Μαριαλένα και Σάκης κατακρίνουν την στάση των Amigos




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σάκης Μαριαλενα μόνο,,,,,Αμιγκος σας ποναει Ο Σάκης ασχημα α α α α α α α ΑΓΑΠΏ πολύ πολύ πολύ Μαριαλενα και ΣΆΚΗ και ας πονάει πολύ ???????????

  2. Όταν έφυγε ο Παππάς κανένας όμως δεν κατέκρινε τους πανηγυρισμούς του Τζέιμς και του Νίκου και του Ζαχαροπλάστη που είχε τη βουβουζέλα και πανηγύρισε έξαλα όταν στο συμβούλιο ακούστηκε το όνομα του Παππά

  3. Ρε Σάκη καραγκιόζης αυτά που έκανες με Μαριλένα στο Τζέιμς και Νίκο το παίζετε Καλή κοροιδευου το κόσμο εκείνη Μαριλένα συνεχια ήσουν ρουφιανιά έλεγες παιδιά τα βριζατε

  4. Αφήστε τους αμιγος ρε κάτιναρια και παίξτε κανένα επεισόδιο από το σήριαλ Σάκης μαρίαλενα love for ever. Αηδία έχετε καταντήσει ούτως ή άλλως..

  5. Σάκη μου πραγματικά σε πάω με 1000 γιατί εσύ σέβεσαι τους άλλους και λες αυτό που σε ενοχλεί νομίζω πως η ώρες τον amigos στο survivor είναι μετρημένες

  6. Μιλαει και ο τραμπουκος .με την κοντή .ενώ εσύ έχεις καταλάβει..που βρίσκεται ..έχεις ευγενης αμιλλα εσύ ..;που έκαμες απεργια με την κατσουλοκλικα σου ..που επιτεθηκες όταν μπηκες στους μπλε για να τους κάμεις πόλεμο νευρων .εσένα σε ελεγε καραγκιοζη η γκομενα σου ..και δεν ντρεπεσαι .λυθηκε η γλώσσα σου τωρά που σιγουρευτηκες με τις πελάτες της παραγωγης ότι πας τελικό ..ρε καραγκιοζη σε φωνάζει η κοντή σου ?.αγκαλιασε την τωρά .Υπουλε μουλωχτε όταν εβριζες καιναπειλουσες πίσω από τις καμερες και σε προκαλουσε ο νικος .μπροστά στις καμερες εσκυβες το κεφαλι λ@μογιο..βουλωσε το ..προσπαθείς να πάρεις τις ψηφους του γαρυφαλου .αι σιχτίρ ψευτοζευγαρο ..ροδανι πάει η γλώσσα του ..όλο καραγκιοζης λέει .???

  7. Ο μπογδανος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης….το έχω ξαναπεί….Γενικά αυτή η πεντάδα θέλει πολλές κλωτσιές και μπάτσες! Απλά Σκουπίδια!

  8. Σακη ρόδα εινα και γυρνάει όπως έκανες μια πεντάδα και είχες στο περιθώριο James κ Νίκο τώρα σου γύρισε boomerang

  9. JAMES NAI NIKOS TA LEGANE GIA OLOUS !!!! TOUS VGAZANE TRELOUS EPIDI ETSI TOUS SINFERI …AMA I ELLINES KIMASTE ME AFTA POU VLEPETE POS PERIMENETE SAN XORA NA PATE MPROSTA AFOU EXETE MITSOTAKI PROTOPORO

  10. Ελειπε 6 μηνες λεει μακρυα απο τα παιδια του εχασε 21 κιλα λες και τον εστειλαν στα κατεργα για καταναγκαστικα εργα.

  11. Σάκη επιτέλους ξύπνησες..κάλιο αργά παρά ποτέ λέει μια παροιμία.Εμεις σαν τηλεθεατές τα βλέπαμε και τα θεατρικά, τα γυμνά κάθε τρείς και λίγο,της στρατηγικές με ψευτιά και υποκρισία,το ψευτοζευγαρακι του Ασιμακο με την Καρολίνα που κοιτούσε να κατακρίνει εσάς και σας έβγαλε τα μάτια.Τωρα που ξυπνήσατε κοιτάξτε να πάρετε της ασυλίες και μην τους δίνετε άλλο αξία χαρείτε των έρωτα σας και με την νίκη.Ειπες την αλήθεια πάντως μπράβο σου!!!

  12. Συγνωμη ρε παιδιά μόνο εγώ είδα τον Νταφυ στην παραλία να καίει το παπούτσι του Παππά ;;;έκανε και καλά εξαγνισμό παραλιας!Όταν έκανε ο Τριανταφυλλος τόσα θεατρικά ήταν οκ;;Σακη και Μαριαλένα είστε οι χειρότεροι όλων όσον αφορά τον θεατρινισμό!!!Ντροπη σας!Ολοι είναι χαλια μόνο εσείς οι δυο είστε οι ειλικρινείς οι αληθινοί και οι χτυπημένοι απ’ολους!!!!Απαπαπα!!!!