Μια ακόμα δοκιμασία για τον Νίκο και την Ευδοκία | Big Brother | 16/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Για τους εχθρούς της Ευδοκίας που έλεγαν ότι χαμογελάει ψεύτικα ένα έχω να πω μετά απο αυτούς τους γύρους παιχνιδιού μαζί με τον αγαπημένο Νίκο. Πώς είναι ολοφάνερο ότι το γέλιο της μπορεί να είναι λίγο νευρικό, αλλά μοιάζει με κάτι που κάνει όταν έρχεται σε αμηχανία γιατί νιώθει εκτεθειμένη όπως έκανε με το Νίκο που μέν γουστάρει (Νικόλα ξύπνα και φίλα την επιτέλους) αλλά μέσα σε αυτό το παιχνίδι ένιωθε και αμήχανη. Η κοπέλα είναι πολύ γλυκά ερωτευμένη. Εύχομαι νικητής ή Νίκος ή Ευδοκία και θα χαιρόμουν να τους δω να γίνονται ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, ώστε να μπορούν και οι τελευταίοι που αμφισβητούν την άλλη κλίκα να βλέπουν τότε τη ζήλεια και την κακία στα μάτια της σε όλο της το μεγαλείο και να ψηφίζουν επιτέλους Νικολοευδοκία.

  2. Πολλές μύγες έχει στο σπίτι του big brother …. Κάντε κάτι. Κάθε φορα βλέπω τους παίκτες να διώχνουν τις μύγες στον αέρα και νομιζεις πτι όλοι έχουν χούγια εκεί μέσα.

  3. Παιδιά.. Ο Νίκος δεν το χει με την Ευδοκία… φαίνεται από πολλά πράγματα.
    Γλώσσα του σώματος
    Τα μάτια του δεν γυαλίζουν όταν την κοιτάει..
    Δεν την κοιτάει σχεδόν ποτέ στα μάτια..
    Δεν το πηγαίνει ποτέ στο πονηρό
    Δεν κάνει ποτέ πρώτος μια κίνηση..είτε να ξαπλώσει κοντά της, είτε να της χαϊδεψει τα μαλλιά πχ.
    Τώρα σε αυτό το παιχνίδι δεν την πιάνει όπως θα έπιανε κάποιος που γουστάρει μια κοπέλα.
    Κ.ο.κ

  4. Γελάει συνέχεια το μούτρο επειδή ξέρει ότι αυτή τη διαδρομή την προκάλεσε η ίδια χαχαχαχ Την αγαπώ δεν μπορώ ❤️