ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ επ. 8: Πειράζει ο άντρας να είναι πιο κοντός από τη γυναίκα;




#kremaseto #netwix

Η Δώρα Λιάπατα επιστρέφει με νέο επεισόδιο ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ με ένα καυτό θέμα που απασχολεί άντρες και γυναίκες! Τι γίνεται όταν η γυναίκα είναι πιο ψηλή από τον άντρα; Υπάρχει πρόβλημα στη σχέση; Η Δώρα απαντά! Επίσης, σχολιάζει τις πιο αθλητικές εμφανίσεις των σταρ.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Λένε ότι ο άντρας θεωρειται κοντος κάτω από 1,70 ισος κάποιοι δεν το ξέρουν άλλο ο μεσος ορος τον Αρχαίων Ελλήνων ήταν 1,70 δεν το έβγαλα από το μυαλό, ο μέγας Αλέξανδρος ήταν κάτω από 1,60 Αλλά έκανε πολλά θαύματα .
    Ο Ανθρωπως ο σοφός: ήταν το μεσο υψος 1,70.
    Όσοι είστε άντρες είστε 1,70 και πάνω από 170+ είστε τυχερή δεν θεωρείστε κοντοί αφήστε να λένε η άλλη, κάποιοι έλεγαν σε κάποιον οτι ειναι κοντος 1,80?
    Το 1,70 Δεν εισαι ούτε κοντος αλλά και ούτε ψηλος αρα δεν είσαι κοντος.
    Και να είσαι κοντος σαν εμενα δεν είναι κακό πρέπει να προσπαθεί ο άνθρωπος γιατί όλη έχουμε όσα δικαιοματα

  2. Πες κοπέλα μου ότι είστε ναρκισσιστικές χορτασμένες ψωνάρες και θέλετε κοντούς για να νιώθετε κυρίαρχες και άσε τις πίπες. Κάθε μέρα το βλέπουμε έξω. Βρείτε μου έναν ψηλό, σφιχτό άντρα με πραγματικά ωραίο μουνί έξω. ΕΝΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ! Αυτά κομπλεξάρες μου. χαχαχα

  3. Αυτό είναι αστειάκι ε; Τα ίδια αστειάκια όταν αναφέρονται σε γυναίκες είναι σεισμός. Βρε ΟΥΣΤ!

  4. Δώρα είσαι ωραία και σπάνιο είδος.
    Είμαστε μισογύνηδες, μη δίνεις σημασία, συνέχισε.
    Και τον Παρασκευά μη νομίζεις ότι τον βλέπουμε για το χιούμορ και τις "κρυφές" απίθανες ατάκες.

  5. Κατανοώ ότι αρκετοί συνδρομητές του καναλιού είναι εδώ για τον Φάνη, τον Ράπτη και τον Τσουβέλα. Πρέπει και εσείς να κατανοήσετε όμως ότι το Netwix είναι μια παραγωγή με διαφορετικά ήδη υλικού. Από τη στιγμή που δεν σας αρέσει η συγκεκριμένη 《σειρά》 δε σας αναγκάζει κάνεις να το παρακολουθήσετε. Κανένας δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει τον Τσουβέλα, μη βγάζετε συμπεράσματα από μόνοι σας. Υπάρχουν άνθρωποι όπως και εγώ που μας αρέσει να παρακολουθούμε το ΚΡΈΜΑΣΕ ΤΟ. Οπότε καλό θα ήταν να σέβεστε το υλικό του Netwix πάρα να γράφεται άσκοπα hate comments σε κάθε βίντεο της. Ευχαριστώ.

  6. Στο επόμενο επεισόδιο εξήγησε μας γιατί δεν πειράζει ο κωμικός να είναι λιγότερο αστείος από το σκύλο μου!

  7. Ρε, πού τα πουλάς αυτά? Το πρόβλημα το έχουν πάντα οι κοπέλες(ειδικά οι ψηλές) που αναγουλιάζουν όταν βλέπουν άντρα κοντύτερο να τις πλησιάζει. Το ύψος είναι το Νο 1 κριτήριο στον γυναικείο εγκέφαλο για να νιώσουν έλξη, τα υπόλοιπα έπονται. Γι' αυτό άσε το παραμυθάκι, άλλο το internet και άλλο η πραγματικότητα. Οι ψηλές προτιμούν χίλιες φορές να μένουν μόνες μέχρι να εμφανιστεί κάποιος διαθέσιμος ψηλός(-τερος), παρα να δώσουν ευκαιρία σε έναν κοντύτερο άνδρα

  8. Netwix μα τον Αντρέα Παπανδρέου άμα μου ξαναέρθει ενημέρωση για τέτοιο βίντεο γράψε μείον ένα σαμπ