Νέες αλλαγές ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σάκης Μαριαλένα Ηλίας και Ελένη θα είναι στο τελικό. Κόρο Παρασκέφτρια και ο δεν φυσάει και κουνιέται να μας αδειάσουν τη γωνιά. Στο τελικό θα αποχωρήσει πρώτη η Ελένη μετά η Μαριαλένα, μετά ο Ηλίας και θα το σηκώσει ο Σάκης.

  2. Την κυριακη δλδ θα ειναι ατομικο το αγωνισμα ή μονο στις ασυλιες? Ας απαντησει καποιος.

  3. Ήξεραν πότε έπρεπε να φύγει ο Ντάφυ. Με τέτοιες αλλαγές δεν υπήρχε περίπτωση να αγωνιστεί και το ήξερε και αυτός και όλοι. Έτσι απόλαυσαν όλοι μαζί η οικογένεια ένα ωραίο έπαθλο και μια ωραία δακρυβρεχτη συγκινητική αποχώρηση.

  4. Γιώργο Λιανε τώρα αξίζει να δεις τώρα θα δούμε τους αμιγκος πόσο φιλαράκια είναι ασημακοπουλε έτοιμα σου τώρα δεν θα έχει Δικαιολογιες και κατηγορίες και για όλα φταίει ο τριαντάφυλλος τωρα να σας δούμε τι παίκταραδες είστε.

  5. Βγαλαμε το χειμωνα, μπηκε η ανοιξη, ηρθε και το καλοκαιρι κι οσο περνουσε ο καιρος τοσο σε γουσταραμε περισσοτερο. Λιακο, θα σε βγαλουμε νικητη γιατι το αξιζεις.

  6. Μισό λεπτό επειδή δεν κατάλαβα, δηλαδή αν κερδίσει ο Σάκης την μια ασυλία θα μπορεί να ψηφίσει ασημακο παράδειγμα και στα επόμενα συμβούλια δεν θα μπορεί να βγαίνει υποψήφιος επειδή έχει κερδίσει ήδη μια ασυλία???

  7. Γιατί θα λέγεται "Αγώνας ασυλίας" ρε σεις δε το καταλαβαίνω. Αν η "ασυλία" του νικητή κρατάει 1 μέρα και όσοι χάνουν ΔΕΝ έχουν δικαίωμα ψήφου, ποιο το νόημα της "ασυλίας" τότε;
    Πείτε το "Αγώνισμα Δικαιώματος ψήφου".
    Σωωωστοοοοοστ;

  8. Ξευτιλες άλλων ψήφισε ό κόσμος άλλων δειωξατε ντροπή σάς αλήτες τέλος το στημένο survivor

  9. Τώρα αρχίσουν όλα
    Τώρα που έφυγε ο Νταφης ο Ασημο. Και η η κρύα Κάρολ σε ποιον θα ρίχνουν το φταίξιμο
    ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΝΟ

  10. Αυτό το κάνετε για νά διαλέξει ο Σάκης οπίουν θέλει??? Ντροπή ντροπή ντροπή σας γιατί δεν λετε οτι το παιχνιδι τελιοσε?? Και το έδωσαν το έπαθλο στο Κατσουλη ντροπή και κρίμα για τά αλλά παιδια που πολεμισαν μέχρι το τέλος και έρχεται ο γυφτος στη μέση του παιχνιδι και να παρει τον έπαθλο καλά έκανε ο Τζέιμς και ο Νίκος που έφυγαν γιατί τώρα φενετε οτι τά παιδια αυτά τα καταλάβαν ολα τα πουστια τώρα πιο πολυ λυπάμαι το καλύτερο παιχτι μέσα στο survivor τον Ηλία Μπογδάνο τερμα κανένας δεν βλέπει ξανά τέτοια Μπορδελια παιχνιδια στημένα και να είμαι σαν τά αλλά τά παιδια νά φυγουν αυτή την στιγμή όλη γιατί δεν έχει αξία νά ταλιποριυντε τζάμπα και να κάνουν μήνυση τήν παραγογει ??????

  11. Και για να δούμε την κρολινα με Ηλία που θα χάνει πόσο Αγάπη και φιλιά ,,,,,,,,,, όσο θα το βδπουμε φυσικ α αυτή που φεύγουν και αυτό που μένουν η ψευτιά της παραγωγής σακης νικητής

  12. Η παραγωγή απέδειξε ξεκάθαρα ποιους προωθεί για τον τελικό… ΟΛΑ στημένα από την αρχή, όλα ένα θέατρο σκιών με καραγκιοζοπαίχτη τον Τούρκο.

  13. Κούρασε παιδιά, βαρέθηκε πολύς κόσμος, τα παιδιά που μείνανε δεν έχουν να δώσουν κατι παραπάνω, ένας τριαντάφυλλος κρατούσε λίγο και τον δώσανε στην παραγωγή λόγω ζήλιας και γκρίνιας οι κλαψιαρηδες ώστε να τον διώξουν….. Τίποτα καλό καλοκαίρι, πλέον αδιάφορο