Με Απλά Λόγια – Εκτρώσεις




“Με Απλά Λόγια”
Μια εκπομπή που αναλύει τα πιο σοβαρά θέματα με απλή λογική και σας εξηγεί σε ελάχιστον χρόνο ότι πρέπει να πιστεύετε χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείτε τίποτα. Μια “δημοσιογραφική” εκπομπή βασισμένη στα χειρότερα πρότυπα της τηλεόρασης που γνωρίζουμε.

Συντελεστές:
Κείμενα, παρουσίαση: Παναγιώτης Κούδας
Επιμέλεια περιεχομένου: Βαγγέλης Μουλαράς, Κωνσταντής Μπίτσης, Ειρήνη Ξυγκάκη

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Θλιβερό βίντεο απλά… Δεν κάνουμε ειρωνεία και πλάκα με τέτοια θέματα και ειδικά προπαγάνδα.

  2. φιλε μπραβο , περα απ τη πλακα θιγεις με εξυπνο τροπο ενα σοβαρο θεμα , που ειδικα στην ελλαδα κυριαρχει μια "οπισθωδρομικη" νοοτροπια

    απλα βαλε και κανα "το βιντεο ειναι ειρωνικο" στο description η στην αρχη του βιντεο γιατι ειναι πολλα μπετα που θα το παρουν στα σοβαρα το βιντεο

  3. Ελα ρε σεις εκτρωσεις για να στα.ατησουμε να ειμαστε τριτοκοσμικοι χωρα…σωστά αυτο είναι… Μετα τον σοσιαλισμο ηρθε και ο πολιτισμός…

  4. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η παντελής απουσιά κωμικότητος στην «εκπομπή». Πιθανώς το μόνο πραγματικό αστείο είναι η κατά λάθος διπλή ειρωνεία της υπόθεσης. Η θίξη, δηλαδή, του ζητήματος της μονοπλευρότητος και ποδηγετήσεως στην τηλεόραση, ακολουθούμενη απο μία σειρά μονόπλευρες απόψεις και, εν ουσία, ποδηγετήσεις.

  5. Μου αρεσε που προσπάθησε απελπισμένα στο βίντεο να υποβαθμίσει τον άντρα…. Αν εσυ εισαι ελαφροχερης, μη μας τσουβαλιαζεις όλους. Εκανες και χιουμορακι κιολας κλοουν

  6. Βγήκανε οι βλακες του comedy lab να μιλήσουν όσους είναι κατά των εκτρώσεων (όσους δεν είναι απάνθρωποι δλδ), χρησιμοποιείτε την απήχηση που έχετε για να κάνετε προπαγάνδα και μας κουνάτε και το δάχτυλο αχαχαχα

  7. Και για να προλάβω μερικούς,οι περιπτώσεις βιασμού είναι το 0.03% των εκτρώσεων παγκοσμιος,οπότε κάθε συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα είναι ανούσια,και σε οποιαδήποτε περίπτωση η γυναίκα μείνει έγκυος από ανευθυνοτητα,δεν έχει το δικαίωμα να σκοτώσει μια ανθρώπινη ζωή.

  8. Απόσπασμα από τον Όρκο του Ιπποκράτη:

    "Παρομοίως, δεν θα εμπιστευτώ σε έγκυο μέσο που προκαλεί έκτρωση. Θα διατηρώ αγνή και άσπιλη και τη ζωή και την τέχνη μου. Δεν θα χρησιμοποιώ νυστέρι ούτε σε αυτούς που πάσχουν από λιθίαση, αλλά θα παραχωρώ την εργασία αυτή στους ειδικούς της τέχνης.
    Σε όσα σπίτια πηγαίνω, θα μπαίνω για να βοηθήσω τους ασθενείς και θα απέχω από οποιαδήποτε εσκεμμένη βλάβη και φθορά, και ιδίως από γενετήσιες πράξεις με άνδρες και γυναίκες, ελεύθερους και δούλους. Και όσα τυχόν βλέπω ή ακούω κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή και πέρα από τις επαγγελματικές μου ασχολίες στην καθημερινή μου ζωή, αυτά που δεν πρέπει να μαθευτούν παραέξω δεν θα τα κοινοποιώ, θεωρώντας τα θέματα αυτά μυστικά.
    Αν τηρώ τον όρκο αυτό και δεν τον παραβώ, ας χαίρω πάντοτε υπολήψεως ανάμεσα στους ανθρώπους για τη ζωή και για την τέχνη μου. Αν όμως τον παραβώ και επιορκήσω, ας πάθω τα αντίθετα."

  9. Τα σώματα των γυναικών ανήκουν στις γυναίκες. Τα σώματα των βρεφών ανήκουν στα βρέφη. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τα πετσοκόψει. Ούτε οι γυναίκες που τα κουβαλάνε για λίγο.

