Νάσος για Άννα: Δεν με συγκινεί καμία επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πόσο ύπουλα μπήκε στο παιχνίδι ενώ ήξερε πραγματα, μακριά από τέτοιους ανθρώπους σαν τον Νάσο

  2. Ρε Μαίρη ..τι παριστάνεις;τα παρακάνεις ..σώπα και λίγο ..σου είπε η Ευδοκία ότι δεν είναι σωστό αυτό που έκανε η κόρη…ότι επιτέθηκε στο Νάσο…και αντί να πάρεις θέση..αφού δικάζεις ..την πηγές άλλου την κουβέντα….δεν φταίει μόνο ο ένας ..αλλά στηρίζεις την Άννα επειδή νομίζεις ότι έχει κοινό έξω..το ίδιο ίσχυε και για τον Κώστα ..

  3. Πότε θα φύγει η Άννα????? Κούρασε πολυ!!!!!! Δεν αντέχετε άλλο!!!! Δεν μπορώ ούτε να την βλέπω !!!!!!

  4. Αχ Αννουλα του χιονια αδικεισαι γλυκια μου,οχι στο Β.Β. στο Μπροντγουεϊ επρεπε να πας,μην χαραμιζεις το ταλεντο σου στο μελοδραμα!!!Σημερα που θα δεις την πορτα της εξοδου παρε και την δικηγορινα σου μαζι,δεν υπολειπεται σε ταλεντο στην υποκριτικη και περισσοτερο στην υποκρισια!

  5. POU VRIKAN AFTO TO SOURGELO?POSO GELOIOS .DEN ECHO DEI CHIDAIOTERO ANTHROPO.OLO MBAROUFES AEROLOGIES KSI PSEMATA.TO TRAGIKO OTI ENAS TOSO HLITHIOS ME KAMENA EGEFALIKA KYTTARA PISTEVEI OTI OSOI TON VLEPOUN EINAI TOSO KAMENOI POU ASPAZONTAI ESTO KAI MIA LEXI APO AFTA POU LEEI.KAI DEN EINAI MONO GIATI TRELLAINETAI NA PAREI TIS 100000 XILIADES EINAI EPISIS APLA CHIDAIOS PSEFTIKOS KAI HLITHIOS CHORIS HTHOS KAI ENTIMOTHTA .APLA O PRAGMATIKOS TOU EAFTOS.TORA TI NA PEIS GIA PANO ANCHELITA KAI KOSTI.GIA TOUS DYO PANILITHIOUS DEN ECHO AMFIVOLIA POU OTI TOUS PEI TO TRONE.ALLA H ANHELITA DEICHNEI NA ECHEI SE LEITOURGIA TA,EGEFALIKA THS KYTTARA.KAI RE EVDOKIA SYNIRTHE . SE PISTONO OTI ECHEIS MYALO PROSOPIKOTHTA KAI POIOTHTA.POS EINAI DYNATON NA ALLAZEIS ESTO KAI MIA KOUVENTA ME TO ANTHROPOEIDES KAI NA TON PISTONEIS KAI ME OTIDIPOTE.HDH XEKINHSE NA SOU SKAVEI TO LAKKO OPOS KANEI.APLA SE FOVATAI GIA NA SOU KANEI OTI KANEI STHN MAIRH KAI STHN ANNA KAI TO PAEI ALLIOS.

  6. Βρε Νάσο πόσο πιο αντιπαθητικός να γίνεις…..άκου εκεί ότι ένιωσες απειλή από την Άννα…χαχαχα..γελάμε όλοι να ξέρεις. Πριν μία εβδομάδα ήθελα να φύγει η Άννα. Αυτή την Παρασκευή, σου δίνω τα συγχαρητήριά μου Νάσο. Θέλω ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να βγεις από το σπίτι. Όλη μέρα δημιουργείς εντάσεις, πετάς σπόνδες, μεταφέρεις πράγματα δεξιά-αριστερά και δυστυχώς οι πιο "αδύναμοι" χαρακτήρες "τσιμπάνε". Σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια ΕΚΤΟΣ παιχνιδιού.

  7. Η θυματοποίηση στο μεγαλείο της ??????????όλο ντραμα και κακό!!!!και ο Νασος κουρασε!!!αντε ας φύγει η κόρη ας φύγει και ο μυθομανής να ησυχάσουμε!!!να συνεχίσουμε από εκεί π είχαμε μείνει

  8. Και μόνο που λέει ότι για εκείνον δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή, δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που πατάει επί πτωμάτων και δεν σέβεται τον συνάνθρωπό του σε μία στιγμή αδυναμίας???

  9. Ρε παιδιά μήπως του έχουν δώσει μυστική αποστολή και μας γλεντάει συγκατοίκους και τηλεθεατές?

  10. Η Ευδοκία μπορεί να μην συμπαθεί την Άννα αλλά το οτι κάθεται μαζί με άτομα σαν τον Νάσο που προφανεστατα αδικεί την Άννα και η συμπεριφορά του είναι χειριστικη, εριστική και ψεύτικη, δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα της. Το να υπερασπιστείς αυτόν που δεν συμπαθείς όταν είναι σε δύσκολη θεση και αδικείται δείχνει ενσυναίσθηση… Εδώ, από την άλλη, βλέπουμε τα κόμπλεξ της Ευδοκίας.
    Ο Νάσος εν τω μεταξύ λέει ότι η Μαίρη είναι συνήγορος του πονεμένου και του αδικημένου, τη στιγμή που ο ίδιος μπήκε για να υπερασπιστεί την κλίκα και το έχει δηλώσει μάλιστα. Την κλίκα που θεωρεί αδικημένη και πονεμένη. Ξ Ε Ρ Ν Α Ω

  11. Ta idia ekane i Annoula kai sto allo reality, me pseftika klamata molis strimoxnetai xeirizetai tous paixtes. Xerei i Annoula, na sas xeirizetai.

  12. Η Αννα θα πρέπει να φύγει την Παρασκευή .
    Ο Νάσος να παραμείνει για να δούμε την συμπεριφορά του .
    Μήπως βλέποντας την Αννα γίνεται εριστικός ;
    Τη Θεωρεί παίκτρια ριάλιτι .
    Η Αννα δεν πατάει Μιρμιγκια αλλά πατάει σε χαρακτήρες

  13. Η Άννα εχει κουράσει με το κλαμα έτσι έκανε και στο άλλο ριάλιτι! Επίσης έχω μάθει ότι η Άννα με τον Νίκο γνωρίζονται από έξω και υπήρχε φλερτ μεταξύ τους. Βασικά η Άννα πήγε από την Κύπρο στον τόπο που μένει ο Νικος για να γνωριστούνε και από όσο ακουγεται είναι οτι η διαφορά ηλικίας έπαιξε ρόλο και δεν έκατσε η σχέση μεταξύ τους. Γιαυτο τους βλέπετε να μην πολύ μιλάνε και να καίγεται η Άννα τι γνώμη θα κρατήσει ο Νίκος με το μαλωμα της με τον Νάσο.

  14. Εμένα μου άρεσε το "Λήχτε το" από τον Νίκο στον Νάσο..
    Λήχτε το.. όπως λέμε Λιχτενστάιν. ??

  15. Μαίρη…..δικηγόρος έπρεπε να ήσουν ????κουλουβαχατο τους έκανες εκει Μέσα…μεψτις υπεραναλύσεις σου!!!!