Κώστας σε Τριαντάφυλλος: Κάνεις θέατρο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πόσα χρόνια στο Survivor πρέπει να μείνει ο Κώστας για να φτάσει τα λεφτά του Τριανταφύλλου

  2. κώστας οτι χειροτερο υπάρχει σε παιχτη ever… χαζος ανθρωπος και πονηρος ταυτοχρονα 1η φορα βλεπω

  3. Δεν συμπαθώ τον Κώστα Τελικα επειδή Μιλάω ασχημα στον Τριαντάφυλλο και στον Αλέξη όλη την ώρα. Δηλαδή έλεος ρε Κώστα

  4. Ο Κώστας είναι ένας καραγκιόζης
    ? Φίδι και δεν αντέχω να ακούω τις μπούρδες του . Μου είναι αδιάφορος ας μείνει ας φύγει μόνο να μην τον ακούω .
    Έτσι κι αλλιώς θα τον τελειώσουν
    Αφού είναι πολύ αδύναμος παίχτης της μπλε ομάδας !!!!!
    Έφτασε η ώρα του και άργησε

  5. πωπω!!! νομιζω οτι πρεπει να κανουμε εμπάργκο στο παιχνιδι ,,,μεχρι να διωξουν τον νταφυ κ τον παπα,,,,δεν βλεπονται τα συμβουλια λεον

  6. O daffy kathe fora pou milaei koitaei ton liako kai tis kameres,an den einai reality opws les,tote to ekanes esy reality me tis symperifores soy mazi me ton kwlopapa

  7. Εσύ ρε κωσταρα γιατί πανηγυρίζεις σαν τον Τούρκο τον μάγειρα που ρίχνει το αλάτι. Για να σε βλέπει ο Τούρκος παραγωγός κ να γελάει? Κρίμα που είσαι και Πόντιος!

  8. Ο Ασημακόπουλος την γυρνάει και αυτός την μπιφτέκα σιγά σιγά…σιλικονατε έρχεται και η Σειρά σου

  9. Πες τα Ποντιε!! Εισαι ωραιος!! Μονο ριαλιτυ κανουν οι δυο ηθοποιοι εκει μεσα.. Αυτοι σε λιγο θα μαγειρευουν τις ψηφους γ ν εχουν την πλειοψηφεια και να κανουν αρχηγο τον Σακη, και κρινουν τον Ηλια με ποιον θα κανει παρεα!!!! Στον ντακο ενας ενας!!

  10. Μπράβο τριανταφυλε κορο και Κώστας σε βλέπουν και στον πόντους άσε και ο Ηλίας έχει πάθει ψυχική ανωμαλία Καρολίνα με ασυμακο σκέφτονται να γυρίσουν τη μπιφτέκια

  11. στο προηγουμενο βιντεο μιλαει ο Αλεξης 13 λεπτα. σε αυτο ο Κωστας προσπαθει να μιλησει 2:18 και δεν τον αφηνουν. δεν μου αρεσει σαν παικτης αλλα ειναι ο μονος που τσακωνεται με αλ6 και γαρυφαλο.

  12. Μη τα λες σε εμενα αυτα πες τα αλλου,,βλεπει ο κοσμος,ο κοσμος θα κρινει,η μπαντανα αυτη η μπαντανα ειναι η ζωη μου απο την αρχη,βαρεθηκαμε να τα ακουμε ελεος..

  13. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΈΤΑ…. ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΝΤΑΦΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ…. ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!