  10. Δεκτή η έκτρωση.
    Όμως κοινωνικά υπάρχουν κάποια ζητήματα που κάνουν πολύπλοκη την πλοκή του θέματος.Το ότι το σώμα της γυναίκας ανήκει στην γυναίκα δεκτό,το ότι δεν θέλει να «χαλάσει» την ζωής της κι αυτό δεκτό.Το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί νταξει ακραίο να εννοούμε και 100% χαλάω την ζωή μου,όταν κάνω παιδί.
    Αλλού έχω κολλήσει,γιατί όντως υπάρχουν πολλές πλευρές τους θέματος.
    Δεν το θέλουν και οι 2,ομόφωνη φάση,κανένα πρόβλημα.Όπως να θέλουν να το κρατήσουν και οι 2.
    Δεν το θέλει ο άντρας μόνο,το κρατάει η γυναίκα.Κομπλέ δικαίωμα της.
    Δεν το θέλει η γυναίκα κομπλέ,εδώ αν το θέλει ο άντρας όμως,η θέληση του πάει λίγο άκλαυτη.
    Δεν θα πω τι θα έπρεπε γιατί δεν ξέρω αν θα έπρεπε και τι παραμέτρους θα είχε ένα τέτοιο θέμα.
    Μια σκέψη μου είναι γιατί να μην γεννήσει,εφόσον υπάρχει θέληση από μια μεριά και να την αφήσει σε αυτόν την ανατροφή.
    Η άλλη πάλι σκέψη είναι γιατί να φτάσει μέχρι την εγκυμοσύνη αν δεν το επιθυμεί.
    Το πρόβλημα είναι ότι η θέληση της μιας πλευράς πάντα βγαίνει ζημιωμένη,γιατί τυχαίνει να μην μπορεί να κυοφορήσει.
    Αν δεν θέλει κάτι εξαρχής μια γυναίκα και δεν την φοβίζει να το εμβολίσει,γιατί να μην το γεννήσει κι έπειτα να το δώσει στον άντρα ο οποίος το θέλει.Και ας μην ξαναδώσει σημεία ζωής άμα δεν την ψήνει.Μετά όμως σκέφτεσαι την ψυχολογία της γυναίκας που θα αναγκαστεί τουλάχιστον μέχρι και την γέννα.Μετά σκέφτεσαι ναι αλλά αφού κάποιος δείχνει ότι το θέλει γιατί να μην μπορεί να το έχει,συνέβαλλε και αυτός.Μετά πάλι χάσιμο εγκεφαλικό.Είναι και αυτό πιστεύω ένα θέμα,να φεύγει τόσο άκλαυτη η θέση του πατέρα όταν θέλει,χωρίς να σημαίνει πως θα αναγκάσει και την μητέρα του παιδιά να είναι μαζί.

  11. το ελληνικο youtube και ο μεσος ελληνας χρηστης του δεν ειναι ετοιμοι για τετοιου ειδους βιντεο!
    παιξε fortnite μπας και μαζεψεις μερικα views

  12. Ελπίζω μόνο να καταλάβουν όλοι ότι ο λόγος του βίντεο είναι ειρωνικός και το βίντεο είναι υπέρ του δικαιώματος της έκτρωσης.

  13. ειμαι υπερ των εκροσεων αλλα πιστευω οτι η επιλογή του αν θα γινει μια εκτρωση πρέπει να είναι ομοφωνη αναμεσα στους γονεις

  14. Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 5-6 μέτρα αντισύλληψης με τελευταία την έκτρωση. Στο μυαλό όμως κάποιων, που καλύτερα να μην χαρακτηρίσω, έρχεται πρώτη…

  15. Τα αγέννητα μωρά είναι ζωντανοί οργανισμοί, είναι άνθρωποι . Η γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα στην πρόληψη, όχι στην δολοφονία αθώων παιδιών (ακόμα και αν είναι δικά της-πράγμα που το κάνει χειρότερο). Προσωπικά θεωρώ σωστή την έκτρωση μόνο σε περιπτώσεις ανηλίκων εγκύων γυναικών ή βιασμού. Καλό είναι να μην θυσιάζουμε την κοινή λογική στον βωμό του προοδευτισμού. Θέτω την γνώμη μου πολιτισμένα.

  16. Θεός Κούδας για άλλη μια φορά !! Μπράβο ρε φίλε πες τα μπας και ανοίξουν μερικά μάτια. Πιστεύω η ειρωνεία είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που λένε αυτά που λες στα σοβαρά . Τώρα να ευχηθώ καλή δύναμη στην μάχη σας κατά των ορκ που θα έρθουν κάτω απ' το βίντεο να πουν τα όμορφα σχόλια τους ΠΑΝΤΑ πολιτισμένα και με ευπρέπεια .
    Συγχαρητήρια και πάλι Παναγιώτη keep up the good work

  17. Πέρα από όλη την ειρωνία, αφότου η καρδιά του εμβρύου αρχίσει να χτυπάει, η έκτρωση είναι δολοφονία.

  18. Ένα έμβρυο έχει ξεχωριστό ανθρώπινο DNA άρα είναι ανθρώπος και πρέπει να έχει ισά δικαιώματα με έμας.

  19. Αν δεν μπορείς φίλε Παναγιώτη να μιλήσεις ΣΟΒΑΡΆ για ένα τέτοιο ΣΟΒΑΡΌ θέμα τότε μιλά για κάτι άλλο… Το καταλαβαίνω το κλίμα κωμωδία και χιούμορ αλλά είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ χιούμορ και γελοιότητας

  20. Πόσο χαίρομαι που το βίντεο πήρε γρήγορα ειρωνική στροφή. Ειλικρινά φοβόμουν γιατί τέτοια θέματα στην Ελλάδα είναι σαν να βάζεις το χέρι σου στο φούρνο. Κατά τα άλλα δεν είμαστε τριτοκοσμικη χώρα, χαίρομαι πολύ που το βίντεο πήρε θέση και ελπίζω να μην είναι πολλές οι αμοιβαδες που δεν πήραν το μήνυμα.