Μαριαλένα: Με έπιασε το παράπονο που χάσαμε




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η μπλε ομάδα όλοι μαζί και η νυν με την πρώην στην αντίπαλη ομάδα.. τι λέει?Θα μας τρελάνει τελείως?

  2. Μαριαλένα άσε τις κλάψες Εσύ πού ήσουνα όταν έχασε η ομάδα σου Πήγες για παρηγοριά στο Σάκη αυτό Σου λείπει??????

  3. Όταν κάνατε συνεχόμενο πόλεμο σε δυο άτομα και τους είχατε στην απεξω δεν σε ενδιέφερε κούκλα μου!
    Τώρα που είσαι στην μειονότητα χωρις την κλικα σου σε έπιασαν τα κλαματα

  4. Άντε βρε σούργελα περιμένετε να χάσει ω Τριαντάφυλος για να κερδίσετε εσείς

  5. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΑΚΗ Η ΚΑΡΟΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΈΣ ΒΓΉΚΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΈΡΙΑ ΣΤΟ ΡΑΝΓ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΠΟΝΔΟΥΣ ΚΈΡΔΙΣΜΕΝΑ Κ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΙΝΗΘΟΣ ΆΧΡΗΣΤΗ..ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Τ.Β.ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΟΡΥΦΉ ΟΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΑΣ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΑΛΈΝΑ!!??‍♀️

  6. Ίσως και από τις ποιο γελοίες εικόνες του σερβάιβορ! Η κατά καημένη Μαρίαλενα πάει και αγκαλιάζει τον πρώην του ενώ έχει και γκόμενο έξω! Και το χειρότερο είναι ότι σχεδόν όλοι η μπλε και η κόκκινη ομάδα πήγαν και την αγκάλιασαν!! Δηλαδή έλεος απλά γελοίοι!!

  7. Άσε μας ρε Μαριλένα που σε έπιασε το παράπονο επειδή σου έφυγε ο τραμπούκος απο δίπλα. Όταν είσασταν η 5αδα στους μπλέ και ο γκόμενος σου τραμπουκίζε τους άλλους 2 είχες την απαίτηση κιόλας οι άλλοι να είναι και μαζί σας στις ήττες και να κάνετε και παρέα στην καλύβα; Την μία ο Πάππας βάραγε μπεκάτσες, την άλλη δεν παίξατε για συμπαράσταση στο τούβλο και είχατε και απαιτήσεις; Ύστερα ψηφίσατε 2 απο τους καλύτερους στην ομάδα, επειδή λέει δεν σκούπιζαν την καλύβα. Ήρθε ο τραμπούκος απ' εξω και σαν βόιδι έγινες ξανά η Φιλιππινέζα του και τώρα η παλιά σου ομάδα είναι εχθροί σου.Ο Αλέξης που τον είχατε όλοι στην μπούκα πιο πριν με τον Chris, μετά είσασταν μαζί ευτυχισμένοι στην πεντάδα του αίσχους στους μπλε. Στο κατω κάτω, εσένα με το τούβλο βλέπουμε μακριά απο όλους τους υπόλοιπους και να σε παρηγορεί ο 30φύλλος, με ότι αυτό σημαίνει.

  8. Μετά από όλα όσα έχουνε γίνει στο φετινό survivor, έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για όλους. Μου πέρασε και η σκέψη ότι ο Σάκης- Μαριαλένα μας εμπαίζουν και στην συνομωσία είναι μέσα και ο Λιβάνης για να διαφημίσει το καινούργιο του τραγούδι…???

