Λούκυ Λουκ (Επ.25) Τα Χριστούγεννα των Ντάλτον (Lucky Luke – The Daltons’s Christmas)




Ο Λούκυ Λουκ είναι ένας καουμπόι με μοναδικές ικανότητες στο σημάδι και στην ταχύτητα του πυροβολεί. Είναι ο άνθρωπος που “πυροβολεί πιο γρήγορα κι από τη σκιά του”.

Είναι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για την πάταξη του εγκλήματος και την υπεράσπιση του δίκαιου. Τις περισσότερες φορές κυνηγά τους κακοποιούς αδερφούς Ντάλτον, που δραπετεύουν συνεχώς από τη φυλακή μέχρι να τους βάλει ξανά μέσα ο ίδιος.

Ποτέ δεν σκοτώνει, αλλά πάντα εξουδετερώνει τους αντιπάλους του πυροβολώντας και χτυπώντας το όπλο τους. Αν ο στόχος του δεν είναι ορατός, η σφαίρα πάντα αναπηδά σε διάφορα αντικείμενα, για να φτάσει σε εκείνον που θέλει και να τον αφοπλίσει.

Πιστός του σύντροφος, η Ντόλυ, ένα άλογο με ξεχωριστές δυνατότητες και ευφυΐα καθώς και ξεχωριστό χιούμορ. Μαζί του, σε πολλές ιστορίες, είναι και ο Ραντανπλάν, ο σκύλος της φυλακής, ο οποίος δεν φημίζεται για την ευφυΐα και την ζωντάνια του.

Στο τέλος κάθε ιστορίας χάνεται στο ηλιοβασίλεμα, καβάλα στο άλογο του, σιγοτραγουδώντας «είμαι ένας φτωχός και μόνος κάουμποϊ, πολύ μακριά από το σπίτι μου»…

Ο Λούκυ Λουκ σε Νέες Περιπέτειες
The New Adventures of Lucky Luke
______
Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς από την λίστα:

______
#Comic #LuckyLuke #Dalton

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι ComicFlix – Λούκυ Λουκ


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *