Νάσος: “Το πρόβλημα του σπιτιού είναι η Μαίρη” | Big Brother | 16/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Νάσος μπήκε για να κάνει αυτό που κάνει.. να λέει παρλαπιπες και να βαζει λογια.. απλά επειδή ειδε οτι με την Μαίρη δεν μπορεί να το κάνει αυτό… πήγε στα παιδάκια που ακομα αναρωτιουντε γιατι φεύγουν μονο απ το δικό τους δωματιο ατομα?

  2. Ο Νάσος μπήκε για να κάνει αυτό που κάνει.. να λέει παρλαπιπες και να βαζει λογια.. απλά επειδή ειδε οτι με την Μαίρη δεν μπορεί να το κάνει αυτό… πήγε στα παιδάκια που ακομα αναρωτιουντε γιατι φεύγουν μονο απ το δικό τους δωματιο ατομα?

  3. τον Κωστα τον εδιωξε ο κοσμος αλλα η τριαδα τον εβαλε στην θεση του προτινομενου με πολους τροπους και ιδιετερα ο Νασος με τα οσα τον εκανε να πιστευει για τους αλους ,φυσικα αυτα τα αξιοπρεπεστατα ατομα δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να παραδεχθουν το λαθος τους

  4. Το πρόβλημα είστε εσείς λύσσα έχετε. Τι έγινε? Η panik δεν σας υποστηρίζει? "τι φοβάστε? Μήπως ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει? Ε ναι έχουμε καταλάβει τι παίζει.

  5. Το πρόβλημα του σπιτιού είσαι εσύ Νασο έπρεπε να έχεις φύγει χθες πάρε δρόμο σπέρνεις ζιζανια σκόπιμα για πάρτι σου αλλά δεν θα πάει παρακάτω η προσπάθεια σου δεν θα σε αφήσει ο κόσμος που ψηφίζει να συνεχίσεις

  6. Ποιος λεει όσο κοπανάς το δέντρο κ δεν μπορείς να το κόψεις…κοπάνα κ πιο δίπλα…αλλα ντάλα χαχαχαχα

  7. zileuoun tin mairi eidika i anxelita me tin eirwnia ths sta logia kai sto proswpo ths einai gia polla mpouketa kai dipla ton xazo pseftomagka panagiwth to paidi einai gia fapa ksapla poso ili8ios paizei na einai,gia naso ti na peis…polla drugs kau psuxologika kleiste ton kapou na min dei fws pote ksana

  8. Καλά αυτός ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει. Ο τύπος είναι μεγάλο εργο. Έχει κάψει μαζουτ.
    Όταν λες χτύπα δίπλα από Ευδοκία ποιον εννοείς τζιμανι μου, εννοείς τον Νίκο; Χαχαα

  9. allo na gelame me trolls … allo na aporoume me clowns … kai allo pragma o Nasos.
    den einai na gelas me oti akoume … einai na tromazis. na tromazis stin idea kai mono oti kapia mera tha figi apo to BB kai tha ton exoume stous dromous tis athinas.

  10. Βγαζει σεναρια ο τυπος. Ειναι ωραιος. Γεια τον λες και σου ερμηνευει για καμια βδομαδα το βαθυτερο σκεπτικο του χαιρετισμου σου. Παιζει να εχει φαει καμια 50 κιλα μανιταρακια και να του εμεινε το κουσουρι.

  11. Ο άλλος έχει κάτσει και κάνει κήρυγμα στα ανήλικα, ας ανάψει και κάνα τζάκι να πει κι άλλα παραμύθια.