Μαίρη: Ποιος νομίζει ότι είναι ο Πάνος για να έχω μένος μαζί του;




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Μαρια λέει ότι δεν μεταφέρει λόγια και το αντίθετο κάνει .
    Αντί να ασχολούνται με διαφορα ευχάριστα παιχνίδια όλο στην ίντριγκα είναι

  2. Εντομεταξυ η ειρωνεια της υποθεσης: η Μαιρη εχει τον χαρακτηρα της μεσης ελληνιδας. Δηλ εχει καποιους κολλητους και δεν εχει πολλα πολλα με οσους δεν ταιριαζει με την διαφορα οτι οταν θα ερθει σε αντιπαραθεση με καποιον ναι μεν τσιριζει αλλα ειναι ετοιμολογη και ευγενικη χωρις να βριζει, πραγμα που δεν το χει η μεση ελληνιδα γυναικα! Και η καταληξη του συλλογισμου μου ειναι οτι μου φαινεται γελοιο να βλεπω γυναικες να την βριζουν και να την υποβιβαζουν οταν οι περισσοτερες και κουτσομπολευουν μεχρι αηδιας και δευτερον σε περιπτωση που θα τους τραμπουκιζε ενας που δεν γουσταρουν θα εκφραζονταν με εναν αρκετα εντονο και αναρμοστο τροπο με τσιριδες βρισιες κτλ.. οσον αφορα τους ανδρες (οπως βλεπουμε στην αλλη ομαδα) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ απο τους ανδρες! Ετη φωτος μπροστα απο τις γυναικες

  3. 2μιση μήνες παίζετε το παιχνίδι και δεν έχει υπάρξει μια χαρούμενη στιγμή να δουν οι τηλεθεατές, μόνο ίντριγκα κακία και μίσος από την αρχή μέχρι τώρα. Γ αυτό τον λόγο δεν το βλέπει κανείς φέτος

  4. Γιατί ο Νάσος δεν τα λεει; οι κλίκα δεν τα έλεγαν μεταξύ τους και μαγείρευε ποιον θα ψηφισουν; πρώτα τα έκανε Ο Στιβ και οι κλίκα τους ??

  5. Φραση κΜαιρης "Ποιος ειναι ο παναγιωτης για να ασχοληθω μαζι του?" Κανεις καΜαιρη εσεις ανηκετε σε ανωτερη κατηγορια ανθρωπων αλοιμονο.σιγαμην ασχοληθειτε με τον Παναγιωτη αλοιμονο ?

  6. Ρε συ Μαίρη ξεχνάς πως έκανες όταν η "κλίκα" δε ψήφισε την Ευδοκία και την έπεσαν σε σενα και τον Ισίδωρο.
    Είχες παθει αμόκ. Ήσουν γεμάτη απορία και τους χαρακτηριζες όλους στρατιωτάκια. Τώρα την αντιδρση του Νασου δεν την καταλαβαίνεις

  7. I think looking at this Maria is just the some as Nasos she’s taken information and gone back to tell Anna And Mary – what a pity I thought she was better than that ?

  8. Η Μαίρη η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ασχοληθεί με τον Παναγιώτη η κλίκα έχει ασχοληθεί η Μαρία είναι χαρακτήραs που μπορεί να πει κάτι έτσι στο ξεκάρφωτο ούτε από κακία είναι αγαθή.

  9. Είναι που δεν τα λέει όλα η Μαρία σαν φερέφωνο στο δωμάτιο. Είναι και ο Νάσος, αλλά είστε κι εσείς..

  10. Ολοι ψώνια ειναι γενικα. Κι η Μαιρη παντα και η Αννα νομιζουν το ιδιο. Το ειπανε Μαρια δε θυμασαι καλα.

  11. Η Μαίρη ποια νομιζει ότι είναι ;έχει γεμίσει ψυχολογικά στο παιχνίδι η Μαίρη και εκτίθεται πλεον

  12. Η μαιρη απ τη στιγμη που αρχισε να κανει παρεα με την αννα επηρεαζεται αρνητικα η σκεψη της! Πρεπει να φυγουν αννα και νασος για να δουμε πως θα συνυπαρξουν οι υπολοιποι μεταξυ τους!!!