Κώστας σε Τριαντάφυλλο: Τι κάνεις εσύ για την ομάδα;




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. «Επρεπε να παρεις το λασσο για να με πιάσεις»
    ?????????????
    «Τι κανεις; Που πιάνεις ψάρια και τα τρως μόνος σου»
    ???????????????

  2. Επειδή τους φέρνει ψάρια. Δεν θέλει μυαλό. Θα ερθει η ωρα όλον όμως. Αυτή τι στιγμή κάτσανε στον νταφυ ,θα περάσει αυτό και θα πιάσουν κάποιον άλλον.το χρήμα κυβερνάει μαγκες μου απλά σε αυτό το survivor πάει να κυβέρνηση η κακία που έχουν όλοι σχεδόν. Ρε μόνο νταφυ και να σας τσούζει. Νταφυ εισαι το καλύτερο παιδί και ας μας βρίζουν κάποιοι κάποιοι. Γλεντα τους παιχταρά μου και ασε τον κάθε Παπαδόπουλο ασημ κορο εκεί μέσα να χτυπιούνται όπως χτυπιέται ο Spiderman, άλλος τρομπας αυτός. Ρεεεεε ελεος φέτος

  3. Τι φοβεγο,τι τγομεγο που δεν μπογω να πω το γο!!! Ουγγρε Κορο γελανε ολοι μαζι σου.

  4. Θεωρώ ότι αυτή την στιγμή για το καλό της κόκκινης ομάδας αγωνίστικα και μόνο μιλαω θα πρέπει να φύγει ο Ντάφυ πρωτα και μετά ο Παύλος που θεωρώ αδύναμους αγωνίστικα ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει βελτιωθεί πολύ αγωνίστικα τον τελευταίο καιρό….!!!!

  5. Κώστα σε περιμένουμε στον τακο με τον νταφη να σε στείλουμε για κανταΐφι με σιρόπι μπόλικο…

  6. Συγχαρητηρια για τους λεβεντες αντρακλες που αντι να παρουν θεση για την αθλια συμπεριφορα των κατιναριων στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ….Μπραβο λεβεντες μου ….συγχαρητηρια ΜΑΡΙΑΝΘΗ ….κατω του μηδενος το επιπεδο των υπολοιπων κοριτσιων

  7. Αρε και να είναι στον ντάκο ΝΤΑΦΥ -κοτσενα -κορρο Ερε τη πλάκα έχει να γίνει.Μην μας τρύπας Τριαντάφυλλε έλεος.Παρτους κ τα σοβρακα ΝΤΑΦΥ

  8. Για να δούμε τώρα που θα σε διαλέγουν οι μπλε πόσες νίκες θα παίρνεις ΚΑρ.αν δεν είχες πανεπιστημιακές γνώσεις πως θα έβριζες?

  9. Απαράδεκτο , ειλικρινά απαράδεκτοι Παναγία μου ,τι χαρακτήρες είναι αυτοί . Μαριάνθη να φύγεις να ηρεμήσεις κοπέλα μου …..τι ΆΝΘΡΩΠΟΙ είναι τι χαράκτηρες τι επίπεδο ανθρώπων …..

  10. Ο ΝΤΑΦΙΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣΣΣ!! ΒΑΖΕΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΙΚΑΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑ. ΝΤΑΦΙΣ ΛΙΟΝΤΆΡΙ!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑ ΝΤΑΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????

  11. Ειλικρινά. Εγώ φέτος, αν δεν είχαμε καραντίνα απ' την πανδημία δεν θα 'βλεπα καθόλου Survivor! Ούτε λεπτό λέμε. Τώρα το βλέπω μόνο και μόνο για να γελάσω με Τριαντάφυλλο και…….Λιβάνη!
    Ψυχαγωγούμαι, σκοτώνω την ώρα μου ακούγοντας τις λαλακίες του Τριάντα ή παρατηρώντας τις εξελίξεις στο μέτωπο του τάρανδου.
    Του απατηθέντος ντε!

  12. Αα ο νταφυ κάνει πολλά για την ομάδα ????είναι τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι ???ύπνο και ηλιοθεραπεία

  13. μία χέστρα έφτιαξε ο Ζαχαροπλάστης και νομίζει ότι θα πάει τελικό … όσο για τον Κόρο , δεν ακούω κραυγές τελευταία … Σάκης , Νίκος και James του έχουν κάνει τον ποπό ,σουρωτήρι …όσο έπαιζε με τους μαχητές εναντίον Τριαντάφυλλο ,Καλλίδη ,Περικλή και Κοψιδά ούρλιαζε … τώρα απλά ανύπαρκτος …. μόνο για την ιχθυόσκαλα κάνει