  9. Aρχιζω να νοιωθω οικτο για την Μαριαλενα . Ειναι ενα βημα πριν την καταθλιψη οχι γιατι ειναι δυσκολες οι συνθηκες αλλα γιατι 1) ειναι ενα ατομο εμμονικο που θελει να γινετε το δικο της και κολλαει σε καταστασεις αν δε γινει οπως λεει εκεινη . 2) προφανως ζηλευει παθολογικα τον Σακη και αν και δεν εχει δειξει δειγματα ακομα, την καει που ο Σακης πανηγυριζει με τα κοριτσια ( Νικολετα) της κοκκινης ομαδας. Στην κατασταση που βρισκεται ο πλανητης λογω covid , οι παικτες του Survivor ισως βιωνουν τις καλυτερες συνθηκες ζωης . Ειναι σε ενα ειδυλλιακο μερος , κατα βαση καλοκαιρι , διπλα στην θαλασσα , κοιμουνται διπλα στην φωτια κατω απο τον εναστρο ουρανο , covid free και καλοπληρωνονται . Και η Μαριαλενα αντι να ειναι ευτυχισμενη και να ζησει το παιχνιδι και ταυτοχρονα τον ερωτα της , εχει κολλησει το μυαλο της σε κατι τελειως ανουσιο . Θα κανω μια διασκευη μιας ατακας που εχει ακουστει ανουσια για τον James και εχει τοσο μεγαλη ουσια στην περιπτωση της Μαριαλενας . Μαριαλενα μου ξυπνα και σταματα να αυτοβασανιζεσαι —– ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΓΙΠΙΣΕΣ

  10. ΧΑΧΑΧΑ ο Κώστας πριν ένα μήνα στον Κρις: Είναι πολύ άσχημο να λες πως χάρηκες που δεν θα φάμε.

    Κώστας σήμερα: Εμένα αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι αυτός που δεν παιζει (ο νταφυ) θα ΦΑΕΙ κιόλας!! Α ρε Κωσταρα πέρα από ζαχαροπλάστης είσαι και ψηστης!! καλά την γυρνάς την μπιφτέκα!! ζητά ψήφο εμπιστοσύνης εσυ

  11. Μαριελενα, οπως στρωνεις κοιμασαι μην το ξεχνας, και χαιρετισματα στον δικο σου, α οχι

  12. Εγώ γιατί νομίζω ότι ποιο πολύ έκλαιγε επειδή έσπασε η 5αδα κ τώρα δε θα ψηφίζονται οι James κ Νίκος?

  13. 2:40 σταθερη αξια ο αλεξ που βλεπει καμερα μπας και δεν επιασε τη μαλακια που ειπε αχαχχαχαχαχα

  14. Αμα επαιρνα ενα ευρω για καθε φορα που ο νταφυ ειπε τουμπαναρα μου και δασκαλα θα ήμουν καλυμμένος

  15. Η φάση που η Μαριαλένα κ η Χριστίνα δεν ήταν στον πάγκο και λέει ότι δεν είναι ενωμένοι ??

  16. Αρχιζει η σχολη καρατε στο Survivor . Αρεσε σε ολους ειδικα στους κοκκινους η επιδειξη καρατε της Μαριαλενας . Μπραβο της . Κανει 10 καρατε. Ολοι στην κοκκινη ομαδα ετρεξαν να την συγχαρουν. Φαινεται απο το σωμα της που ειναι σαν σιδερο. Οποτε θα ερχεται στην κοκκινη ομαδα να τους κανει προπονηση. Ισως και ο Σακης να κανει καρατε αλλα δεν το λεει . Πρεπει να καταλαβουν οι δυο της μπλε ομαδας που θελουν να εκδικηθουν την Μαριαλενα και τον Σακη πως πρεπει να αλλαξουν τακτικη γιατι αλλιως θα βρεθουν στο ΚΑΤ. Πισω ψευτομαγκες .

  17. Μαριαλενα πρέπει να χαίρεσαι κέρδισε ο καλός σου… Και να είχες μια ελπίδα με αυτά που λες και κάνεις την έχασες

  18. Αυτοί που λέτε να φυγει η μαριαλένα πατε καθόλου καλά ρε;??Από τις γυναίκες είναι η καλύτερη από τους μπλε! χωρίς αυτήν οι άλλες δυο ουτε έναν ποντο δεν θα έπαιρναν!!

  19. Έχει τελειώσει το παιχνίδι όλοι μιλούσαν για τις ομάδες τους και ο ζαχαροπλάστης με τον Κόγο πάλι μιλούσαν για τον Τριαντάφυλλο. Ότι να 'ναι… Οι τύποι είναι τέρμα εμμονικοί και κομπλεξικοί. Ας τους πει κάποιος από την παραγωγή να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί του, δεν έχουμε την όρεξη να καθόμαστε να τους ακούμε συνέχεια. Και μετά απορούν γιατί χάνουν. Όταν το μυαλό τους είναι μόνιμα στον Τριαντάφυλλο πως να συγκεντρωθούν.