ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ επ. 6: Blake Lively ζεις, εσύ μας οδηγείς!




#netwix #kremaseto

Η Δώρα Λιάπατα επιστρέφει με νέο επεισόδιο ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ και σχολιάζει τις εμφανίσεις της Blake Lively. Επίσης, απαντά στις δικές σας ερωτήσεις και στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στο δήμαρχο της Άρτας!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. απ την στιγμη που δεν ειναι αστεια γιατι τουλαχιστον δεν την ντυνετε σαν τανακι να εχει ο αλλος κατι να βλεπει;
    αν και καλυτερα να κοπει γιατι ειναι λυπητερο να βλεπεις κοπελες να προσπαθουν τοσο να ειναι αστειες

  2. De stirizeis psixologika tis ellinides mamades otan tous petas eikones celebrity mamadwn. Kane ena video pou na apeuthinetai stin ellinida mama -gynaika me ta dedomena pou yparxoun. Episis provale rouxa pou den ravontai se sweatshops kai einai filika pros to perivalon. De xreiazetai en eti 2020 na synexizoume na stirizoume etairies pou douleuoun sklavoi. Just sayin. Exeis talento me to fako,xrisimopoiise to ligo pio eksipna. Thanx

  3. Παιδιά εμένα μαρεσει πολύ η γυναίκα ..αν δεν γουστάρετε μην μπαίνετε στο βίντεο μα κραξετε …δεν θέλουν τέτοιους φανς οι Λαμπρόπουλος και τσουβελας

  4. "Βρείτε ακομπλεξαριστους να βγαίνω πρωί με παγιέτα και αθλητικά και να με θαυμάζει!!!!!!!!!"πέντε λεπτά αργότερα δεν βγαίνω με άντρα που φοράει λίνο παντελόνι"ποιος ακομπλεξάριστος θα σε βρει έτσι κομπλεξικιά που είσαι;!

  5. Διαβάζω διάφορα σχόλια, για θηλυκό Παρασκευά. Για τους νεότερους, οι Λαμπρόπουλος/Ράπτης είναι copy του "εκείνος και εκείνος" των 70ς, στο άκρως λαικότερο και αθυρόστομο. Η Λιάπατα, είναι copy της αείμνηστης Μαλβίνας όταν σχολίαζε τις πασαρελούδες μοντέλες των 80ς ( π.χ κουρούπα), είναι πολύ καλή.

  6. ολο μαλακιες η κοπελα ειναι θεα και εχει χιουμορ και ειναι και συμπαθεστατη και μακαρι να συνεχίσει τωρα αν δεν σας αρεσει δεν νομιζω να αφορα και κανεναν οποτε δεν χρειαζεται να το εκφραζεται αν προσβαλει τον αλλον

  7. Ξέρετε στο netwix δεν χρειάζετε όλες οι σειρές να είναι μόνο με ανδρικό στιλ εννοώ στα λεγόμενα ή έστω σε μια περίπτωση Τσουβέλα "Unisex". Αν δεν είναι με μια που ζει απο τα οπισθιά της είστε η πλειοψηφία αρνητικοί. ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ! KILL THEM WITH KINDNESS ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!

  8. Εσύ να βάλεις ο,τι σ αρέσει δλδ κ ας κοροϊδεύουν οι άλλοι. Ο δικός σ να Πρέπει να σε στηρίξει κ να μην ακούει κανένα. Αλλά ο δικός σ να μην τολμήσει να φορέσει λινό παντελόνι κ ας του αρέσει! Κ ας το θέλει! Μόνο τζιν! Επειδή θα τον κοροϊδεύουν οι άλλοι. Μάλιστα. Πολύ δίκαιο. Φασκει κ αντιφάσκει μέσα σε 1 λεπτό! Γυναίκες.. μόνα ζυγα..

  9. Απλά μια παρατήρηση. Από όλα τα project που είχατε, από τα projects που κόπηκαν και από τα projects που θα μπορούσατε να βγάλετε επιλέξατε να κάνετε τον Παρασκευά σε γυναικείο?? Μπορεί φυσικά να είναι απλά η ιδέα μου αλλά από τον τρόπο που σχολιάζει την θεματολογία μέχρι τον τρόπο που τονίζει τις λέξεις μέχρι και τον τρόπο που κινείται απλά μου θυμίζει μια αντιγραφή Παρασκευά σε γυναικείο φύλο προσπαθώντας απλά να πιάσει γυναικείο κοινό….

  10. Γιατί συνεχίζει αυτή η σειρά. Δεν ακούγεται για πάνω από 29 δευτέρολεπτα. Και χιούμορ ούτε για υποδειξη

  11. Αλλη μια φορα να ανεβασει αυτη κανω unsubscribe..Δεν γινεται να μας τσερμαρει ετσι το notification…Ολο νομιζω πως ειναι κανενα παλιο καλο βιντεο η Παρασκευασ/Τσουβελας

  12. Ξεκίνησε το βίντεο και νόμιζα ότι για πλακα στην αρχή μιλάει έτσι… Τελικά μιλάει σε όλο το βίντεο έτσι. ?