Να τι συνέβη όταν η ομάδα του “Big Talk” αποφάσισε να κάνει LIVE εκπομπή σ’ ένα γεμάτο θέατρο!




Ο Λάμπρος Φισφής, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σ’ αυτό το “Big Talk” κάνουν δυναμικό comeback, στα πλαίσια του Bob Theatre Festival, και θίγουν θέματα που «καίνε». Μιλούν γι’ αυτά που αλλάζουν δραστικά από τα 20 στα 30, καθώς και γι’ αυτά που επέστρεψαν στη μόδα και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί. Special guest σε ρόλο-έκπληξη η Ειρήνη Ψυχράμη.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. μωρε τραγικοί ΜΑΛΑΚΕΣ!! Ανεβάζετε ένα video στο youtube.. Aντε πες δε σας έκοψε να ελέγξετε πριν το upload αν δουλεύουν και τα 2 κανάλια ήχου αριστερά – δεξιά. Aντε πες είστε τόσο noobades και δεν είδατε ούτε στο μοντάζ μονο την μια πράσινη μπάρα που σηκωνόταν στο αριστερό out. Μετά από ΤΌΣΑ σχόλια που γκρινιάζει ο κόσμος δε μπορείτε να το διορθώσετε και να το ξανά ανεβάσετε? Φοβάστε μη χάσετε τα εκατομμύρια views?

  2. Γιώργο σε περίπτωση που δεν το ξέρεις υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που ονομάζεται ως εξής: "Αυτοίπουχρησιμοποιουντοποδηλατογιατιτοαμαξικαταστρεφειτονπλανητη". Και αντίστοιχα και μια ακομη μερίδα που χρησιμοποιεί ποδήλατο για να παραμενουν fit.Ή γιατί γουσταραν να πάρουν ποδήλατο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΉ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ.
    Υ.Γ. το ξέρω,το πήρα πολύ τοις μετρητοίς αλλά δεν άντεξα

  3. (Σχετηκα με το ποδηλατο)για αυτο ειναι χοντρος ο γιωργος, αμα δεν το εχει παρει χαμπαρι ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ!!!!!

  4. Καλα θυμομουν πως αυτον απο τους Ασφαιρους τον λεγαν Γιωργο Αγγελοπουλο?