Μπλε Ομάδα: Ποιοι παίκτες τους λειπουν, ποιος όχι και ποιος δεν αξίζει που είναι στο Survivor




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. … Η ΠΕΊΝΑ ΦΈΡΝΕΙ ΓΚΡΊΝΙΑ..! ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο JAMES ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΉΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΆΘΑΝΕ ΚΆΤΙ… ΕΝΏ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ… ΚΟΥΡΚΟΎΤΙ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ? ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΛΑΡΊΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΖΕΥΓΆΡΙ ? ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΒΙΌΛΑ..! ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΤΕΛΜΑΤΏΣΕΙ…

  2. Αχ βρε Πάπα που δεν βρίσκεσαι ακόμα έχει θα τους είχες στήλη όλος στο ψυχιατρείο γιατί για εκεί είναι όλοι ι ξευτιλες τίς μπλε ομάδα με αρχηγό τιν κακιστρια Καρόν ??

  3. Ασχολείστε μόνο με τους άλλους αμιγκος!!! Φέρτε καμία νίκη απέναντι με Σάκη και μετά ψηφίσετε τον!!!

  4. Ποσο φουκαραδες και πονεμενοι ειναι! Ο πονος ειναι ζωγραφισμενος στα κακομοιρα αθλια προσωπακια τους.

  5. Μία λένε ότι το survivor Δεν είναι μόνο αγωνιστικό παιχνίδι αλλά η μεγαλύτερη αδικία του Survivor είναι η παραμονή ενός αδύναμου αγωνιστικά παίχτη!

  6. Πόσο μίσος και ηλιθιότητα μπορεί να έχουν αυτοί οι τέσσερις μπλε που ακόμα ασχολούνται με το τριαντάφυλλο επειδή χάνουν συνέχεια και δεν μπορούν να πάρουν πόντους, μα πόσο μίσος έχουν να τον βρίζουν χυδαία και να χλευάζουν και να κοροϊδεύουν άτομα που δεν είναι εκεί θα πρέπει ο ατζούν να τους πάει κάνα νευρολόγο ψυχίατρο Γιατί δεν πάνε καλά

  7. δεν συμπαθώ Σακη και Μαριαλενα αλλά ουτε Ηλια,Κορο,Καρολινα,Ασημακοπουλο…οποιος δει απο την αρχη το σαρβαιβορ αυτα τα ατομα εχουν κανει αρκετα..αλλες φορες υπογεια,αλλες φορες τρανταχτα….Ελενη να το παρει….