Λόγος – Αντίλογος: Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο.




Αν γουστάρεις να κερδίζεις όλες τις διαφωνίες σου, αυτή η εκπομπή είναι για σένα. Η τέχνη του ντιμπέιτ επιτέλους σκάει στην ελληνική τηλεόραση με το Λόγος – Αντίλογος του Cosmote TV, όπου ομάδες φοιτητών έρχονται σε αναμέτρηση για τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα των ημερών μας: ευθανασία, κάνναβη, προσφυγικό, ελευθερία του λόγου, τεχνητή νουμοσύνη και πολλά ακόμα. Τσέκαρέ το και μάθε κι εσύ την τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο!

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. το οτι καποιος δεν μπορει να υποστηριξει τα επιχειρηματα του ή να αποδειξει οτι λεει αληθεια δε σημαινει οτι εχει αδικο ή λεει ψεμματα, οπως και το αντιθετο, για παραδειγμα οι δικηγοροι αναγκαζονται να βρίσκουν επιχειρήματα σε ανθρώπους που δεν έχουν αλλά οικειοποιούνται το δίκαιο επί πληρωμή

  2. Ελπίζω εκπομπές τέτοιου είδους να κατακλύσουν την τηλεόραση. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό και το προβάλουν.

  3. ΜΩΡΙΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Μ0ΥΝ1?
    ΛΟΙΠΟΝ….ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΓΑΙΔΑΡΑΚΟΥ ΤΟΤΕ ΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΥΕΙΣ…ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΟΥΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ Ό,ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΡΙΤΟ B1Ζ1!
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΦΡΑΤΟΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Μ0ΥΝ1!
    ΣΥΝΕΠΩΣ!!!ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΝΤΙΠΕΙΤ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ Μ0ΥΝ1

  4. ΒΡΕ ΖΕΒΡΟΜΟΥΝΑ!!!!
    ΜΕ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΔΟΝΗΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΕΣ….ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΙΠ ΕΙΤ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΤΕΡΟΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΠΟΥΤΣΟΜΟΥΝΟΧΥΛΑΔΕΣ!!!!
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ…ΗΛΙΘΙΕ!!!!
    ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ!!!
    ΠΟΥΤΣΙ , ΧΥΣΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΑΟΥΕΡ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑΡΗ!

  5. Ρε παιδιά αυτή δεν μιλάει καν καλά ελληνικά. Γίνετε με άθλια ελληνικά να διδάσκεις τον λόγο; ή μιλάει με αγγλική ορολογία παριστάνωντας τον κοσμοπιλίτη άνθρωπο; Η κακομοίρα τι κρίμα! (Ούτε ο έτερος παριστάμενος δείχνει να κατανοεί την γλώσσα σε βάθος, αλλά τουλάχιστον δεν έχει υφάκι!!!
    Υ/Γ: Κάποιους γνώστες έχετε να μας δείξετε;

  6. Σε ένα πράγμα θα διαφωνήσω κάθετα: αυτές οι δεξιότητες δεν έχουν καμία απολύτως εφαρμογή στην καθημερινή ζωή και αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ΔΕΝ συζητούν ορθολογικά και βάσει επιχειρημάτων. Ο "διάλογος" των περισσότερων ανθρώπων γίνεται βάσει των σχέσεων εξουσίας ανάλογα δηλαδή αν κάποιος θεωρεί ότι έχει το πάνω χέρι ή όχι.

  7. Δεν ξερω αν διαβαζεις τα σχολια εσυ που τραβαγες αλλα σου εσπαγα ευκολα την καμερα στο κεφαλι. ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΣ ΓΜΤΧΣ

  8. 1. Απαντάει στο θέμα. Στην ουσία λέει «δεν πρέπει, επειδή δεν μπορούμε.»
    2. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα σε απόλυτο βαθμό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ηθικά ζητήματα.
    🧐

  9. εγω απλα φανταζομαι τον χοντρο να μιλαει και με πιανουν σπαστικα γελια. Τι μαλακια ειναι αυτη ρε. Και οχι τιποτα αλλο το αλλο το τσοκαρο ουτε ελληνικα δε ξερει. Debate σου λεει μετα

  10. Αυτό που και καλά ξεχνάτε τα ελληνικά και πετάτε συνέχεια αγγλικές λέξεις φαίνεται πολύ υποκριτικό. Κι εμείς αγγλία μένουμε αλλά μια χαρά τα μιλάμε τα ελληνικά.

  11. Δεν ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό. Η διαλεκτική με 9/10 αγγλική ορολογία ή η εξίσωση των "αρίστων" στα κολέγια με τα Πανεπιστήμια.

  12. Αυτοί τι Debate κάνουν που δεν μπορούν να βγάλουν ούτε μια πρόταση ολόκληρη στα ελληνικά;

  13. Δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο αλλα τα πλανα ειναι χειροτερα και απο του νασκαρη

  14. Γιατι κατι μου λεει πως αυτη η "τεχνη" εχει εισβαλλει στην πολιτικη μας και εχουμε καταληξει στο σημειο που ειμαστε σαν κρατος?!