Νεύρα του Γιώργου με τον Σπύρο γιατί δεν βοηθάει στην καλύβα | Survivor | 28/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Σπύρος είναι το αουτσάιντερ που θα μείνει ως το τέλος,τον στηρίζουν όλες οι γειτονιές του Πειραιά και των περιχώρων…..

  2. Εντάξει ρε παιδιά…είναι λίγο Νεάντερταλ ο Γιώργης…Τι να κάνουμε τώρα…στο στίβο θερίζει
    Αν εκεί και στην καλύβα είναι οκ…εμένα δε με πειράζει η ομιλία
    Δε θα τον παντρευτούμε!!

  3. Παρασκευή μου αν μπήκες για να πάθεις νευρική ανορεξία τράβα σπίτι σου τζάμπα μπήκες. Το ένα μου βρωμάει το άλλο μου ξινίζει

  4. Είναι τεράστιος bully o Γιώργος. Πως του μιλά έτσι? Και ήταν και οι κάμερες μπροστά. Σκεφτείτε πίσω το λέει το στοματάκι του.

  5. Ο Σπύρος νομίζω είναι αψυχολόγητος, δεν ξέρεις τι σκέφτεται, σίγουρα υπάρχει πονηριά και στρατηγική κατ' εμέ. Ο Γιώργος από την άλλη αγενής αλλά άθελα του.. Δεν το κάνει επιτηδευμένα, αλλά σίγουρα μπορεί να εκφράζεται πιο ευγενικά.

  6. Πολύ ήρεμος και με απίστευτη ευγένεια ο Σπύρος. Χωρίς επίπεδο και εριστικός ο Γιώργος. Απαράδεκτη συμπεριφορά!

  7. Σας ρώτησε αν θέλατε καρύδα..δεν σας άρεσε οπότε την έφαγε…καλά έκανε..άντε νομίζατε θα έχετε μπουφέ εκεί πέρα.. survivor λέγεται το παιχνίδι

  8. Όποιος υποστηρίζει Γιώργο έναν τέτοιον να είχαν στη ζωή τους να δίνει διαταγές θα πλακωνόσασταν στο λεπτό.

  9. Το survivor φέτος έχει μαζέψει πολύ μάγκες εκεί πέρα χαλαρώστε λίγο εκεί και από της 2 ομάδες έτσι όπως κάνετε σιγά σιγά θα φεύγετε από μόνοι σας πολύ μαγκιά και από της 2 πλευρές, ο άλλος είπε ψυφηστε με και τον έβρισαν από πάνω ότι να ναι.

  10. Αυτοί θέλουν να καψωναρουν τον Σπύρο αλλά δεν τους βγαίνει και τρελαίνονται!

  11. Αυτός ο πως τον λένε Γιωργοας όχι σύ άμα ,αλλά τέλειος εμετός είναι ρε σύ φίλε … μισογύνης κ κακός

  12. Όταν τον πληρώσει τότε να τον διατάζει. Καλά και ο Σπύρος πολύ χαλαρός σε τέτοια συμπεριφορά. Ο αγρότης νομίζει οτι είναι κάποιος εκεί πέρα, τα βάζει μέχρι και με τον Πηλίδη που αν τον πιάσει στα χέρια του θα πει το δεσπότη Παναγιώτη