Νίκη των Κόκκινων με 10-8




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. νικη των κοκκινων? δηλαδη των τουρκων με Ελληνες συμμετεχοντες,,κατα Ελληνων..αν καταλαβα..πως σας την εφεραν ετσι μωρε,,Αντι να υπαρχουν μονο Ελληνες στην μπλε και τουρκοι στην κοκκινη,,σας πηραν στην κοκκινη και Ελληνες? να πονηρευεστε και λιγο..διοτι η πονηρια του τουρκου,,δεν αλλαξε ξαφνικα..

  2. Σιγά ρε τους χριστιανούς με τα κομποσκινια της λαϊκής τα πολυδιαβασμενα η κοριτσαρα Αγία ο κλαρινογαμπρος αυτός και αν είναι αγιος με τα όλα του και τριανταφυλος τρομερά αγιος αγιασμούς προσευχές με κλειστά μάτια που δεν αφήνει κανεναν χωρίς ρουφιανιά μόνο για χάρη του χρήματος ξεφτηλισε τα πάντα μόνο ήθελα να ξέρω η γυναικατου το παιδί του που λέει πως τους σεβαιτε και τον βλέπουν παντου ότι είναι καλός αληθινός θρησκος όμως είναι σε όλα παμπονηρος ρουφιάνος δε σέβεστε τιποτα και κανέναν ήθελα να ξέρω η γυναίκα σου θα σου πη μπραβο αστερι μου

  3. Για όσους λένε ότι ο Σάκη μπήκε δυό μήνες μετά και ο Ντάνος ήταν από την αρχή!

    το survivor 2017 ξεκίνησε 13.2 και τελείωσε 5.7 ο Σάκης μπήκε μέσα 21.2 και ο τελικός θα είναι 15.7 άρα η θεωρία ότι θα είναι πολύ λιγότερο μέσα δεν ισχύει, αντιθέτως θα ναι και δύο μέρες επιπλέον.

  4. Η Καρολίνα δε το ήθελε ομαδικό;
    γιατί κλάψουρίζει τώρα ;
    Ο Σάκης φαίνεται σα να τους γλεντάει σε κάθε αγώνισμα!!

  5. … ΑΠΟΡΏ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΔΕΝΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ..!..ΕΝΑ ΘΈΑΤΡΟ ? ΠΑΊΖΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΜΠΉΚΕ… ΚΙ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΔΊΝΕΙ ΡΕΣΙΤΆΛ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΉΣ ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ… ΧΑΖΑΛΕΝΑ..!… ΤΏΡΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ – ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΘΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ SURVIVOR??… ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΕΊΝΑΙ… ΣΤΟ ΆΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΕ – ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ – ΡΟΥΦΟΥΣΕ ΤΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ…!… ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΎΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΆΚΙΑ, ΉΤΑΝ ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ-ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΎΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΆΞΕΙ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ? ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ..! ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΚΛΑΡΊΝΟΓΑΜΠΡΟΣ….

  6. Μπράβο Σάκη είσαι παιχτουρα μεγάλη, και όσο για το ότι έχεις στρατηγική που λένε οι άλλοι ξεχνάνε μάλλον ότι συμμετέχετε σε ένα με στρατηγική,τώρα για όλα τα αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού ? τα κάνει κρεμασταρια , συνέχισε να τους παίρνεις τα σοβρακα!!!!

  7. Ποιος Ηλίας και τρίχες Κατσαρες ..ο Σάκης ειναι απιαστος τους έχει ξεσκίσει γι'αυτό τρελενονται αυτοί

  8. Ο Ηλίας φεύγει πριν την σφυρίχτρα,οι μπλε παίρνουν πόντο ξεκούραστα και πλεονεκτήματα από τον Τριαντάφυλλο,ο Ασημακόπουλος πετάει βολή ένα μέτρο μέσα από την γραμμή ενώ πρέπει να είναι ενάμιση μέτρο περίπου πίσω.Μολα ταύτα δεν μπορούν να κερδίσουν και ξεσπούν σε ξεκατινιασματα ,γυμνισμό αισχος, ειρωνεία στους αντιπάλους.ποιος σοβαρός πλέον άνθρωπος μπορεί να δει αυτό το έκτρωμα του τούρκου παραγωγού.Πρεπει οι μπλε να φύγουν οπωσδήποτε.