Μαριαλένα: Τα όρια είναι όρια, εγώ με τον Σάκη και οι Amigos με τους Amigos




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Σάκης και η μαριαλενα νομίζουν ότι είναι στο σπίτι τους και η παραλία τους ανηκει ρε τι γλώσσα είναι αυτή μαριαλενα όπου θέλουνε θα καθίσουν δεν θα ρωτήσουν που θα κάτσουν Άντε ΠΙΑ

  2. Μαριαλενα:τα ορια ειναι ορια.
    Εσυ ειχες ορια οταν ησουν στους μπλε?? και πηγσινες στους κοκκινους…μιλας εσυ για ορια που δεν
    ειχες ουτε εχεις …απο το τιποτα δημιουργησατε θεμα για την ελενη για να την στοχοποιησετε υπουλη στρατηγικη …εσυ σακη εισαι ο παραγωγος και λες να φυγει απο τον παγκο..ουρλιαζει η ελενη…μονο η φωνη σου ακουγεται .φοβαστε μην ακουσει την στρατηγικη σας η τα τιπς σας για τον αγωνα..αφου τα λετε ψιθυριστα και αφου δεν της μιλατε καν που το προβλημα σας.???

  3. Αυτο που η Μρλν μιλησε για ορια πολυ με συγκινησε. Λιγα ειδαμε και πολλα ορια καταλαβαμε ναχει στη ζωη της!

  4. Καλά η Καρολίνα πιστεύει ότι χρησιμοποιώντας "επιστημονικές,, λέξεις ή φράσεις είναι καλλιεργημενη και σπουδαγμενη!!! Καλά εντάξει!!!! Έξω και η Καρολίνα ΤΩΡΑ!!!!!

  5. Ξερεις κι απο ορια μρλ; δε νομιζω
    Εξω αλλος, μεσα αλλος και ουτε που ξερεις τιποτα εσυ , πιστευεις στο Θεο!!!!!! Εγ φταιω που σας βλεπω

  6. Ελενιτσα τι εγινε? Σε βαλανε λιγο πιεση και τα εχασες? Να βγάλουν αλλοι το ? απο την τρυπα ε?? 100% κακομαθημενη

  7. Η χαμπερη δεν έχει καταλάβει ότι οι πραγματικοί εχθροί της είναι οι αμιγκος και κυρίως η παρασκέφτρια.Ομως δεν την λυπάμαι γιατί καλό φιδάκι είναι κ αυτή?????

  8. Μόνο Σάκης παιδιά… τα έχει όλα και έχει κάνει πολλούς στην ελληνική τηλεόραση να τρέμουν.. .και να ζηλεύουν! αθλητική παιδεία, γοητεία, ψυχραιμία, δικαιοσύνη, αγωνιστικότητα, ταπεινότητα… τι να πω αλλο ! έχω να το δω χρόνια αυτό…..

  9. Η Καρολίνα χρησιμοποιεί λέξεις που δεν ξέρουν τι σημαίνουν …..είναι πολύ παρασκευτρια

  10. ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑ: ΠΗΔΙΕΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΝΥΝ

  11. Ο Τριανταφύλλος πρέπει να τούς κάνει μήνυση σέ αυτούς τους τόσο λίγο ανθρώπους….Ασ…Κορ…Καρ…… ντροπή τούς…Οσο για σένα Ελενίτσα είσαι πολύ απρόσωπη,,και σε είχα εκτίμηση.

  12. Ελενίτσα αυτά τα τάχα μου δεν καταλαβαίνω και τι έκανα αχρείαστα, δεν το χαυουμε πλέον το ακτ του καλου και αγαθού κοριτσιού. Καρφώθηκες..

  13. Όταν η Καρολίνα και ο ασημακοπουλος είπαν στην Ελένη ότι θα μπορούσε να τους έχει πουλήσει και να είναι διαφορετικό έπαθλο και τώρα γλύφει η Ελένη τα σάλια της Καρολίνας και του ασημακοπουλου αχαχχαχαχ

  14. Σακη αμα βγεις σουχω ψδουλεια
    Μοιρολογιστρα στη Μανη!
    Αχ που με αφησες, που ησουνα το στηριγμαμου, σ εβριζα και γελαγες
    μπουχουχου νταφυ!
    Δεν πεθανε βεβαια ο ανθρωπος,
    μια βολτα εκανε και πηρε 150000!

  15. Και σας ρωταω; οταν ο νταφυ ηταν μονος και απομονωμενος που ηταν οΣακης και η Μρλν; Σε αλλο παιχνιδι; πως ξαφνικα τους ηρθε ο ερωτας για τον νταφυ στα πισω πισω; μηπως νγια να παρουνε απ το σταριλικι του μιας και τον ηθελεο κοσμος;

  16. θα πει η μαριαλενα στην ελενη που θα παει να κατσει!!το τσαρδι τους ειναι????σπιτι τους ειναι???

  17. Τι να πω θεέ μου η καρολινα και η Ελένη και ο Ασημακόπουλος είναι απλά κλόουν μα το Θεό ελενη είσαι πολύ μεγάλη Κατίνα τελικά ?

  18. Ρε τι πράγμα είναι αυτό, έχει πάρει ο κλαρινάκης και η κοντή του , τη θέση του Λιανού και της παραγωγής .. γιατί το ένα ,γιατί το άλλο , να το κάνουμε έτσι , διακόπτουν όποιον θέλουν ότι ώρα θέλουν , δηλαδή έλεος πια εγώ λέω να τους δώσουμε το έπαθλο από τώρα .

  19. ΕΕΕεεε ρε Μαριαλένα , αφού εσείς είστε δύο και αυτοί είναι πέντε ,λογικά αυτοί έχουν δίκιο γιατί είναι οι πολλοί ……. Αυτά έλεγε το ζώον η Μαριαλένα σε James και Νίκο …. Αντε γιατί ξεχνάμε μου φαίνεται …

  20. Παιδια δεν μπιρω να καταλαβω για ποιοι λογο ολοι βριζουν την Ελενη μια χαρα παιδι ειναι εδω και τοσο καιρο εγω πιστευω πως εγινε μια παραξηγιση διοτι για παραξηγιση προκειτε.Ισως ο Σακης και η Μαριαλενα να θελουν να φιγει η Ελενη απο τον πανγκο τους μιας και πλεον ειναι περιπου 2 διαφορετικα "στρατοπαιδα"

  21. Σάκης την θέλουμε την Ελένη αλλά άμα θέλει ας παει στον δίπλα; παγκο χαχα. Διπρόσωπος σακης

  22. Υπομονή παιδια εναν εναν θα αρχίζει να τους βγάζει εκτός ο σακης αυτην την εβδομάδα καρολ την επόμενη ασημ και παει λέγοντας!