Κόρο: Δεν θα έπρεπε να πω ευχαριστώ στον James




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παιδιά είναι μαλακά ο Τζέιμς επειδή έκανε τόσους πολέμους στην Μαρίαλενα για αυτό μόνο ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

  2. Αγορίνα μου σε πάω και βλέπω το εαυτό μου σένα ! Είσαι δυναμικός ηγέτης σοβαρός με αρχές. Μείνε πιστός σε αυτά!!

  3. ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ" ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ JAMES – ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΊΚΟ..! – ΚΑΙ ΠΡΏΤΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ..! ΚΑΝΈΝΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΎΜΕΡΑ… ΌΧΙ ΑΥΤΆ ΤΑ "ΝΟΎΜΕΡΑ" – ΤΎΠΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ SPIDERMAN&ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ – ΑΛΛΆ ΤΑ ΝΟΎΜΕΡΑ ΤΗΣ AGB ΠΟΥ ΠΟΝΆΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ..! ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ – ΠΟΥ ΛΊΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ… ΣΙΓΑ ΤΑ "ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ" – ΔΙΔΆΞΑΝΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΚΕΙΕΣ, ΑΗΘΕΙΣ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΈΧΤΗΚΑΝ..! ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΜΌΝΟΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΎΣΕ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΤΏΡΑ…
    ΣΤΗΝ ΔΕ ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΦΆΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΆΚΙ" ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΠΟΤΑΠΟΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΤΟΥ-ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΔΙΝΕ ΑΞΊΑ, ΠΟΥ ΟΎΤΕ ΕΊΧΑΝ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ…

  4. Μαριαλένα, δεν συμφωνείς με το Νταφυ αλλά δεν σε άκουσα να λες τίποτα στο «παιδί» σου όταν έκανε έξαλλο τον Κορο!!!!

  5. Ο Τζέιμς έφυγε γιατί δεν άντεχε άλλο τον τραμπουκισμό παππα 30 Σάκη Μαριαλένα, αλλιώς θα κέρδιζε ο άνθρωπος Κ τώρα ο 30 είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής τους εφόσον είδε ότι ο κόσμος τους κρατούσε, υποστηρικτής χωρίς ο κορο να έχει πει καν κατι κακό για Τζέιμς. Ποιο ξερατο πεθαίνεις

  6. Ακουγεται βεβαια σε κατι εκπομπες, οτι γενικα ο Ατζουν εκανε αυξησεις στους μισθους των παικτων προσφατα κ ο Τζειμς δεν τα βρηκε οικονομικα με τον τουρκο, γιαυτο κ εφυγε.

  7. Άσε μας ρε Κορο,Μαριαλένα,Ελένη μεσα στην Καλή χαρά είσασταν σήμερα γελάνε και τα μουστάκια σας ..

  8. Κακια εισαι εσυ μαριαλενα…δεν εκτιμησες δεν σεβαστηκες εκανες την κωλοτουμπα του αιωνα για εναν ψευτικο ερωτα που μας πουλατε για τηλεθεαση μας εκλιπαρουσες να μην λυπηθουμε τον τζειμς και τωρα εισαι μεσα στην καλη χαρα γιατι εφυγε ο νικητης του survivor θελει η ….ουτανα να κρυφτει….

  9. Κογο Ευχαριστώ στον τζεημς δεν έπρεπε να πει. Ήταν απόφαση του τζεημς. Αλλά παραμένει ένας κακός άνθρωπος ο κογο.

  10. Τα 2 παιδια ηταν οι καλυτεροι παίχτες και οι πιο έξυπνοι. Εφυγε ακριβώς πριν γίνει ατομικό. Πλέον καθε παιχτης θα ειναι μονος του. Στο θέμα ψυφοφοριας ο Νικος εχτος απο το κοινο του θα εχει και το κοινο του james…. Αρα πολυ περισσοτερο απο τον οποιοδιποτε εκει μεσα. Οσες φορές και να βγει προτινομενος θα βγαζει εκτος τον αντίπαλο!!!

  11. εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο ο Τριαντάφυλλος … θα έφευγε ο Κόρο σίγουρα .. το είπε ο Τριαντάφυλλος για αυτό κακοφαίνεται σε όλους ..

  12. Την χαρά τους δεν κρύβουν Μαριαλένα και Κόρο που έφυγε ο Τζέιμς !!!! Καλά τους την είπε ο Νίκος όταν έδωσε την Μαριαλένα.
    Εσείς λέτε ότι ψηφίζετε αγωνιστικά τον Τζέιμς και οι τρεις και εγώ θα γυρίσω την μπιφτεκα σαν εσάς και θα ψηφίσω Μαριαλένα και όχι Ελένη Όπως ψήφισα στην κάλπη !!!!
    Ο Κόρο και η Μαριαλένα δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο .
    Είστε κολοτουμπες Κόρο και Μαριαλένα !!!

  13. Καλά δίκιο είχε στο προκείμενο ο Ντάφυ γιατί είτε ο κόρο είτε η Μαριαλένα θα την έκαναν από το παιχνίδι.Παντως ο μόνος που δεν θα κουνιόταν από εκεί ήταν ο James.
    Αλλά ρε Ντάφυ,κλειστο ρε φίλε γιατί αν θες να πούμε τις αλήθειες να πούμε κι ότι είσαι ένα τεμπελοσκυλο,ανακατωστρας που κάθεται και πληρώνεται.Κι ούτε δισκοκήλες σε ενοχλούν ούτε τίποτα γιατί αν είχες έστω ελάχιστη αξιοπρέπεια θα είχες φύγει εδώ και μήνες αφού θα καταλάβαινες ότι δεν μπορείς να προσφέρεις στο ελάχιστο στην ομάδα σου.