Κόρο σε Τριαντάφυλλο: Είσαι Κόκκινος ή Μπλε;




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν εχουν με τι να πιαστουν οι ντεμεκ φουσκωτοι και πιανονται απο λεξεις, απο τελείες και κομματα. Καμια επιχειρηματολογια, καμια ουσια σαυτα που προσαπτουν στον κατα τα αλλα υπερφλυαρο νταφυ. Γενικα σιχαμενοι ολοι τους σε αυτην ομαδα.

  2. Ο κόρο είναι σκληρός συμφεροντολογος ειρωνας υποκριτής και ο παίχτης που παίζει ύπουλα με κακίες ίντριγκες πισώπλατα . Είπε την Ανθή Παράσιτο την Μαριάνθη Επικίνδυνη και υποκινεί τις επιθέσεις εναντίον του Ντάφυ .
    Είναι ο πιο κακοψυχος Σαλτιμπαγκος τοξικός Κόρο

  3. Εγο είπα αυτί τι λέξη; Εδο όλος ο κόσμος το άκουσε, αν εγο είπα αυτί τι λέξη! ??

    Τι λέει πραγματική μπαγλαμά, έχει σκοπό να μας τρελάνει όλους, όχι μόνο τους σιμπεκτες του;; ????

  4. Βγέ τι θέλει αυτος βγέ,ζηλευει μήπως απο τον Ντάφυ,τον λέει και καγαγκιόζι,τι τγομεγά συμβαίνουν βγε εκεί πέγα,ντόπγος,αυτός δεν μπογεί να πεί το γο και μιλά για το μαλλί του Ντάφυ,,γογογογο