Μπλε και Κόκκινοι δίνουν τα προγνωστικά του συμβουλίου




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μήπως έφυγε επειδή έγινε παλτό? Δεν μπορεί να νικήσει τους αθλητές του παιχνιδιού και δεν μιλώ για προσωπικότητες εκεί μέσα…. το μυαλό και η πονηριά δεν έφτασε Τζέιμς, το σαρβαιβορ θέλει και καλή σωματική υγεία.
    Σάκης και Ηλίας σε εχουν και το ξέρεις…φιλάκια ρουφηχτα λοιπόν

  2. Η μαριαλενα παει που φυσαει ο ανεμος για να κερδισει το παιχνιδι μια χαρα χαμογελασε το χειλακι της μολις ανακοινωθηκε οτιβδεν θα υπαρξει αποχωρηση αχχχ θα ερθει και η ωρα σ

  3. ρε συ κεφτε μπαρτζη ακομη και να ψηφιζε η μαριαλενα ελενη και εβγαινε τακο η ελενη εσυ μετα παλι μαριαλενα θα ψηφιζες τι μαλακιες μας τσαμπουνας

  4. Καληνύχτα Σαρβαιβορ
    Μείνετε τώρα να βλέπετε τον Ηλια να γλύφετε με τον Νταφι , τον Σακη να "κυνηγά" την Μαριαλενα , την Νικολέτα να φωνάζει σαν υστερική και τον Ασημακόπουλο να χορεύει ΤΕΛΑ ΠΟΓΚΟ.

  5. Καρολινα δεν αντεχεσε με τιποτα. Τζεημς να πω οτι στσνοχωρηθηκα.θα πω ψέμματα και δεν θελω. Επισης τι ακριβώς έχει παιχτεί γιατι δεν με πειθει οτι αποχωρησε οικειοθελώς.Μαλλον ισχυε οτι ειχε ατομο στην παραγωγη που του μετέφερε τι γίνεται εξω και προσαρμοζε την στρατηγική. Και ο Ατζουν τον αφησε ενα μηνα και τον έστειλε.

  6. Μετα απο αυτο που ειδα στο συμβουλιο ο James εγινε ο αγαπημενος μου παικτης….Ειναι κριμα να φυγει τοσο καλος παικτης και το μεγαλυτερο φαβορι για την νικη….

  7. Mε συγκηνισε??

    Τζέιμς σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα.Απο την πρώτη στιγμή σε συμπαθούσα,αν και τότε δεν ήσουν και ο ποίο 'Συμπαθεις' έγω πάντα στήριζα Τζέιμς Νίκο λιοντάριαααα??
    Ο μόνος λόγος που θα συνεχίσω να το βλέπω είναι ο Νικολής ? (πλέον)ο μόνος που αξίζει πραγματικά να το σηκώσει??

  8. Έφυγε ο Τζειμς ποσό στημένο γαμωπαιχνιδο. Εκεί που δεν τον υποστήριζα τώρα κόλλησα με Νίκο. Πάμε Νικόλα για τον Τζειμς ξέσκισε τους όλους.