ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ επ. 5: Σχολιάζουμε εμφανίσεις από τα μπουζούκια!




Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τι τζαντούγια μωρέ; Μήπως εννοείς ματζέντα; Παλεύουμε να μάθουμε τα χρώματα τόσα χρόνια και πας και τα αλλάζεις πάλι;!

  2. Χαλαρώστε ρε με τα τραμπούκικα σχόλια κ τους χαρακτηρισμούς , αν δεν σας αρέσει, μην βλέπετε. (Εκτός αν σας έχει βάλει κανείς τσιρότο στο βλέφαρο κ βλέπετε με το ζόρι, ιν δατ κέις, σορυ) Αφήστε να βλέπουμε εμείς που γουστάρουμε. Για όλους έχει χώρο το YouTube.

  3. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα ρε παιδιά..
    Αλλα πραγματικά γελάει κανείς? η μόνο εγώ έχω το θέμα και δεν βρίσκω τα σημεία που πρέπει να γελάσω ?
    Ίσα ίσα με κάνει και νιώθω φουλ εκνευρισμό
    ❌?‍♀️

  4. Φοβερά εκνευριστική φωνή αν και δε φταίει σε κάτι για αυτό εκείνη..αν με ξυπναγε το πρωί με αυτη τη τσιριδα θα τη πετούσα απο το παραθυρο εύκολα και θα ξανακοιμονουν .

  5. *Το πρωτο κρυπτονομισμα για κινητα είναι γεγονός !!*

    Ονομαζεται Pi Network, ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, και μπορεις να το κατεβασεις απο το play store ή το app store

    Φτιαχτηκε στο πανεπιστημιο του Stanford απο τον Ελληνα διδακτωρ Νικολα Κοκκαλη και την ομαδα του, που ειδικευεται στο να φτιαχνει εφαρμογες που γινονται viral

    4+ εκατ. ενεργοι χρηστες τον πρωτο χρόνο λειτουργίας του!!!

    Μεχρι το τελους του 2020, ανακοινωσαν προσφατα, θα προστεθει eshop εντος της εφαρμογης, για αγορες online μεσω του νομισματος αυτου!

    Δεν καταναλωνει ουτε μπαταρια, ουτε δεδομενα διοτι ειναι τελευταιας τεχνολογιας ο αλγοριθμος(stellar consesus protocol).

    Αρχες 2021 αναμενεται στις αγορες και θα αποκτησει αξια!Τωρα, και για τον επομενο χρονο η 'εξορυξη' του νομισματος ειναι ΔΩΡΕΑΝ !

    Το node, δηλαδη το mining στον υπολογιστη εχει ηδη ανοιξει!

    Για εγγραφη, οποιος θελει, εισαγει τον κωδικο Pandemonio για να εισελθει στο κρυπτονομισμα..ειναι social chain η εφαρμογη και χρειαζεται προσκληση απο ενεργο μελος για να εισελθει καποιος.

    Το pi network ειναι ενα εγχείρημα επωνυμων αποφοιτων του πανεπιστημίου του Stanford. Δεν ειναι εγγυημενη η επιτυχια του, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι scam, απατη ή πυραμιδα !!

    Δεν είναι γρηγορο και ευκολο χρημα και χρειάζεται υπομονη. Τελη 2020- αρχες 2021 θα αποκτησει αξια ως νομισμα, και θα ειναι αναλήψιμο απο οποιοδηποτε bitcoin ATM !

    Βρισκεται στο top10 στην Ελλαδα σαν εφαρμογη στο play store, και στο top 100 ολου του κοσμου!