Ξέσπασε η Μυριέλλα για τον John: Θέλω να τον αγκαλιάσω, δεν ξεχνάω τις υποσχέσεις μας | Survivor




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πραγματικά πρότυπο κοπέλας αυτά βλέπουνε τα κορίτσια και τα αγόρια και λένε αφού το κάνει αυτί θα το κάνω και εγώ… τελικά η μεγάλη φταίνε η η μικροί. Και εγώ μικρός ότι έβλεπα από μεγάλους αυτό έκανα. Και ποτέ δεν φταίνε τα παιδιά. εμείς η δήθεν μεγάλη. εγώ….

  2. Σκέφτομαι ότι < Μυριέλα > ( ποιο είναι το βαπτιστικό σου ? ) Γιατί πέταξες το όνομα που σε ξέρει ο Χριστός ? Γιατί φοράς 2 Σταυρούς ?
    για φιγούρα απλά

  3. Δυστυχώς , μιχαηιλδα η μυρελα η μωρηελα, η όπως λέγεσαι, σιχαίνομαι την ηθοποιία σου με χαλί ένα από τα καλύτερα τραγούδια..τσάμπα το τραγούδι. Love and hate

  4. Παιδιά είναι συνεργάτες το παιδί το είπε και σε συνέντευξη ότι θέλει να εστιάσουν όλοι στην μουσική τους

  5. H Μυριέλλα είναι από τους πιο διαβασμένους παίχτες που έχουν μπει φέτος. Ξέρει πολύ καλά να παρουσιάζει τον εαυτό της έμμεσα μέσω θετικών λόγων υπέρ της ομάδας και το κάνει συνέχεια. Πχ "είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισε η ομάδα μου…" (για να δείξει ότι είναι μέλος της ομάδας) "…και είμαι και πολύ χαρούμενη που έφερα αυτην την εβδομάδα 4 νίκες" (για να θυμίσει στον κόσμο έξω, αλλά και στους συμπαίκτες της ότι είναι καλή στα αγωνίσματα).

    Ξέρει ακριβώς τι πουλάει στον κόσμο και πως πουλάει:
    1. Προσπαθεί να δείξει ότι είναι στοχοποιημένη (δες Ντάνος).
    2. Προσπαθεί να φτιάξει μια κλειστή – αδιάσπαστη κλίκα (δες James – Μπάρτζης – Αννα Μαρία).
    3. Προσπαθεί να φτιάξει ρομάντσο (δες Μαριαλένα – Σάκης).
    4. Πουλάει κλάμα κτλ (διάφοροι κατα καιρούς).
    5. Ξέρει πότε την γράφουν και τι να πει και πότε να το πει (δες τις άπειρες φορές που κάθονται στην παραλία στη γωνιά οι 3 τους και θάβουν μπροστά στην κάμερα με προμελετημένα επιχειρήματα τους άλλους).

    Το κόλπο στα παιχνίδια με θετική ψήφο του κοινού είναι ότι πρέπει να τραβάς την προσοχή (είτε θετική είτε αρνητική). Έστω ότι έχεις 100 θεατές, προτιμάς να έχεις τους 50 να σε μισούν και να θέλουν να φύγεις και τους 50 να σε αγαπάνε και να θέλουν να ψηφίσουν υπέρ σου για να μείνεις, από το να είσαι αδιάφορος και να μην έχεις κανέναν να θέλει να ψηφίσει υπέρ σου. Γιατί στο τέλος θέλεις αυτές τις 50 ψήφους που στο τέλος είναι αυτοί που μετράνε. Το ξέρει πολύ καλά η Μυριέλλα και αυτό κάνει, προσπαθεί να είναι το επίκεντρο του παιχνιδιού.

  6. …η ανιδιοτελεια στον ΕΡΩΤΑ Μυριελλα…απελευθερωνει οντως ομορφα συναισθηματα…γιατι στον ΕΡΩΤΑ οι αριθμοι και η ιδιοκτησια δεν ταιριαζουν…και ειναι υπεροχο αυτο που νοιωθεις…να το νοιωθει και ο John…μονο μια παρακληση…μην χρησιμοποιεις συγχρονες λεξεις οπως "συνεργατης μου" (my partner) οταν αναφερεσαι σε μια σχεση γιατι ναι μεν στις ευρωπαικες κοινωνιες θα καταλαβαιναν τι εννοεις αλλα το συγκεκριμενο κοινο στο οποιο απευθυνεσαι δυστυχως οχι…καλη δυναμη για την συνεχεια…???

  7. Ξυπνήστεεε ρε πρώτα γυρίστηκε αυτό το επισοδιο και μετά αυτό με το φιλί απλά τα έβαλαν να παιξουν αντίστροφα στο μοντάζ ..μας δουλεύουν κανονικότατα…….

  8. Αυτοί πάνε εκεί για επιβίωση κτλ ή πάνε για έρωτες και ξεκατίνιασμα?

    Υγ
    Αν ισχύουν όλα όσα λένε περί μυρωδιάς και απλυσιάς, κάνω εμετό που αν σκέφτονται όντως τους έρωτες?

  9. Αυτη η συνέντευξη έχει γίνει πριν το φιλί. Απλά το έπαιξαν τώρα επίτηδες. Μας παίζει η παραγωγή.

  10. Υποκρισία στο φουλ , παίζει ρόλο και εδώ, έλεος ειλικρινά. Πόσο ψεύτικη, θέλει τον ένα και τον άλλο? Μειώνει τον εαυτό της.

  11. Ρε παιδιά τι να πω, ή είναι όντως στημένο ή έχουν ελεύθερη σχέση/αυτή είναι poly και γι'αυτό η όλη φάση. Γι'αυτούς που τονίζουν ξανά και ξανά οτι είπε "συνεργάτης" ναί οκ το ακούσαμε αλλά ποιός κάνει έτσι για έναν συνεργάτη ρε παιδιά? Συνέλθετε.. πρέπει να είπε οτι είναι και σύντροφος αλλά να το κόψαν στο μονταζ να γίνεται ντορος..

  12. ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ…

  13. Έχεις τον Γιώργο να αγκαλιάζεις αλλά θα μου πεις,ο παλιός..είναι αλλιώς.

    Edit: Κι ο νέος, ωραίος.

  14. Ρ παιδιά η μυριελλα με τον ζτον μπορεί να είναι πολύ καλή φυλοι γιατί είπε συνεργατι μ όχι το αγόρι μ αλλά οκ εντάξει δεν ξέρω και πάλη αλλά ούτε πειραχτηκε αυτός ούτε κανένας τώρα το να πω

  15. Nα προσέχει ο αγρότης γιατί ακούγεται ότι θέλουν να βάλουν τον John στο παιχνίδι…Και αν τον χτυπήσει με τα κέρατα θα τον τραυματίσει άσχημα..