυμηθώ από που την ψώνισα. Πέρα απ'τη πλάκα όμως είναι αυθεντική όχι μόνο επειδή δεν πήγε να βάλει βυζιά. Στο προηγούμενο βίντεο της την είχα πει, ωραία πάντα. Αυτή τη φορά είπα να το αποφύγω.

  4. Καλο το κονσεπτ, αλλα τθ φαση η κοπελιά μιλάει τονιζει ακομα κ τις λέξεις σαν τον Παρασκευα, προσπαθεί το netwix να προσελκυσει με τέτοιο στυλ το γυναικείος κοινό, αλλά δεν πετυχαίνεις το κανει υπερβολικό ενω πιστεύω θα ειχε προοπτικες

  5. Προς πανηλίθιο netwix, επειδή ο Λαμπρόπουλος φωνάζει δεν σημαίνει ότι όποιος φωνάζει είναι αστείος. Ο Λαμπρόπουλος κάνει έναν κόντρα χαρακτήρα για αυτό έχουν γέλιο οι αντιδράσεις του…και φυσικά όλο αυτό συνοδεύεται απο την απίστευτη ετοιμότητά του και την ατάκα του. Οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ γιατί βιολογικά δεν το χρειάζονται, οπότε όταν σκέφτεστε "α να βάλουμε και μια γυναίκα κωμικό επειδή ισότητα" είναι σαν να λέτε να βάλουμε ένα σκύλο να περπατήσει στα 2 γιατί οι άνθρωποι περπατάνε στα 2, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γυναίκες για να κάνουν κωμωδία μπορείτε να τις χρησιμοποιείσετε σε άλλα project οπου θα είναι παθητικές.

  6. Δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνετε την κοπέλα με τον Τσουβέλα και το Παρασκευά. Επειδή είναι στο ίδιο κανάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι τούς μιμείται ή ότι ήρθε για να τούς αντικαταστήσει. Είναι απλά άλλη μια εκπομπή του καναλιού, όπως είναι πχ. τα ρεπορτάζ του Πασσά.

  7. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να φωνάξεις για να φανείς αστεία..Τουλάχιστον κάντο καλά.
    Προσπαθώ να με κάνω να μ'αρέσει..κάπου μ'αρέσει αλλά μετά το χάνω..

  8. Πως γινεται ολες οι γαμημενες γυναικες να εχουν 0 χιουμορ γαμω το στανιο μου;

  9. Η κοπελια τι προσπαθει να κανει;
    Αρχικα οτι και να προσπαθει εμεινε στην προσπαθεια
    Επισης γιατι φωναζει;
    Προσπαθει να αντιγραψει Παρασκευα αποτυχιμενα νομιζω…
    Αλλα ετσι και αλλιως δεν το χει ας ασχοληθει με κατι αλλο
    Δεν μπορουμε να τα κανουμε ολοι ολα?