Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι – Ο Τζάκ & η Φασολιά #06




Μια εκπομπή για τον ανυπόφορο σουρεαλισμό, τις τρομακτικές αλληγορίες, την υποβόσκουσα κωμωδία που κρύβουν μέσα τους τα παραμύθια. Αναίτια δραματική αφήγηση και ανεπίκαιρος σχολιασμός από τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Ηλία Φουντούλη.

Ακούστε το κ εδώ:

Άγγελος Σπηλιόπουλος

Ηλίας Φουντούλης

#ΚόκκινηΚλωστήΔεμένοι #παραμύθια

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γιατί δεν σχολιάζουμε το γεγονός ότι το κάστρο του γίγαντα ήταν ακριβώς πάνω από το σπίτι του Τζακ; Ή μήπως το κάστρο εμφανίζεται εκεί που θα φυτέψει κάποιος μαγικά φασόλια; Ο μικρός παράξενος άνθρωπος που στο καλό τα βρήκε τα φασόλια; Ο γίγαντας πιθανότατα ξανασυνάντησε ανθρώπους γιατί ήξερε πως μυρίζουν. Απαιτώ τώρα prequel διότι πρέπει να μάθουμε την τύχη που είχαν αυτοί που ανέβηκαν στη φασολιά πριν τον Τζακ.

  2. Κακό πολύ κακό χιούμορ, ανούσιο περιεχόμενο, άπειρα fake laughs. Αλλά αφού έχετε το κοινό σας whatever.

  3. Μάγκες εύχομαι να μην έρθει ποτέ η ημέρα που θα σταματήσει. Ότι καλύτερο. Τα σκέφτομαι όταν οδηγώ και γελάω σαν μλκς. Ρεζίλι με κάνατε.

  4. καμια φορά λέω ότι είμαι αστείος και θα μπορούσα αν δεν είχα βιοποριστικές ανάγκες να γίνω κωμικός. μετά βλέπω αυτούς τους 2 ταλαντούχους κυρίους να πυροβολούν ασύστολα αστεία και αλλαζω πλευρό!

  5. Συγνώμη τα γύρο σπίτια και χώρια έβλεπαν μια φασόλια μέχρι τον ουρανό και κανένας δεν παραξενεύτηκε..? Αν είχε ηλιοφάνεια χωρίς σύννεφα που κατέληγε η φασολιά….?