Νίκη των Μπλε με 10-3




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. This dude Sakis dont go for 100% he just want Triandafilos to dont look so bad in the game!! The same happend when he played with Alex. Alex played drunk and put himself into the water.

  2. Ο Σάκης στην αρχή δεν έριχνε τίποτα και μόλις λέει ο Παππάς από τον πάγκο Σάκη ρίξτα έκανε 4/4.
    Λογικά τυχαίο είναι, μην είμαστε καχύποπτοι παιδιά. ????

  3. Ρε μαλακες πως γινεται να απωθεονεται τον φαπυ που εχασε 2 φορες αν ειναι δυνατον αμα κερδιζε τι θα κανατε?

  4. Αντι να κάτσουν οι πρώην κόκκινοι να κάνουν την αυτοκριτική του γιατί δεν τα καταφέρνουν ως ομάδα το ρίχνουν σε φτηνές δικαιολογίες. Μα πόσο ξεφτίλες είναι θεέ μου….

  5. Βάλτε το στο 1:02
    Ο παππάς φωνάζει ΣΆΚΗ ΡΙΞΤΟ. είναι η στιγμή που ο νταφυ άρχισε να ρίχνει στόχους και από εκεί και πέρα ο Σάκης πράγματι πάει βολή και επιτυχία μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.
    ΑΗΔΊΑ ΕΊΣΤΕ

  6. Μήπως φταίει ο Νταφυ ρε ανίκανα πλάσματα που κάνατε 3 νίκες σε όλο το αγώνισμα; χφτου

  7. Λίγο πιο αληθινό την επόμενη φορά Σάκη είναι γέλιο είδατε πως βαραγε τις βολές όταν έπεζε με Ηλία και πως της βαραγε όταν επεξε με Τριανταφυλλο έλεος

  8. Τι εγινε ρε σκουπίδια δεν σας αρέσε το 10-3 σκορ 4 συνεχωμενη ήττα και σας πειράξε ο τριαντάφυλλος σχεδόν ήττες φέρατε όλοι σας και εσύ κορο αν δεν αντέχεις να χάνεις να φέρνεις νίκες στην ομάδα σου όπως εχθές ήττα και ο Κώστας ήττα Ηλίας ήττα και ο Παύλος Νικολέτα 1 νίκη μια ήττα γενικα εντάξει είμαστε.

  9. Φήμες λένε ότι ο Ντάφυ έστησε και το φετινό Τσάμπιονς λιγκ.Ρε δεν πάμε καλα.Τελικα μοιράζει πολύ πόνο ο δικαστής.

  10. Καλά ο Σάκης στο τελευταίο run και χαλαρά πήγαινε και στην αρχή έριχνε αλλου νταλου τις βολές του και ξαφνικά ακούγεται η φωνουλα του παπα να λέει στον Σάκη "Σάκη ρίξτα" και ο Σάκης μετά τα έριξε όλα??μαγεία ?αλλά και παλι το ότι ο κορο με τον Ηλία κατηγορουν τον τριαντάφυλλο για την ήττα τους είναι απλά γελοίο από την στιγμή που κανένας άντρας από την κοκκινη ομάδα δεν πηρε ποντο

  11. Ρε Ντάφυ εσύ φταις για όλα και η Μαριάνθη. Έλα ρε Ντάφυ τώρα πάλι εσύ φταις. Παιδιά μόνο ο Ντάφυ είναι ο υπεύθυνος για τις ήττες κανένας άλλος.
    Κόρο=0
    Ασημακόπουλος=0
    Παπαδόπουλος=0
    Παύλος=0
    Ηλίας=0
    ???. Ο Ντάφυ φταίει. Μπράβο μωρη ομαδάρα

  12. Είδαμε για άλλη μια φορά τον Ασημακόπουλο να γκρινιάζει για φαγητό αλλά καμία προσπάθεια από αυτόν

  13. Ο ένας τελειώνει την πίστα στο 0.31 ο άλλος στο 0.49 ο Σάκης πήγαινε χαλαρά έκανε ότι μπερδεύεται για να αποδείξει ο Παππάς ότι είναι παιχταρας ο Ντάφι. Ο ρε Παππά μεγάλε όλους με τηλεκατεύθυνση τους έχεις…