Κόρο, Ηλίας και Ασημακόπουλος απολαμβάνουν το έπαθλο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. O SAKIS EPERNE CORO GIATI DEN IHE ALI EPILOGI ANAGASTIKA. AS DIALEGAN MONI TUS JA MIN PARI EFTHINI AL STO TELOS EPERNE CORO .JA AFTUS PU XEHNANE I DEN KATALAWENUN APO PHIHOLOGIA.

  2. αμα δεν υπαρχει ασημ δεν υπαρχει ουτε γελιο και οσοι λετε για τησ μπανανεσ που του αρεσουν ξερετε γιατι του αρεσουν γιατι την εχει τοσο μεγαλη και καυχαιται ενω εσεισ που την εχετε μικτρη τον ζηλευετε

  3. Ο Σάκης όταν κερδίζει την ασιλια περνι την Μαρίαλενα και τον κορο τορα που κέρδισε ο κορο δεν ποτέ ούτε την Μαριαλένα ούτε τον Σάκη ΠΟΛΛΥ ΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΙΓΙ Ο ΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟ

  4. Παιδιά εντάξει τα παιδιά αυτά το αξίζουν !!!!! είναι άνθρωποι με τα καλά και τις αδυναμίες τους όμως δεν είναι ψευτομαγκες και αλαζόνες σαν αυτούς που έμειναν πίσω!!?

  5. Δε πνίγηκαν έξι μήνες στα αγωνίσματα και θα πνιγόντουσαν εχθές στο τελευταίο έπαθλο??

  6. Είδε ο Ασημακόπουλος τη μπανάνα και αγαλίασε η ψυχή του.?Έλα Ασήμ θα κάνουμε μπανάνα??

  7. Ρε μαγκες εχω μπερδευτεί με εσάς στα σχόλια μια βδομάδα τους βρίζετε και θεωρείτε τον σακη νικητή και την άλλη τους αποθεώνετε….

  8. Να δω πότε θα πάρετε τον Σάκη στα έπαθλα που όταν κερδίζει καλά τρώτε εεε;;;;;Αλλά ξέχασα να μείνουν οι φίλοι πίσω;;;;Γελάνε και τα μπετά !!!!!!

  9. Να χαρείτε το έπαθλο
    Μπράβο που φτάσατε μέχρι εδώ ταλαιπωρήθηκατε τόσο πολύ με πείνα κακουχίες σωματικά και ψυχολογικά και πολλούς τραυματισμούς και αντεξατε 180 μέρες είναι πολύς καιρός
    Μπράβο.?❤️❤️❤️✌️✌️✌️✌️✌️

  10. Ασημακοπουλε αντε σου έφεξε κερδίσε ο κορο την ασυλία άξιος σήμερα το πήρε αλλα μόνο ετσι αλλιώς θα έβλεπες ακόμη πείνα τι θα πει στα έπαθλα μόνο ξέρεις παντος συγχαρητήρια και καλή όρεξη.

  11. Μπραβο παραγωγαρα που προωθείτε τοσο απροκαλυπτα εναν παιχτη παλτο, που εχει να τα παει καλα για πανω απο μια εβδομάδα απο τότε που ηταν μεσα Κονδυλατος, Καλλιδης Μακρόπουλος. Παει 5αδα και του βαλατε ανα δεκα μετρα παζλ μπας και νικησει. Εχει παρει ενα σωρο κιλα που τον φλεβαρη ειχε ρεψει, και ειναι περισσότερα απο αυτα που μπηκε πλεον.

  12. ΑΣΗΜΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ? ΕΔΩ…ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΟ ΜΠΡΑΒΟ
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟΖΕΥΓΑΡΟ
    ΝΤΕΝ ΜΠΟΥΡΕΙ ΝΤΕΝ ΜΠΟΥΡΕΙ

  13. Ο Σάκης και τον κόρο και τον Ηλία τους πήρε στα επαθλα και γύρισε ο Ηλίας και του είπε οτι του το χρωστάει μόλις κέρδισε όμως ξέχασε την υποσχεση του το ίδιο και ο κόρο ΑΣΕ

  14. Μπορεί να πω μαλάκια αλλά έπρεπε να πάρει τον Σάκη έστω. Μόνο και μόνο που τον έχει πάρει σε τόσο έπαθλα και μεγάλα. Δεν λέω φίλοι του είναι και καλά κάνει, απλά και ο Σάκης το αξίζει γιατί έμεινε με την Μαριαλένα μόνοι τους κόντρα του Κορο. Τεσπα μπράβο στον Κορο και καλή διασκέδαση στα παιδιά.

  15. Ο Ασημακόπουλος είναι καλός με τις μπανάνες και του αρέσουν αν τους έβαζε ο Ατζούν ένα τέτοιο αγώνισμα σίγουρα θα κέρδιζε ο Ασημακόπουλος